ИЗДИРВА СЕ ТОВА МОМЧЕ - МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ!

• 50 202
  • 359
  •   1
Отговори
# 180
Дано скоро Емилиян да се върне!  Praynig
Дано да е добре!

# 181
Моля се за него,дано скоро се върне при близките си,дано.

# 182
Миличка, сърцето ми се разкъсва всеки път, когато видя, че Емилиян все още се търси, че темата не е приключена! Толкова много се надявах, че през изминалите дълги месеци момчето най-сетне се е появило! Моля се за него, нека всичко да приключи по-бързо и да се събере с хората, които толкова го  много го търсят, обичат и очакват! newsm17

# 183
 Praynig Praynig Praynig Дано се върне жив и здрав при майка си и Господ да го пази!

# 184
Направо ми се свива сърцето Cry
И аз имам син на 19 години.....
Дано да е жив и здрав и да се обади на родителите си!
Дано не се е случило най-лошото.
Горките му родители Cry Cry Cry

# 185
Присъединявам молитвата си, към тази на останалите жени PraynigНека да се върне жив и здрав при семейството си! Бог да го пази! Praynig

# 186
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО КЪСМЕТ  И ВИ СЪЧУВСТВАМ ОТ СЪРЦЕ!!!

# 187
  • София
Отворих темата с надеждата да прочета, че момчето е вече при майчицата си. Praynig Дано Бог бди над него и над измъчената майка и дано скоро бъдат заедно!

# 188
 Praynig Бог да благослови момчето и семейството му! Praynig Дано се намери най-скоро!!!

# 189
Ако е изчезнал по собствено желание , няма начин някой негов приятел да не знае нещо .
Защо не по притиснете приятелите му , да се разбере на какъв купон е отивал , в последно време какви планове е имал ... Ако е говорел за нещо ... примерно , че ще ходи еди къде си в събота , значи не е планувал сам изчезването си .
Абе доста неща могат да се направят ...
А това за националното издирване - никаква вяра . Мой познат след младежка глупост - удари полицай - бе обявен за национално издирване - еми момчето си движеше спокойно дни наред и никой не го спря никъде .
Накрая полицията дойде в тях , а той пре спокойно се качи на горния етаж в приятелката си ... и пак не го откриха .  Thinking

Също така наемете частен детектив , при всички положения може само да помогне .
А това за врачките - не си давайте парите за глупости , вложете ги в по сигурни неща .
Разпространение на снимката му и т.н.
Свържете с някоя от организациите от чужбина за Изчезнали хора - те ще ви дадат доста съвети .
Потърсете в нета !!!

# 190
Дано се открие скоро момчето!Наистина се моля! baby_neutral

# 191
и аз мисля, че с частен детектив е по-сигурно, бившо ченге от разузнаването...да речем или някаква такава служба newsm78

# 192
Присъединявам молитвата си, към тази на останалите жени PraynigНека да се върне жив и здрав при семейството си! Бог да го пази! Praynig
Благодаря на всички, които се молят за Емилиян. На днешния ден, Великден, се моля отново усилено и се надявам Господ да помогне.

# 193
Миличка, сърцето ми се разкъсва всеки път, когато видя, че Емилиян все още се търси, че темата не е приключена! Толкова много се надявах, че през изминалите дълги месеци момчето най-сетне се е появило! Моля се за него, нека всичко да приключи по-бързо и да се събере с хората, които толкова го  много го търсят, обичат и очакват! newsm17
Благодаря Ви! Не спирам да го търся и да се моля. И да се надявам!

# 194

Общи условия

Активация на акаунт