ИЗДИРВА СЕ ТОВА МОМЧЕ - МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ!

• 50 208
  • 359
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Бог да е с вас!!!
Дано скоро да се намери момчето!

# 166
да наистина дано се прибере вкъщи момчето,доста време е минало хммммм,много странно къде е отишъл,да не е избягал по чужбина,то днешните деца са много самостоятелни
Дано го намерите!!!

# 167
Присъединявам молитвата си - дано Бог да запази живо и здраво момчето! Да даде сили на родителите да изчакат да им се обади! Не мога да видя къде е, но дано се обади по-скоро!!! Praynig

# 168
От шест  месеца Емилиян е даден за национално издирване, а от 15 декември и за Интерпол. Международният му паспорт е у дома и той едва ли сам е проявил желание за напускане на страната, ако я е напуснал. Освен това е проверено по граничните пунктове, с неговата самоличност не е напускал страната. Изчезна в деня, в който си беше подал документите за спечелена стипендия по Sokrates в град Грац, Австрия. Не мога да предположа, че по собствено желание е искал да замине незаконно за чужбина, при положение че имаше законен начин. Не зная и за какво би могъл да бъде отвлечен???
Или пък секта. У него имаше психологически интерес към преживявания - ходи на бънджи-скокове, но се консултира преди това с мен. Не зная кой в България има поглед върху този паралелен свят на сектите. Съмнявам се, че полицията може да се справи с този въпрос.

# 169
  • София
Пожелавам ти от все сърце да го намерите мила Пенке. Сигурно е адски тежко , но дано Господ ти даде много сили затова. Успех и се моля за него  Praynig

# 170
Дано се намери момчето и да е живо и здраво! Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 22:24 от Чаено момиче

# 171
Skapa maiko i az sam sapri4astna za slu4iloto se.Ne znam dali ima po-tegko ne6to na zemiata ot tova maika da strada za dezata si.No znam 4e kogato otpravim molitvi  kam Isus Christos i kogato mnogo hora  go moliat Toi 6te otgovori.PrisAEDINIAVAM SE KAM MOLITVITE NA VSI4KI I VIARVAM ,4E GOSPOD  6TE OTGOVORI.   Neka vsi4ki se molim za Emilian  i o4akvame otgovor na molitvite  s viara.Nevazmognoto za 4ovezite za Boga e vazmogno.

# 172
 newsm17Дано да е жив издрав и скоро да се завърне в собствения си дом newsm17 newsm17 newsm17

# 173
  • София, България
Молим се с вас. Не знам какво става с тия деца. Преди вече две години ще станат изчезна близък приятел на брат ми, казва се Павел, от Кюстендил, с дълга коса, студент, много свястно момче, единствено дете, мисля даже, че и майка му беше сама. И частен детектив беше наела жената, и по Здравей България го даваха, но нищо. Всеки ден се моля за него, вече и за вас, иска ми се всичко да е лош сън и да се върнат. Бъдете силни !!!

# 174
Дано се намери  Praynig
Представям си ужаса, който изпитва майката...

# 175
Аз също се присъединявам към молитвата на всички.Нека заедно се помолим за това прекрасно момче.За това от Кюстендил също. Praynig

# 176
Моля се горещо, Емилиян да се върне!  Praynig Praynig
Боже, бди над него и дай много кураж и вяра на майка му! Praynig Praynig
(Свива ми се сърцето. Имах преподавателка с това име. Дано да не е тя! Praynig)

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 02:21 от Amarena

# 177
Дано да е добре. МОЛЯ се за него и близките му.
 Praynig

# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт