Ах,тези ЮЛСКИ бебоци, на мама и татко сладките мишоци

• 12 062
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
 Flutter Давала съм и круша но сега не дадох! newsm78
Аз като си зациклих на едно място и и давам само морков и ябълка за сок,а за пюре- морков,ябълка и тиква!Май трябва вече да почна да разнообразявам а?Нан ти ли беше питала за жълтък,да не давате вече?
Аз ще взема да почна с пюре от картов да я пробвам!А ти тези неща дето ги писа че си замразила ориз какъв ?кафяв ли или обикновен?
Оле много съм зле,що не отида да почета малко да се образовам!
Чао
Отивам да разгледам какво да правя и аз за зимнина! Thinking

# 76
Здравейте мами! Аз съм от юлки 2006, но късно разбрах за форума - едва след като родих.  Sad Сега за всичко, което се случва с Калоян ровя и намирам нещо за успокоение, но най-добре ще е да споделям с вас, тъй като децата ни са на една и съща възраст . Фиона ме светна, че има и форум за юлските деца и ме покани пре вас, за което много й благодаря.  Hug

# 77
Отдавна не съм писала но нещо и на мен ми се изпари музата а и малкото взе да шава доста!
Радвам се на постоянството на някои от вас newsm10
Честита братовчедка на Галко на Рени и много да си играят мъниците!
Венка много съжалявам за вашия проблем надявам се по-скоро да се оправяте. Ти къде ражда че са ви докарали инфекция smile3512
Аз честно не знам как ще се  feeding с тази моята капризация да ми е жива и здрава. Напоследък ми се иска постепенно да я почвам на АМ с това изцеждане е ...а и кърмата все по трудно се изсипва в шишето като че ли рефлекса на изтичане намалява, но макар че ми отнема повече време продължавам да го правя. От няколко дни се опитвам да и давам на обяд по малко АМ за да свиква с вкуса му,но не го иска едва от два дни с по-широка биба смукна по малко. Не искам да я отбивам но постепенно ще видим. Фризолака го плюе не иска да го види, та и взех Милумил и за сега размишлява Crazy
От 3-4 дни Дамяна е прегракнала, то беше едно викане преди това, едно пеене  blahblahнаправо не знам да се смея ли да рева ли. Милата ми не може да си каже приказката само си плези езичето и се мъчи да изкара нещо и едва успява
Целувам ви всички  love001

# 78
  • Варна
Здравейте мили ми майчета!

Напук  smile3534на гадното време ние с Morskasirena си направихме една разходка.не можахме да запознаем наборите защото Тошето сладко,сладко спинкаше,но нищо другия път.
Честита племенничка на Ренито  bouquetда расте здрава и засмяна
Narina,мнага кофти за изпита,но не се тревожи другия път ще го вземеш  smile3521
относно косопада и аз съм на същия хал smile3514.опитах маската с тривитаминола.първия път косата ми стана супер,но след това от маста скалпа ми стана много мазен и започна страшно да сърби smile3511,а и четох че не била подходяща за кърмачки newsm78.
в една от старите теми,някоя мама/Sorry,но не си спомням точно коя Embarassed/беше дала една рецепта която смятам да пробвам.ще я напиша ако някой има интерес:
1с.л. мед
1с.л. коняк
1с.л. зехтин
1 жълтък
3,4 капки вит.Д/аз смятам да сложа от Вигантола/
само незнам на мокра или на суха коса се прави newsm78.ще пробвам и по двата начина
Eli83,дано малката кукла се оправи скоро от запека,че много гадно така
Venka,дано и при вас всичко да се оправи и да не се стига до хируртична намеса Praynig Praynig Praynig
Betta smile3501
Biboshka,много съм любопитна за тази изненада smile3506
затова предлагам бързо да свършваме с тази тема newsm62,но пък и с тези темпове на писане ни трябват максимум два дена smile3521
за захранването и аз съм разтроена и нещо хич не ми е ясно с какво ще почвам newsm12
Май пак се поулях Blush

# 79
  • Варна
ехааааааааааа аз докато публикувам и 4 нови отговора Embarassed
 welcomeна новата мама и бебе Калоян smile3525

# 80
  • somewhere over the rainbow
Ели,не аз питах за жълтъка  Naughty...аз казах,че давам...днес за втори път. Пюретата с обикновен ориз ги правя.
Добре дошли,мамо Нита и бебе Калоян! Hug С нас е весело Wink Joy

# 81
  • някъде
 welcome на новата мама! Наистина е забавно с нас, както каза и НАН! Peace
sugar_lady, и Алекс цял де пее и се смее и чак се притеснявам че ще преграхне Thinking
За захранването- идея си нямам  с какво и кога ще започна! ooooh!
За чупкането да поясна- аз разбрах какво беше прочела Прасчо и даже много се смях Joy, но имах предвид че някои може да му казват чипкане, а не чупкане, та затова! Но няма значение, важно е майтап да става Wink

# 82
  • somewhere over the rainbow
Диди,ние му казваме чипкане hahaha Аз днес се чипках във ваната newsm37 бях забравила колко е хубаво,вие ме подсетихте. А и имам от тези пяни на Ейвън,праскова...та направо се опраскових hahaha

# 83
# 84
Добре дошла в отбора на новото мамче    HugСтаваме все повече и повече, което страшно много ме радва:)
sugar_lady, ама си много упорито....браво.... ooooh! Издържа  толкова дълго с това цедене и даване от шише...аз бих се изнервила.Ти си герой!  bouquet Тук раждах аз , че си и плашах за избор на лекар #Cussing outПиши по-често! Heart Eyes

# 85
 welcome на новата мама
Смятам да започна захранването с оризова каша на 5 навършени месеца мисля че за бебетата които имат проблеми с акането е подходящо да започнат с тиква, била щадяща за стомахчето пък и бебетата я харесвали.

# 86
Диди Hug
За петицията- я пробвайте тук:
http://www.bgpetition.com/promeni-kso/index.html

# 87
Привет на всички мами и бебчовци HugМоже ли и аз да се разпиша при вас  PraynigАз съм юлска мама 2006,влизала съм и друг път но само да ви чета много сте готини. Heart Eyes

# 88
честито на днешните месечинки   bouquet да са живи , здрави и мнооого послушни!
честито и на ренито - племенница   bouquet
venka дано се разминете без оперативна намеса Praynig На въпроса ти за захранването, аз почнах с оризово-царевична каша. После продължих с зеленчуковите. Дали съм направила правилен избор, времето ще покаже. Да не викам дявола ,ама за сега всичко е ОК с бебонска.jane1 и аз давам Аптамил на бебето, но не е имала такива обриви.
eli 83аз питах за жълтъка, вчера дадох за първи път. Сложих го в зеленчуковото и пюренце. Изпапка го милата, има ли избор с мама като мен Embarassed А ти ,даваш ли на бебчо зеленчукови newsm78 от тях няма ли ефект с изхождането? При нас спанака действа  Mr. Green
 welcome на мама nita и КАЛОЯН и на мама dunda и бебе ДАНИ   bouquet

# 89
Добре дошли на двете нови мами! Hug  bouquet

Shocked Аз не давам още зеленчукови!Педи ми каза да почна да давам пюре от картоф ама още се ослушвам Whistling а вие вече и спанак!Мале!

И моята коса капе на парцали, ама съм все вързана и като се реша е цяла шепа! Rolling Eyes Ужас ще пробвам някоя рецепта,но явно природата си знае своето и ще си капе като сме раждали така е!

Общи условия

Активация на акаунт