Ах,тези ЮЛСКИ бебоци, на мама и татко сладките мишоци

• 12 075
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Добър вечер на всички Laughing
първо newsm76 Честити месечинки на бебоците празнували вчера и днес!Да са много здрави и засмени newsm76.
 Ние два дни вече сме в някаква серия,не иска да яде,не спи,реве като луд smile3511направо ми идва да се застрелям
лигите му текат като река,целите му фанели са мокри,а ръкавите ги дъвче като дъвка #Crazy
ще изкарам и аз гризалките,дано памогнат Praynig
Didi81,дано Алекс бързо да се оправи  bouquet
На всички други болни мами и бебоци също скорошно оздравяване smile3525
тъй като ми писна по цял ден да обирам косми из цялата къща и даже и малкия го окосмявам целия,отидох и я резнах тъз пуста четина #Sillyда видим сега дали ще пада Crossing Arms
 лека и спокойна вечер на всички  mrstraetz.а, аз очаквам истерии така че няма да се спи Sadдано не е като снощи Praynig.утре сме при частното педи да я видим тая работа Thinking.след това ще вляза да се отчета

# 151
Пингвинче, много неприятно!Дано се оправите само от тези ензими!
мария Ели, има една ваксина- тази която я бият веднага след раждането- тя трябва да се подуе малко, но нямам идея ти за коя говориш.Питай лекаря.

# 152
нали тази която я бият след раждането е бцж-то после 3 месеца подред бият едни с коклюш в гръбчето. от тази втората подред всъшност е топчето

# 153
Аз малко се поотпуснах тези дни и само чета...но дойде време и да се отчета.
Пламена още не се обръща, въпреки че 2 пъти се завъртя от корем по гръб миналата седмица. Обича като е по коремче да се прави на пингвин и да маха с ръце и крака...сякаш иска да пълзи това човече  #Crazy Когато я държим обаче иска само в изправено положение...такива люлки и полулегнали пози не и минават  Joy Иначе винаги си е заспивала в леглото, но предпочита да стоя и аз над главата и, да ми говори, пее и чак тогава да спи.

Нещо, което забелязах преди известно време е,че нали ние се храним с изцедена кърма, та не дава на никой друг освен мен да я храни  Naughty Плаче, дърпа се, неспокойна, а аз като си я взема и ме гледа в очите и яде. Кажете сега, че не познавали бебчетата  Thinking

Днес от 4 месеца насам си отделих 1 час за шопинг и си взех туй-онуй...така да се каже поглезих се малко....Ама за 1 час направо бях като фурия по магазините  Laughing След няколко дни пак ще си направя такава терапия, че бях забравила как действа Joy Е, по-хубаво нещо от усмивката на малката няма, разбира се!!!

Айде, лека нощ! Отивам да се доя и лягам  Crazy

# 154
  • някъде
Благодаря ви момичета за загрижеността Hug, дано по-бързо се оправи Алекс защото е много лошо детенцето ти да е болничко Cry Мами, да знаете колкото и да са лоши и капризни понякога децата важното е да са живи и здрави пък другото са бели кахъри! Praynig baby_neutral Heart Eyes
MARIAELI, не се бие в гръбчето тази ваксина! Naughty Във форума има инфо за това, не позволявай- бие се или в крачето или в ръчичката!!! PeaceДаже сега ще видя дали ще мога да открия нещо по въпроса и ще пусна линк ако успея Peace
Pingwina, дано и с вас всичко е наред! Praynig
jorjito, искаме снимка с новата прическа Hug И аз трябва да се подкъся, но кога ли ще стане Thinking
Narina, и от теб искаме снимки на новите придобивки!  bouquet
Венка все да те питам и все забравям, как открихте че е запушено това сълзно каналче? Thinking

# 155
диди 81 здравей. знам за това чела съм темата говорила съм и с бърди за това но нашата педи е изключително ужасна!!!ще я сменям но чак декември а до тогава трябва да разчитам на нея-което е сложно!просто и нямам доверие

# 156
  • някъде
MARIAELI, ама как така, не и позволявай! Щом и ти знаеш че не е хубаво не и се давай на тази кокошка! Naughty Naughty Naughty

# 157
Честит рожден ден на Betta !   bouquetПожелавам много усмивки и весел празник!

# 158
Добро утро  Hug

Честито на днешните месечинки  Hug
Честит рожден ден Betta  bouquet Пожелавяам ти всичко най-най  Hug
Рени,ти не спиш ли бе мила,какви са тези постове посред нощ  Whistling
Дано всички болни и с проблеми бебоци се оправят възможно най-бързо  Praynig  Hug
Нарина,как да не разбират....всичко разбират малките ни слънчица.Иска си мама малката кукла  Heart Eyes

Ема все още има малко хремичка,но се надявам скоро да мине.
И моята красавица пъха всичко в устата,но ръцете са й най-сладки  baby_neutral
Тук вали,и днес май ще се раминем с разходката  Confused
Толкова за сега от мен   bouquet

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 08:46 от popova

# 159
Добрутро!!!  Heart Eyes

ЧРД на Betta!!!! Be happy, wealthy and wise!!!

Добре дошли на новите майчета и техните бебчета и от мен! Нита, да нацелуваш адаша! Май най-много именяци ще празнуват на Ивановден!  Laughing

Като споменах имен ден, кога мислите да си кръщавате дребчовците?? При нас положението е леко драматично - и двата рода ще трябва да направят отстъпки, та ще видим как ще го измислим...  ooooh!  Praynig

Каби само се плюмчи, никакви сигнали за зъби, а в устата му най-често е или юмручето, или одялцето. Хем ми се иска вече да започват да се обаждат, че да се свърши по-бързо, хем не ми се мисли как ще се кърмим. Знам че езичето е над зъбите, обаче имам неприятното чувство, че ще се опита поне веднъж-дваж да си ме похапне.  Sick

Това е, засега, отивам да сложа малко актуални снимки. Бибошка, нямам търпение да ни изненадаш!!   bouquet

Хайде, бързо всички бебчовци да оздравяват!!!!!!!!!   bouquet

П.С. Амери, ти що щеш на всички снимки в Заимовата градинка???????

# 160
Tк също е малко мрачно ,но още нямаме дъжд  Thinking

Попова нали знаеш че моят бебо става когато му кефне и търси мако  bombs

Нарина
наш Галко и той не иска да е легнал,полулегнал.Все иска прав и набира се да става,мрънкоти.Това е още от 2-рия месец.
Както писах по-горе вече скача като го придържам като все едно е на бънджи  Shocked
Голям пумпал  ooooh!

Сложих и аз фотоси  на пумпала ми Mr. Green

# 161
добро утро на всички ранобудни мамита и бебчета.
Честита месечинка на Максим на мама Pingwina .Тодор на мама Morskasirena да растат много здрави ,щастливи и обичливи.
ЧРД на Betta!
бъди красива със зората
с вълшебство нека се изпълнят дните
във утрото на младостта откривай със ведър поглед висините.
И нека щастието бъде твой приятел,
а верен спътник бъде мъдростта
врагът превръщай във приятел
погубвайки го със любовта.!!!!

Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 162
здравейте мами и сладки бебочета,

Честита месечинка на Тодор на мама Morskasirena и на Максим на мама Pingwina.

благодаря ви за милите пожелания.
аз отдавна не съм писала,но все не ми остава враме,сега вече като е студено времето и се застояваме повече във вкъщи ще сме по-активни.
и на Влади ръчичките са постоянно в устата му,опитва се да си пъхне целете ръчички в устата и като нестава се ядосва и почва едно ръмжене.
а кръщенето ние мислим да го комбинираме с навършването на 1 годинка.И Влади още не се обръща,но той не си го е поставил за цел,а и мисля,че на плота за повиване му е тясно и затова неможе.

# 163
Добро утро и от нас! Павел тъкмо заспа, от 6часа е буден и всяка сутрин е така.
Чесити месечинки на Максим и Тодор!
 Честит рожден ден Betta!
Много ми е мъчно за всички болни бебенца, да оздравяват бързо и да радват мамите1
Фиона, ти направо ме разби как си успяла да отговориш на всеки Joy. Колкото до зеленчуците аз мисля да ползвам домашни, които съм замразила. Но ще захраня с купени пюрета. От 3 дена давам оризова каша на нестле,първо 1 лъжица в млякото, на другия ден 2 и така, но днес може да пробвам цяло ядене. Понася му и се чувсва добре, спи по 4-5 часа след това Joy
Днес вали дъжд и ще ни липсват разходките Cry

# 164
Честито на днесшните месечинки!
Честит рожден ден, Бета!

Да оздравяват бързо всички болни бебчета!

welcome на новите мами!

Да се похваля и аз - Ясмин вече се обръща от гръб на корем - голяма гимнастика става  Laughing Не се плюнчи много, ама лапа всичко, което и попадне - ръце, играчки.

Относно домашните пюрета от картоф - преди като си обсъждахме и аз бях писала, че съм чела, че не е подходящо да се започва с дамашно приготвени пюрета с картоф. Асето обаче ми писа, че поради високото съдържание на нишесте някои смята, че в картофите има глутен и не е препоръчително да се дават. Всъщност не е така. В картофите няма глутен и се препоръчват като първа храна, заедно с оризовата каша .

За кръщенето - аз лично съм кръстена още по комунистическо време, нищо че баща ми беше член на партията и поради това, че трябваше да се пази и в дълбока тайна някак си ми е много мил спомен (бях на 5г някъде).  Замислях се и за Ясмин - ама татито ни не е фен на идеята та ще видим - май няма да има кръщене.

Иначе след последния преглед при педито и първия прием на тукашния Пентаксим (Пентавак) Ясмин е много променена - вече е абсурд да заспи навън в количката - оревава всичко  Cry Вечер поне преди заспиваше при яденето след банята - сега до 23.30 не мога да я приспя Cry През деня вкъщи същата работа - 1 път успях да я прилъжа, ама като цяло само като я гушна да я приспивам започва да реве ужасно, не дай боже и биберон да се опитам да и напъхам  Cry И сама на ще с играчките - спи и се та 2 не вижда и иска само на гърда да заспива Cry

Общи условия

Активация на акаунт