Ах,тези ЮЛСКИ бебоци, на мама и татко сладките мишоци

• 12 054
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
Дубрутру Ви:)
Днес няма да идваме на сре6та в Морската,за6ото не сме спали,нямаме вода да се оправим......ужасссс #Cussing out #Cussing out,и е мнооого ветровито за хранене навън Sad.Иска6е  ми се ,но..

# 46
  • Варна
Варна днес май няма да имате среща?Много лошо времето ! Rolling Eyes

А-а-а ние с Жорито сме смели. Аз поне имам доста килца и няма да ме издуха вятъра  Joy Joy Joy

# 47
Адашке (щото и аз съм Ели), те момичетата са казали - всеки си знае, но ето ти няколко неща, които не се отричат тук и които са правили нашите баби:
 - кърменето
 - кърменето
 - също така кърменето
 - както и кърменето  Simple Smile

smile3532

smile3501

# 48
Добро утро мамета!
Ели, едно пиленце ми каза, че бая шипки омаахте, как няма да има запек бебинка? То дано вече се е оправила.
Стига сте я кльопали Ели; аз пък не си спомням някой толкова сърцато и неуморно да ни е канил да се върнем в темичката след онази случка. За мен тя е последната  която иска да ни разделя.
И с умиление си спомням как тя и Фиона ни бройкаха на финала около раждането, толкова сладки бяха с тези техни статистики!
Eто ви още едно позитивно предложение за деление:
чупкане всеки ден- да;
чупкане всеки ден- да;
.........
Вие определяйте приоритетите! Joy

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 12:49 от prascho

# 49
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Привет и от мен в новата темичка! Страхотна е, Fiona! Благодаря!
Честито на порастващите днес патета!
Благодаря на Попова и Нан за инфото за люлката, ана Прасчо за е-mail-a!
Момичета, включихте ли се в подписването на петицията от СНБМ? Какво ислите по въпроса?
Наринка, и при мен се наблюдава усилен косопад, фризьорката ми каза, че е напълно нормално в този сезон.
Относно постинга на Ели - всеки сам решава! Никой не налага мнение!
Днес при нас е пекнало слънчице и ей сегичка стягам количката и тръгваме на разходка! Дано и вие да успеете да се възползвате!
Спорен ден на всички!

# 50
Карйно време е да се включа и аз в новата тема.Fiona,  bouquet
Ние вчера ходихме на очен лекар-ОТНОВО!!! Както вече съм споделяла не веднъж, Марти има запушени слъзни каналчета и на двете очички.Чрез упоритите масажи ,които правя и капките, които капя не минава, та решиха да ми дадат направлвние за Очна клиника във Варна за така нареченото Сондиране.Манипулацията до колкото прочетох тук из форума, трае броени минути, но нещото което ме ужасява е , че бебока е с пълна упойка. Вчера реших да потърся второ мнение по въпроса и отидох в един частен очен кбинет с много добра апаратура.Прегледаха Марти взеха му секрет, пратиха го за микробиологичен анализ и ми дадоха становище, че очите имат много голямо възпаление ,което евентуално идва от родилният дом #2gunfire При това възпаление е недопустимо да се ходи на така наречената операция, а очите първо трябвало да се излекуват от микроба и тогава ако каналчето (до 6-7 месец) не се отпуши с моите масажи или от самосебе си да предприема ходене до Варна.Но това не е всичко .Тези държавни лекари така ни претупват при прегледите си....,оказа се че масажите, които ми е обяснила да правя онази не са били достатъчно ефективни. CryА бе не ми се приказва, момичета, много съм ядосана и се притеснявам.От днес пак сме с нови капки за 5 дни и пак масажи TiredМоля се да успея да ги отпуша , та да не травмирам дечко с тези сондирания.Той нищо няма да усети милия ама им слагат ПЪЛНА упойка, което ме ужасява меко казано....
Целувки на всички малки маймунки Heart Eyes
За чупкането хич ни няма Blush

# 51
.... Абе този форум всичко отрича!Що така!

Вигантол-НЕ
Мас-НЕ
Сол във водата за къпане-НЕ
Захар във водата на бебо-НЕ
Сокчета-НЕ
Пюрета-НЕ
Вода-НЕ
Ваксини-НЕ
Има ли нещо още дето да се отрича,и с което са ни гледали нас и нашите баби, а ние сега се въздигаме против всичко??? newsm78
Само питам

Ели, форума не отрича пюретата - поне не след 6ти месец  иначе бебетата само каши ли щяха да ядат Mr. Green

Нарина, и на мен ми пада ужасно косата - направо е ад вкъщи - вървя и ръся косми Cry В една от миналите ни темички имаше рецепта за маска за коса ама не съм я пробвала. Пия само бирена мая ама няма ефект. И тъкмо мислех да питам дали на някоя мама е спряла вече  да и пада косата, че да се успокоя малко  Simple Smile

# 52
Относно косата- плаче ми се; взела съм си един препарат с екстракт от едно биле отровно- чемерика, май Себорал се казваше. А ноктите ми- от здрави по- здрави, а уж има връзка. Преди бременността ми бяха окаяни- цепене на поразия.
Венка, чувала съм че масажите помагат- дано пък успеете с тях!
Фиона, ние сме само на такива дрешки. страшно удобни- всякакви импровизации с тях стават- босичко, с чорапки, с терлички... Аз слагам чорапки, пъкам я в чувалчето, тя ги изритва, но крачетата остават топлички. А иначе ританките съм ги отхвърлила отдавна- свлича ги веднага.
Знам как се пречиства мас, но да не ви отекчавам.
Надявам се да не отварям повече ципа smile3505 за днес!

# 53
Хелоу от Каби и мама му.. Нямам време да ви изчета, нито да напиша нещичко, за което мноооооооого съжалявам.. Вчера открих Юлки 2007 и ми стана толкова мило и за тях, и за вас! Абе, липсва ми доброто старо време!

Фионче, майстор си, ша знайш!   bouquet

Айде, бай от нас..

# 54
Влизам да се похваля.Току що станах вуйна пак.И пак на момиченце  newsm44
Роди се с операция Стела преди малко.    newsm32   Черпя     cook

# 55
Честита нова тема и благодарности на Фиона!  Grinning
Аз да ви се оплача... по телцето на Калина се появи гаден обрив  #Cussing out, но не ми се вярва да е от претопляне, защото е само по гърдичките, на гърба няма нищо...  Sad Обличам я само с памучни дрешки, няма допир до нищо изкуствено... Якенцето й е 80% памук и 20% полиестер или нещо такова, но едва ли е от това... Праха за пране е Тео бебе, но преди нямаше проблем. Гладя всичко от двете страни. Дали не е от смяната на млякото...  newsm78 Постепенно въвеждам Аптамил, вместо НАН ХА, но новото го давам от 2 дни като добавка към кърмата и то само 1-2 пъти на ден, само вчера й дадох наведнъж пълните 130 мл., че бяхме 5 часа навън...  Confused Преди си имаше тук-там едни червени петна, за които една дерматоложка каза, че са от перилен препарат, но сега... много сааааа...  Shocked  Close Дали са от млякото?  Thinking
Аууу, сега се сетих, че онзи ден грухнах един дюнер... Blush

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 11:32 от jane1

# 56
Здравейте мами! wavey
Честити месечинки на днешните бебоци!
Преди малко подписах и аз петицията за удължаване на болничните по майчинство. И дано да има полза от всичко това! newsm17
Надявам се всички бебенца със здравни проблеми да оздравеят и се оправят по-бързо, за да им се радват мама и татко!
И знам, че сега като кърмим, най-малко имаме нужда от отрицателни емоции, но не мога да не споделя колко потресена и разтроена съм от майката, чиито дечица са малтретирани (вчера бяха в новините, не можах да изгледам до край материала) независимо от кого. Толкова мъчно ми стана и за бебенцето на 8 месеца и за по-голямото момченце, че направо  newsm45 newsm45 newsm45 И като си помисля, че такива "родители", не, индивиди bash #Sniper, имат деца, .... колко е несправедливо, има хора, които цял живот искат и се мъчат и не могат да станат родители.....
Извинявам се за негативното настроение, но отвътре ми дойде да го напиша

# 57
Влизам да се похваля.Току що станах вуйна пак.И пак на момиченце  newsm44
Роди се с операция Стела преди малко.    newsm32   Черпя     cook

РЕНИТО, голяма честитка от мен  newsm51

да ти е жива и здрава малката госпожичка, да радва мама и тати family

разчувства ме ти  Blush; аз, както вече споменах, след месец ще ставам леля на момиченце, а снощи разбрах, че през лятото ще ставам и вуйна  newsm44
а малкият ни Траян ще стане на бърза ръка батко на двама бебовци  Joy

много бебета напоследък, много нещо
да са живи и здрави всичките, наред с мамите и татитата си Grinning

# 58
здравейте за бързичко от нас не ми остава много време да пиша и чета пускам си форума и ако успея да си открадна малко време сядам да чета.
диди[b][/b] бебчо е малко по-добре според думите на лекаря утре пак ще ходим на контрола във понеделник пак и тогава ще мога да кажа със сигурност как сме
със тези вируси тази година направо се видях във чудо Марти кашля вече три седмици и пак (както миналата година )му се отрази на сърчицето бяха чули едно шумчи на сърчицето но казаха че не е опасно но сега пак го чуха и другата седмица ще го водя пак на кардиолог
диди благородно ти завиждам че успяваш да намокриш фланелката на съпругът ти аз дори не успявам да намокря устичката на Валери лятото бяхме ходили на профилактични прегледи от работата на съпруга и ми казаха че съм от млекодайните а не от месодайните но уви
venka напълно ти съчувствам не знам дали ходи при д-р Велко ако мога да те успокоя на Марти му се отпушиха на 6м.преди това ако знаеш колко антибиотици му капахме във очичките както ти каза накрая му направихме посявка установихме каква е бактерията и всичко се оправи и ние бяхме настроени да ходим само че във Стара Загора ако те интересува имам телефоните мисля че със повече упоритост ще има резултат защото д-р Велко тогава ми каза че ако не направят сондажа както трябва пак може да се запуши.
prascho няма само ти да се смееш на чужд гръб и аз се посмях малко smile3533 как се пъка във чувалче  love001
дано не ми се сърдиш
РЕНИТО, многоооооооооооооооо голяма честитка от нас   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
аз пиша като че ли ми е за последно стига толкова  Stop Stop Stop Stop Stopако успея пак да се откъсна ще по прочета малко

# 59
Поправка   Силвия се казва беба  newsm09
За мое учудване май си е променила  решението мамчето  Joy

Общи условия

Активация на акаунт