Ах,тези ЮЛСКИ бебоци, на мама и татко сладките мишоци

• 12 054
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
  • някъде
Честита племенничка на Ренито, да е жива, здрава и послушна, пък дали Стела или Силвия няма значение!  bouquet  bouquet  bouquet
Само с тази малка тортичка ли мислиш да минеш? Mr. Green

Ох, Венка, дано по-бързо се оправите и да не се налага операция! Praynig Praynig Praynig Целувки от мен и Алекс  Hug
isi_kam иза вас се  Praynig да се оправят дечицата по-бързо! Hug
plamebg, за съжаление си много права- хора, които много искат деца нямат, а такива безгръбначни същества имат по няколко! #Cussing out
jane1, иди на лекар, може наистина да е от млякото! Дано се оправи Калинчето по-бързо Hug
Ели, никой не казва да не даваш сокове, пюрета и вода, но поне такива опасни неща като сол във водата трябва да ги избягваш! Peace
Ох и при мен се наблюдава това явление- косопада и вече не знам какво да правя, навсякъде вкъщи мои косми! Даже днес или утре отивам да ми кръцнат малко косата, че не се издръжа вече ooooh!

# 61
Рени честита племенничка!Да расте здрава и умна и много да си играят със Галко!

Прасчо то има май логика ама спрях и със шипките и с всичко!
А днес пак падна пъшкане и напъване и изака малко гъсто ако,избърсах го и я оставих върху памперса да подиша дупе и си блея някъде мисля си за вас, ииии чувам пръщящ звук,пукане, акане и гледам дълго тънко говънце!Ама върху одеалото чак изстреляно!Та изака се момата!
Сега отивам да го пера пак че вчера го прах тъкмо беше изсъхнало и пак е за пране!
Чао ви!  bouquet

# 62
  • някъде
пак съм аз Mr. Green Blush
Честити месечинки на четирите бебчета!!! Hug  bouquet
Фиона, Алекс преди спеше с ританки, боди и пижамка, но откакто е със спалното чувалче е само по ританки, боди, ризка и спалния чувал! Но никога с боси крачета Naughty
Рени, Синеочка, аз се престраших и писах в юлки 2007, ваш ред е! Hug
plamebg, много ти е готин ананаса, Алекс така се загледа в него, понеже се движи Party

Eто ви още едно позитивно предложение за деление:
чупкане всеки ден- да;
чупкане всеки ден- да;
.........
Това нещо не го разбрах Blush, а и не знам защо тук там виждам ни в клин ни в ръкав такива изрази относно чупкането! И да ви кажа- не съм се объркала като казах че се чупкаме, защото ние казваме на бебо, че е дошло време за чупа-чупа и оттам идва и чупкане! Казвам го, ако случайно някой е решил да се подиграва и присмива  Mr. Green

# 63
Нарина, и моята коса много капе.като се хване за нея беба и остава цял кичур в ръчичката.За косопад пия всяка пролет и есен Мерц дражета по едно бурканче.Но тази не пих, защото все още кърмех и не знаех дали са подходящи.Иначе страшно много помагат.
Прасчо, за кое чупкане сава въпрос?
Венка, дано се оправите бързо и без никакви упойки.То за възрастен е гадно това, а калво остана за бебче.
Откакто след една операция в държавна болница ми казаха, че няма да мога да имам деца.Ходя само на частни лекари и болници.Кой колкото и да ми възхвалява държавните , не съм съгласна.Ако не те претупат, то лекаря ще е некадърен, ако и това не е условията са толкова мизерни, че направо ме е гнус да докосна каквото и било.Единствено записах София в една поликлиника, за което съжалявам безкрайно, но мисля да я сменявам, когато мога.Е, да плащам, но получавам това, което искам.
Прасчо, не съм купила чувалче все още и затова.А имам много ританки и все още и стават.
Джейн, аз давам Аптамил1, но при нас няма нищо.Явно си е до дете.А когато съм сменявала млякото съм го правила от веднъж, не постепенно.
Диди, май не си чела внимателно, Прасчо беше прочела , че отивате да се чупкате, но без П

# 64
Ами момичета само дето толкоз се готвих за изпита...една тема не бях прочела и тя взе, че се падна smile3514 Сега ще чакам другата дата.
Относно косопада свекърва ми вчера ми вика: "Назабавно трябва да отидеш на козметик! Ще останеш без коса! От какво така ти пада?" И аз за 1000-ден път обяснявам, че това е от бременността (все едно не са раждали тези хора  33uu) Преди да родя косата ми беше станала страхотна, ама след това природата си знае работата май...няма нищо даром  Mr. Green

# 65
Казвам го, ако случайно някой е решил да се подиграва и присмива  Mr. Green
Didi, моля те, в никакъв случай! Винаги съм харесвала двусмислици, неологизми и пр. Просто ги харесвам, особено ако са спонтанно възникнали.
Аз лично никога не се обиждам, ако съм станала източник на някаква шега, напротив, дори много обичам да се самоиронизирам. Ако съм прекалила, отново: Praynig
 Hug 

# 66
Честито не леля Рени stork-girl
Ели, ти така и така даваш сокчета и пюрета на Юлето , та пробвала ли си  сокче от круша и по-разхлабващи пюренца-тиква ,кайсия newsm78
isi_kam , ходих при д-р Именова, ама виж за Велко не се сетих в паниката Thinking
Бях питала преди,ама с риск да се повторя ще питам пак Blush С какво мислите да започнете захранването? newsm78 feeding

# 67
оооооооооооох, Диди Joy Joy Joy Абе за чупкане без П бе душа!!! За това става въпрос. Ще ме умориш от смях. И вика да не ми се смеете или подигравате нещо. Та Прасчо предлагаше на майтап да се преброим кои се чуПкат всеки ден и кои не  bouquet

# 68
  • София
Ели, надявам се, че не си се засегнала, аз съм напълно добронамерена   bouquet

Ако някой намери работеща рецепта за този косопад, да казва, моля, че и аз, и беба ръсим коса навсякъде

Венка, пожелавам ви много бързо и безпроблемно оправяне

Честито на Рени, и аз съм леля на две хубави племеннички, много е хубаво, особено като пораснат  Simple Smile

# 69
  • ES
Здравейте момичета

Не нападайте Ели, не е много лесно да убедиш някои че това, което го пише в някои си там форум (ако тези някои знаят що е форум) е по-вярно от изпитаната марка на мами и баби. Мен също са ме мазали с мас и са ме осолявали. Дето съм жива ами и много здрава. Но това не означава, че ще го прилагам на детето си.

Рени, ами честито да ви е племеничето и братовчедчето. Така е някой хора и с втория път не могат да постигнат това, което други от раз го правят  smile3503  И ние си имаме братовчедка.

А аз взех доста радикални мерки за косопада - има коса има проблем, няма коса няма проблем и се подстригах. Скоро време не съм била с толкова къса прическа, но като се има в предвид, че нямам време за прически я отрязах. И установих, че косата ми много е потъмняла, даже майка ми ме пита дали не съм я боядисвала.   #Silly Може ли бременността така да ме измени?

Ели, дай и малко синя слива или круша, но пак че ака всеки ден е добре.
Venka дано да се оправите и да не се стига до хирургичната маса.

А защо си мислите, че в частните кабинети работят по-добре. Същите тия лекари работят и в държавните болници, но ако си бяха свършили работата там, надали щяхте да ходите в частните им кабинети. Добри ни са специалистите, но тая печалбарщина на нищо не я прилича и то с цената на човешкото здраве, а понякога и живот.
Ай стига, че станах много дълбока.

Целувки на всички бебешори

# 70
Честито на днешните месечинки!

Рени, честито племениче! И аз съм леля от миналата година, ама не го виждам често малчото, че сестра ми пък я отвя вятъра в Италия и се виждаме по 2-3 пъти само в годината  Cry

Венка, бързо оздравяване! А за захранването аз съм решила да започна с пюре от моркови, после моркови + картоф, и тн зеленчукови. С месо  newsm78 После каша (оризова) и плодово пюре. А тук да питам вие плодовите как смятате да давате? Тук ги препоръчват като десерт след зеленчуковото на обяд или в следобедната каша.

Сега и аз малко да се оплача - Ясмин днес е ужасно нервна. Сутринта бяхме на вън - лежа си спокойно в количката след като се наяде ама след около 40 мин започна да пищи - гушках я, пробвах с биберона да я приспя, не става...Накрая така опищя всичко, че седнах да я кърмя на средата на главната улица в цялата навалица  - дръпна 2 пъти и заспа. Сега следобяда същата работа - когато я кърмя, яде нормално, заспива и на няколко пъти като я оставя в легълцето започва да пищи Cry Ни биберони, ни гушкане, нито люлеене - нищо не помага. Ама направо пищи и чак се дере Cry Мястото на ваксината от вчера е леко твърдо - мислите ли, че е от това? Иначе като я пипам там не я боли, няма и температура? До вчера не беше така - повечето пъти наистина е заспивала на гърда, ама като я оставя си спи спокойно след това. А пък навън си заспиваше с биберона..

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 16:39 от maira

# 71
  • Варна
И аз да се разпиша.
Честито на днешните месечинки.  Simple Smile
Честито на леля Рени.
Аз смятам да захранвам на 6 навършени месеца с оризова каша, после зеленчукови пюрета и накрая плодовите. Ще видим какво ще стане.
И моята коса ужасно капе. Аз се подстригах на много  къса черта, но не помага. Знам, че е нормално и просто ще изчакам да отмине.

П.С.
Момичета моля ви, включете се в петицията. Тя засяга всички нас! Колкото повече подписи по-добре. Може татковци, баби, лели без ограничения! Необходим е единствено валидна електронна поща.Писмото за потвърждение се бави поне час и може да е спам-а!

http://www.bgpetition.com/promeni-kso1/index.html

# 72
Гледам за захранването говорите...аз изчетох темата Как върви захранването в Кърмаческия, но все още имам някой въпросителни. Някой спомена, че ако бебето се изхожда по-рядко не било препоръчително да се почва с кашите  newsm78 Те запичат ли? Аз искам да започна от най-щадящите храни...само дето още не знам кои са  Blush но дано докато почна да съм наясно. То от толкова информация вече тотално се обърках...виждам че повечето мами са така. Просто искам решението ми да е подкрепено с информация, а не просто защото така са ми казали (педиатрите). А то схеми и начини има 1000, направо не знам.

Рени, честита ти племенничка! Да е жива и здрава малката кукла!!!

# 73
  • София
dedi, линкът не работи

# 74
  • somewhere over the rainbow
Относно постинга на Ели - всеки сам решава! Никой не налага мнение!
Ааа,Пепи,недей така! Най-редовно се сблъсквам с такива опити...извън нашата тема. И меко казано СТРАШНО МНОГО СЕ ДРАЗНЯ #Cussing out
Такаааа,Рени,честита ти племенница! Много вкусна торта,но както казва Диди: само с нея ли смяташ да минеш? Thinking Joy
Ели,ми да,щом даваш пюрета и сокчета,к'ъв проблемът да дадеш на Юлчето круша? Или на сок или пасирана...бебетата я харесват,че е ароматна Wink Или пък сок от грозде-при нас действа светкавично,а и още имаме грозде от село Whistling Иначе за зимнина направих малко пюрета-картоф,ориз,моркови,цвекло,спанак и др. в различни комбинации. Замразявам ги,че нямам подходящи капачки за стерилизиране,иначе и двете са добър вариант Peace
Диди,ми Дая нещо не ще да спи,толкова е хлътнала по Алекс,че сън не я хваща Heart Eyes А ако случайно успее да заспи,така любовно се усмихва насън,че си мисля,че го сънува Thinking

Общи условия

Активация на акаунт