За Виена?

• 110 111
  • 596
  •   1
Отговори
# 480
  • Linz
Искам да попитам, има ли някой ходил до Виена с организираните екскурзии? Коя фирма бихте ни препоръчали или не бихте препоръчали?
Аз съм ходила на автобусна екскурзия (с Бохемия). Не бих повторила. Особено сега като има евтини директни полети до Виена.

# 481
Знаете ли в такситата, ако си с деца, трябва ли да се возят задължително със столчета? И ако да, колко се плаща допълнително за това? Интересува ме трансфер от и до летището?

# 482
Знаете ли в такситата, ако си с деца, трябва ли да се возят задължително със столчета? И ако да, колко се плаща допълнително за това? Интересува ме трансфер от и до летището?

Миналата година ползвахме такси  до летището и ни взеха 30 евро ,ние бяхме предупредили , че сме с дете и те ни казаха още при поръчката тази цена. Нямаше седалка за детето. Хотелът ни беше близо до Шонбрун.

# 483
  • София
На 2-ри май заминавам и аз!!! Ах Виена! Благодаря на всички за полезната информация!

# 484
Незнам дали ме помните още, толкова отдавна се разписах по темата Rolling Eyesно най-сетне дойде края на дългото чакане. Заминаваме утре вечер. Ще разказвам като се върна.

# 485
И аз, и аз - в неделя  Grinning.
И пак да питам:

Момичета, някой беше споменал за  някакви убийствени ребърца, как се казват на австрийски  Wink и къде ги правят?
А друг беше споменал за някаква кръчма  Сантиметър, тя къде се намира?

# 486
  • Linz
Кви сте гадни Twisted Evil
Приятно прекарване и да разкажете после  bouquet

# 487
  • София
Приятно изкарване на заминаващите   bouquet
Аз ще чакам още доста,чак към края на май се очертава пътуването.Но пък ще хванем от футболните емоции  Wink

# 488
Мерси, мерси LaughingРени, хич не сме гадни даже Crossing Armsвие, докато пътувахте, аз се гърчех тука Laughingи моят час дойде Laughing

# 489
Аз ще чакам още доста,чак към края на май се очертава пътуването.Но пък ще хванем от футболните емоции  Wink

И аз заминавам тогава - може да се засечем из Wien Mr. Green

Daizy, слънчеви и незабравими дни във Виена Hug Hug Hug

# 490
  • СОФИЯ

И аз ще съм във Виена в края на май. Не съм фен на футбола, та може ли да ме светнеш какви ще са тези футболни емоции?

# 491
Шехина, мерси Hug а сега шефа прекрасно ни сюрпризира, че сме на работа до обяд. Ще мога да се прибера да си поспя и погушкам малката преди заминаването Laughingнастроението ми е супер приповдигнато Laughing

# 492
  • София

И аз ще съм във Виена в края на май. Не съм фен на футбола, та може ли да ме светнеш какви ще са тези футболни емоции?

Европейското първенство в Австия и Швейцария, от 7 юни започва, ние ще го хванем защото ще сме там до около 12-13ти. Ще бъде лудница , еуфория, огромни екрани, бира, купон... Party
Шехина и да се засечем, няма да се познаем  Mr. Green  затова може да се разберем нещо на лс, понатам  Wink

# 493
  • СОФИЯ

Европейското първенство в Австия и Швейцария, от 7 юни започва, ние ще го хванем защото ще сме там до около 12-13ти. Ще бъде лудница , еуфория, огромни екрани, бира, купон... Party
Шехина и да се засечем, няма да се познаем  Mr. Green  затова може да се разберем нещо на лс, понатам  Wink

Благодаря ти. Слава Богу ще се прибера преди това, не бих го понесла.

# 494
Момичета, някой беше споменал за  някакви убийствени ребърца, как се казват на австрийски  Wink и къде ги правят?

100% съм убедена, че иде реч за ребърцата в Salud!, цък  Mr. Green
Honey Rips - два реда вълшебни ребра с мед, сервират се с малки царевички на пръчка, оооооох  Crazy Има и една салатка, нещо като TexMex, която също е интересна. Не съм отявлен фен на виенските заведения, но Salud си струва.

Общи условия

Активация на акаунт