Перилни препарати и омекотители - 68

• 48 656
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Изобщо няма да съсипе уреда , камо ли да го развали трагично ... Нека не преувеличаваме...
Тук не мога да се съглася с теб. Могат да станат много поразии и не случайно има цели научни групи по целия свят, които се занимават специално с проблема с разпенването. Обикновено са в пряка връзка с големите производители на перилни препарати. Лично познавам такива хора и преди д аги познавам и аз не съм предполагала колко сериозен проблем може да бъде разпенването в една пералня.
Не става дума ниакак да не се пени, а за приемливо ниво на фона на добро изпиране и безопасно за пералнята.

# 256
Изобщо няма да съсипе уреда , камо ли да го развали трагично ... Нека не преувеличаваме...
Тук не мога да се съглася с теб. Могат да станат много поразии и не случайно има цели научни групи по целия свят, които се занимават специално с проблема с разпенването. Обикновено са в пряка връзка с големите производители на перилни препарати. Лично познавам такива хора и преди д аги познавам и аз не съм предполагала колко сериозен проблем може да бъде разпенването в една пералня.
Не става дума ниакак да не се пени, а за приемливо ниво на фона на добро изпиране и безопасно за пералнята.
Какво толкова може да стане с пералнята от повече пяна ?

# 257
Мда, няма да се развали трагично от едно пране, но товари мотора, товари помпата, товари сметката за вода, защото сензорът отчита пяната. Безсмислено упражнение. Пенливите прахове не са за предпочитане. Колкото по-малко пяна, толкова по-добре.

# 258
  • София
Коя дума означава че в прахта има избелител?

# 259
кислородни избелители . Така ги пишат повечето пъти .

# 260
Скрит текст:
праха/ът - м.р.; ед.ч. - прахообразен перилен препарат, прах по мебелите и т.н.
прах в ж.р. се използва обикновено в смисъл на прах от улична настилка.

# 261
Здравейте, някой може ли да ми каже този прах:
Скрит текст:
за какво пране е!? Бяло или цветно? Знам, че тези, на които пише Color, са за цветно, всички останали са за бяло. За цветно обикновено купувам такъв, на който пише Color, но нямаше за 40 пранета и взех от показания по-горе (пак за 40 пранета). Сравнявах състава на този, на който пише Color, със състава на показния от мен. Разлика в началото не намерих, само в края при ароматите.

# 262
MI Ra, по всичко изглежда, че е за цветно пране.

# 263
За цветно е . Скоро свърших кутията , не намерих забележки .

# 264
  • София
кислородни избелители . Така ги пишат повечето пъти .

А оптични избелители?
Какво означава?

# 265
Станислава5642, че избелват до следващото пране, не реално, а видимо.

# 266
Здравейте, някой може ли да ми каже този прах:
Скрит текст:
за какво пране е!? Бяло или цветно? Знам, че тези, на които пише Color, са за цветно, всички останали са за бяло. За цветно обикновено купувам такъв, на който пише Color, но нямаше за 40 пранета и взех от показания по-горе (пак за 40 пранета). Сравнявах състава на този, на който пише Color, със състава на показния от мен. Разлика в началото не намерих, само в края при ароматите.
За цветно е, много хубаво изпира, но внимателно с дозата, че се пени здраво.

# 267
  • София
Има ли го някъде на промоция в момента?

# 268
Имаше го във Фантастико, до днес.

# 269
Днес видях прах , не гел на Фрош , в кутия за 18 пранета . Имаше 3 вида - лимон , алое вера и нар .
Видях , че алое вера няма кислородни избелители , този с нара е за цветно , с лимон - има избелители .
Някой ползвал ли ги е ? Мнения ?

Общи условия

Активация на акаунт