ИЗДИРВА СЕ ТОВА МОМЧЕ - МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ!

• 50 198
  • 359
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Влязох в темата с надеждата да прочета хубави новини, но уви  Cry

Ще се моля с вас, да се намери Емилиян и да се успокои майчиното сърце  Praynig

# 211
  • Sofia
Ох ще се помоля всичко да приключи добре. Дано да го намерят жив и здрав. Praynig Praynig Praynig

# 212
  • на втория етаж
Моля се момчето да е живо и здраво,и да се завърне при родителите си.

# 213
Вече повече от една година го няма... трагедия. newsm17

# 214
аз съм от свиленград и не съм го виждала дано се намери живо и здраво!

# 215
Дано момчето е живо и здраво и да се върне!

newsm17

# 216
kakvo stava sas mom4eto namerilise ve4e mina mnogo vreme nqmali vest za nego i az se prisaedinqvam kam mole6tite i az sam maika predstavqm si kakvo i e na mai4icata tolkova vreme bez detenceto si bez vesti za nego az sam ot ruse ama nesam go vijdalo dano ve4e sa go namerili jivo i zdravo

# 217
Добре де, никаква ли информация не дават на родителите докъде са стигнали с издирването?

# 218
Добре де, никаква ли информация не дават на родителите докъде са стигнали с издирването?

Дават всичката информация, която имат, а тя е - НЯМА НИКАКВА НОВА ИНФОРМАЦИЯ!  Rolling Eyes За съжаление само във филмите полицията прави догадки, предположения, странни акробатични номера и всичко има хепи енд  Confused Реалността е съвсем различна...

# 219
Прочетох част от темата. Това момче съм го виждала във Велико Търново, мисля че там учи. В сайта на университета също имаше негова снимка. Аз завърших 2005 год и когато ходих на последния изпит го видях, стори ми се много странен. Беше се напил или напушил, не знам, но изглеждаше много зле. На спирката на автобуса, жената от кафето само викаше по него. Не ме разбирайте погрешно, но момчето изглеждаше много зле. Доколкото помня имаше някакви говорни дефекти или нещо подобно.
Не знам струва ми се странно, никой да не знае нищо. Rolling Eyes

# 220
  • Плевен
 newsm17

# 221
Sillveto , къде си? тук има развитие
наистина ли има говорен дефект това момче, възможно ли е да във Велико Търново, наистина ли родителите правят всичко за да го намерят?

# 222
Sillveto , къде си? тук има развитие
, възможно ли е да във Велико Търново, наистина ли родителите правят всичко за да го намерят?

Момичето говори за 2005. година!!

# 223
и все пак,   
 почви се човек, който твърди, че е виждал момчето

# 224
и все пак,   
 почви се човек, който твърди, че е виждал момчето
Младежът е в неизвестност от юли 2006, а момичето, което го е виждало говори за 2005...

Дано е добре!

Общи условия

Активация на акаунт