ИЗДИРВА СЕ ТОВА МОМЧЕ - МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ!

• 50 149
  • 359
  •   1
Отговори
# 300
Тодор Деянов не вярва на врачки и по тази причина не се е допитвал до такива. И според него няма нито едно намерено дете у нас чрез екстрасенси, но аз съм на друго мнение - едва ли му дават отчет родителите на изчезналите деца как точно ги намират. Tired

# 301
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Тодор Деянов не вярва на врачки и по тази причина не се е допитвал до такива. И според него няма нито едно намерено дете у нас чрез екстрасенси, но аз съм на друго мнение - едва ли му дават отчет родителите на изчезналите деца как точно ги намират. Tired

Peace трябва да се опита всичко възможно  Peace
 Praynig

# 302
Наистина трябва да се опита ВСИЧКО! Даже и да не вярваш в него. Моля се всичко да завърши благополучно  Praynig Praynig Praynig

# 303
Толкова време мина, има ли поне следа, какво става?

# 304
защо всички се хващате за врачките , а не обединим усилия.не мислите ли че тези хора които се водят гадатели ще имат информация и няма да я споделят.ако не за пари то поне за реклама.
тодор деянов не вярва защото има горчив опит, не защото е инат.

# 305
Звезделина какви усилия тука биха помогнли, не разбирам?

# 306
помогни си сам за да ти помогне и господ.
чудя се дали не може да се оформи фондация или сдружение или както там се казват тези организации за набиране на средства които да се използват за отпечатването на материали.
не че преди не се е случвало да изчезват хора но сега се дава повече гласност.
ако примерно се вземе решение съобщенията да се отпечатват на торбички , големия тираж ще понижи цената.торбичките ще се раздават из цялата страна.
може и да се отпечатат на листовки които да се приложат към ежедневниците.
всичко това струва пари но си заслужава да опитаме.
отделно много фирми правят дарения и отстъпки.
тук важи девиза на мечо пух:колкото повече , толкова повече.

# 307
Смятам, че е много добра идея фирмите, които произвеждат кисело и прясно мляко да прегърнат идеята и да помагат на близки и роднини, които издирват изчезнал човек. Аз лично бих купувала продукти, които ежедневно ми носят и ми напомнят тази информация! Така всеки потребител в страната ще вижда лицата на изчезналите деца - всеки ден, всеки час!

# 308
Ами аз така видях,че пастета на фирма Янев/май така беше/отделя процент за фондация Искам бебе,от тогава купуваме само такъв Peace

# 309
  • Sofia
Побутвам темата, дано видят повече хора и дано да се намери момчето живо и здраво Praynig

# 310
Изчезнало е преди 2 години  Shocked Това е някакъв кошмар  Sad Надявам се да има добър край тази драма  Praynig

# 311
  • София
Боже ...2 години ...  Cry Дано родителите намерят сина си жив и здрав скоро!  Praynig Praynig Praynig

# 312
идеята за снимки на храни е добра Peace

# 313
И аз пробутвам темата повече хора да видят момчето.

# 314
В Щатите има такива снимки на изчезнали хора на киселите млека,като стока,която се купува често.
 Иначе Ванга описваше много точно и безпогрешно местонахождението на изчезнали хора.
  Дано стане чудо.Моля се!!!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт