Ах,тези ЮЛСКИ бебоци, на мама и татко сладките мишоци

• 12 074
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Oх и при нас е такова дереджете с тия венци  ooooh!
Напоследък всичко лапа и ръбка с венците пръста ми като го докопа  Thinking
Трябва да му купя и аз още гризалки да си гризка  Joy

Честито на порастващите бебенца днес!    bouquet

# 136
Честито на днешните месечинки!   bouquet  Hug
И Калоян пъха всичко в устата и точи едни лиги... Надявам се по-късно да избият зъбите, че горките ми зърна.   #Crazy
Малко му е по-течно акото и като стане от сън е целият потен. Вече два пъти дрехите му са мокри. и цял ден е кисел и мрънка. Дали не кара някое грипче, че всички подсмърчаха около нас, а на мен ми изби херпес?

# 137
честито на всички месечинки днес Павел на мама pipi
.Владимир на мама tydy .Самуил на мама IVAIA .Ема на мама valche
.Самуил на мама biboshka .Ели на мама prascho, .Стамен на мама embo.Тарек на мама elip

желаем на всички много здраве -то винаги е нужно,
щастие то никога не достига и много весел детски смях.

влизам за малко от няколко дена съм във депресия и не ми се иска да предавам своя негативизъм радвайте се на децата защото всеки миг е изключителен.
П.П. честито и на всички празнуващи тези дни да растат много здрави послушни и щастливи
целувки на всички малки бебчета  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
относно лигите нашата педи каза че започват от 3м. до към то 6м. по голямо слюно-отделяне

# 138
Честито на всички дечица, които имат мини рожден ден-месечинка bdbaloni  Gift  Gift Gift

isi_kam , бързо да излизаш от тази "дупка" и да ни радваш с позитивните си постове Naughty
didi_81 , Алекс да оздравява скоро Heart Eyes
prascho , да вече сам си я навира залъгалката в устата и доста усилено  и настървено я смуче и дъвче hahaha Но все пак ръцете си остават най-интересната част от тялото му.Още не си е открил краката-тогава голям купон ще падне.

# 139
О, неееееееее!
толкова писах, а изчезна Cry
така, че за сега замо черпим за месечинката на Павел и благодарим за пожеланията  party023  bigdance2 cheers

# 140
Честито на всички месечинки днес:
Павел на мама pipi
Владимир на мама tydy
Самуил на мама IVAIA
Ема на мама valche
Самуил на мама biboshka
Ели на мама prascho
Стамен на мама embo
Тарек на мама elip
Най-послушни да са. Много здраве и весело детство!
Диди- дано Алекс бързо се пооправи Praynig
И дано всички бебенца да са здравички, че не е хубаво Sad.
Ние ползваме чесалка за венци с аромат на бонбони. Венци сам си чеше венците, но той всичко тика в устенцата си. Първо да мине през "детектора". hahaha
Да попитам мамите, чийто бебенца подскачат, май Ренито беше споменала, че прави Галко тоя номер - пукат ли ставите на бебчетата като подскачат. Аз в сряда съм на консултация и ще попитам Доки, но все пак дали е нормално newsm78.
Сладки сънища Ви желая на готините мамчетa  sleepuu smile3524 Sleeping и техните бебочета.

# 141
Привет и от нас!
Поздрави на всички месечинки днес! Да са живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet
И ние сме така  - слюнки постоянно, ръцете все са в устата, ама нещо чесалките не й харесват много, много.
А току-що разбрах, че моя приятелка е родила и тя своето бебче, и всичко е минало бързо и всичко е ОК и съм много щастлива и развълнувана. newsm44 newsm44 newsm44
Поздрави на всички!

# 142
да почерпим на патерици Misc Baby Bottle newsm64 newsm38  party023
честито на месечинките днес!!!
момичета малко съм притеснена. вчера като къпех малката видях там където и биха ваксината в гръбчето се е образувало топче и то твърдичко!а от старата преди два месеца още има следа!не знам но за мен това не е нормално!!!!

# 143
Ети не се е случвало да му пукат ставите  Thinking
Питай лекарката ти що така  Peace

Бързо оздравяване на всички болни бебенца и мамите им  Heart Eyes

# 144
Момичета Асето ми писа за нашия проблем със обривите и сега си налагам диета без сладки неща та да видим!Щеше да е много хубаво ако тя си беше тук да ни наглежда и напомня какво да ядем и какво не, а Аз лично се разпуснах!Осеща се липсата и!
Дано се оправим, и всички с проблеми да оздравяваме, че идват празници и трябва да сме здрави за да им се радваме!  bouquet

# 145
Здравейте,
Честити месечинки на всички бебчовци, да растат здравички и послушни!
Добре дошли на новите мами, да се включват по-редовно в темичките.
Аз самата от няколко дни не съм писала, само четях, нещо нямах муза за писане. За сметка на това разглеждах всички албумчета и качих и аз малкос нимчици, днес дори влезнах в първата темичка и попрочетох отгоре отгоре.Нали и аз съм с вас отскоро, за което много се радвам.Стана ми много мило като се върнах 3 месеца назад. Припомних си раждането, първите  моменти с бебка и всичо останало. Много се разчуствах нещо.
И ние си слагаме почти всичко в устата, само не и чесалките.Сигурно е от зъбките, не виждам друга причина.От няколко дни много се лигави, чак днес и си намокри блузката, ще слагам вече лигавничето непрекъснато.

# 146
Привет на всички Hug
Честито на месечинките да са здрави и засмени за радост на мамите.Явно всички сме на лигава вълна,ние също слагаме всичко в устата и се лигавим и то прекалено.Хайде лека вечер на всички  Flutter

# 147
Венка,Нарина,  аз мисля с оризова каша , но аз да си я направя или в краен случай пюренце.Иначе кашичките които се продават по магазините са много засищащи ако се дава неправилно количество1-можело бебето да наддаде доста.Не знам дали важи и за домашно приготвената оризова.Поради тази причина имам малки колебания относно морковното буренце или кавичката.
Гирите, има лекари, които си работят само в частни клиники.И на тях им е писнало от идиотщините по държавните и особено от тази здравна каса.
Мяра, и при мен е почти същия проблем.Придружен с разтройство и силно слюноотделяне.няколко мами вече ми казаха , че това били признаци за зъби.Ще видим.
Съгласна съм с Нан , че тук във форума масово има опити за налагане на мнения.Само някое майче да попита нещо  неправилно и без да и се обяснява- едни такива нападки и подигравки.Но тези опити могат да действат при слаби хора, другите си отстояват мнението.
А вие (Ели , Нан и другите , които давате плод и зеленчук) от къде вземате продуктите?(май обсъждахме тази тема, но не си спомням какво казахте  newsm78 имам предвид, ако купувате от магазина-пресни или замразени ги купувате?)
Шугър лейди, Милупа са по-сладки млека и по-близки на вкус до кърмата.За Фризолака не знам, но Нан 1 и особено Нан ХА са отврат- Аптамила, който давам сега си е супер.АЗ  го знам от личен опит , че опитвам от всичко на беба - и капките за колики и ВАгИнтола и дактарина съм пробвала.
Крис 79, ти не пишеше ли и като бременна с нас?  кога се роди  бебока, колко кг и см?
Прасчо, я кажи къде да чета за тези номинации- нас сигурно са ни изтипосали заради "МАНДЖАТА,КОЯТО СЪТВОРИХМЕ" Mr. Green
Бибошка,  дано не се и налага да ходите по доктори повече!
Пърли, мерси за напомнянето!
Ели, различни са симптомите- обрив, подуване, задъхване(трудно дишане)...
Пепи, за картофа не е препоръчителен, защото има глутен- нали се сещаш как стават картофите лепкави като се намачкат.(Предполагам идва от англ дума за лепило.)
Калинке(КоКинела), Дефламол има ли още???Върти ми се в главата , че е спрян от производство.
Ели, имай предвид , че и от някои лекарства малката пак може да се обрине.
Изи кам, каква депресия!!!Я отивай бързо на фризьор, покупки и на кафе с приятелки.Да видиш как бързо ще я преодолееш!
Мария Ели, коя ваксина се е подула? и коя е предишната?
Дунда и Нити да си сложат снимки на бебоците в албумчето"за лентичката" и отдолу да напишат кое е бебето, ако искат да им се сложи снимка при останалите.
А всички останали, който иска и не е сложил снимки в албумите , Нашите бебета на 1, 2,3,4,5 месеца- да го направи, това е в помощ на Бибошка за изненадата.Спирам, да не се досетите.
Много стана, но като не влизам , така е.
А последно, гледах картинките и на тази си умрях от смях  ritnik

Последна редакция: нд, 12 ное 2006, 22:02 от fiona

# 148
Здрасти мамита. Утре Максим става на 4 месеца. Но май ще трябва да се оплача този път-оказа се, че има клебсиела в акото. Това е бактерия и най-често се появява като следствие на вътреболнична инфекция, т.е. още от родилния дом. (Оказа се, че в същата болница има още случаи на клебсиела по същото време.) Още почти от началото акото му беше по-редичко, но си наддаваше повече от добре. Обаче последния месец наддаде малко, а и хемоглобинът му се оказа нисък - 103. Направихме изследвания, изолираха бактерията и предложиха антибиограма за антибиотоците, с които може да се лекува. По препоръка на педиатърката, при която беше във Варна  ще пие един месец ензими, за да дадем възможност на организма сам да се справи. После пак изследвания. Ако не наддава пак, а и ако изследванията пак покажат бактерията - антибиотик... Мда... Малко ми е едно такова тъжно, но няма да се предаваме така лесно! А и подкрепата от тази педиатърка е направо страхотна! Жалко, че в София не случихме на лекар и ще се наложи да потърсим нов. Но такава като д-р Ружа (така си я наричаме ние) едва ли ще си намерим!
А Максималния направо ми се вижда минимален!... Добре, че всичко това не му се отразява на настроението - на мама щастливия кроасан!
И такива работи... Ами...  Hug !

# 149
фиона здравей благодаря за снимката!
ваксинага е тази в гръбчето (не знам точно как се казва).чУДЯ СЕ В чЕТВЪрТЪК Сме НА КОНСУлТАцИЯ НО ДАлИ ДА НЕ ОТИДА ОЩЕ УТрЕ?притеснявам се че нещо не е бита ваксината както трябва

Общи условия

Активация на акаунт