Днес няма да идваме на сре6та в Морската,за6ото не сме спали,нямаме вода да се оправим......ужасссс
,и е мнооого ветровито за хранене навън
.Иска6е ми се ,но..

При това възпаление е недопустимо да се ходи на така наречената операция, а очите първо трябвало да се излекуват от микроба и тогава ако каналчето (до 6-7 месец) не се отпуши с моите масажи или от самосебе си да предприема ходене до Варна.Но това не е всичко .Тези държавни лекари така ни претупват при прегледите си....,оказа се че масажите, които ми е обяснила да правя онази не са били достатъчно ефективни.
А бе не ми се приказва, момичета, много съм ядосана и се притеснявам.От днес пак сме с нови капки за 5 дни и пак масажи
Моля се да успея да ги отпуша , та да не травмирам дечко с тези сондирания.Той нищо няма да усети милия ама им слагат ПЪЛНА упойка, което ме ужасява меко казано....

В една от миналите ни темички имаше рецепта за маска за коса ама не съм я пробвала. Пия само бирена мая ама няма ефект. И тъкмо мислех да питам дали на някоя мама е спряла вече да и пада косата, че да се успокоя малко
за днес! 
, но не ми се вярва да е от претопляне, защото е само по гърдичките, на гърба няма нищо...
Обличам я само с памучни дрешки, няма допир до нищо изкуствено... Якенцето й е 80% памук и 20% полиестер или нещо такова, но едва ли е от това... Праха за пране е Тео бебе, но преди нямаше проблем. Гладя всичко от двете страни. Дали не е от смяната на млякото...
Постепенно въвеждам Аптамил, вместо НАН ХА, но новото го давам от 2 дни като добавка към кърмата и то само 1-2 пъти на ден, само вчера й дадох наведнъж пълните 130 мл., че бяхме 5 часа навън...
Дали са от млякото? 

И като си помисля, че такива "родители", не, индивиди
, имат деца, .... колко е несправедливо, има хора, които цял живот искат и се мъчат и не могат да станат родители.....
Черпя

; аз, както вече споменах, след месец ще ставам леля на момиченце, а снощи разбрах, че през лятото ще ставам и вуйна 

как се пъка във чувалче 

ако успея пак да се откъсна ще по прочета малко