ИЗДИРВА СЕ ТОВА МОМЧЕ - МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ!

• 50 157
  • 359
  •   1
Отговори
# 315
 Cry Емо ми е състудент. Вече сме 4ти курс, а от 2 г. нямаме никаква информация за него... Много ми беше мъчно, когато разбрах. За съжаление нямаше как да помогна особено на полицията, защото по време на изчезването му вече се бях прибрала към Варна.
Той е толкова свястно момче и се моля да се прибере. Тази година трябва да се дипломираме... Малко ми е трудно да пиша за това, така че се извинявам за несвързания текст.

# 316
Le`Ciel, Наистина ли Вера Кочовска ви е казала, че ще "намери пътя към дома"?
Ако това е така, то бъди сигурна, че ще се случи!!! Тази жена не греши и не говори празни приказки!!! Казвам го като майка, която дължи появата на детето си на нея, а след това и живота му, който висеше на косъм...
Вярвай в тези думи и не губи надежда!!! Тя го е ВИДЯЛА, за да го каже!
Бог е с вас! Praynig

# 317
Победителката от ясновидци също намира изчезнали хора, тази, русичката, забравих й името...

# 318
  • Ловеч
Победителката от ясновидци също намира изчезнали хора, тази, русичката, забравих й името...

Ивелина Христова.

Вече има "рубрика" по Планета ТВ. Може да й се задават въпроси чрез смс и тя връща отговора на телефона от, който е изпратен въпроса.

Успех!

# 319
Стискам палци бързо да се намери момчето живо и здраво:)

# 320
А какво стана с информацията, че момчето са го намерили? Аз бях отпуска и не съм чела, но последно имаше информация от сестра му и от майка му, че се знае къде е. Може ли някой да каже какво стана?

# 321
А какво стана с информацията, че момчето са го намерили? Аз бях отпуска и не съм чела, но последно имаше информация от сестра му и от майка му, че се знае къде е. Може ли някой да каже какво стана?

Нещо се бъркаш  Rolling Eyes Нямаме никаква информация къде е момчето. Някой смятат, че са го видели в Бургас, но няма как да са 100% сигурни и разпитването в Бургас не доведе до резултат.

Емо все още го няма  Praynig Praynig Praynig

# 322
Жалко Sad! Дано да го намерят жив и здрав Praynig!

# 323
# 324
  • София
Моля се да го намерят жив и здрав! Praynig Praynig

# 325
Моля се да го намерят жив и здрав! Praynig Praynig

побут.. някакви новини?  Praynig

# 326
# 327
# 328
Всеки път като видя темата, че ми се е появила с нов отговор,
се надявам, че като отворя ще видя добри новини. Уви, явно
още няма. Дано се намери, дано е жив, дано е добре!

# 329
Всеки път като видя темата, че ми се е появила с нов отговор,
се надявам, че като отворя ще видя добри новини. ....
И аз така.. Confused
В неделя е станал на 22 Sad (запомнила съм, защото и аз съм на тази дата).
Майка му дали се свърза с онзи човек от "Ясновидци"?

Общи условия

Активация на акаунт