Перилни препарати и омекотители - 68

• 48 653
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • На изток от Ада
Днес видях прах , не гел на Фрош , в кутия за 18 пранета . Имаше 3 вида - лимон , алое вера и нар .
Видях , че алое вера няма кислородни избелители , този с нара е за цветно , с лимон - има избелители .
Някой ползвал ли ги е ? Мнения ?
Къде?

# 271
Днес видях прах , не гел на Фрош , в кутия за 18 пранета . Имаше 3 вида - лимон , алое вера и нар .
Видях , че алое вера няма кислородни избелители , този с нара е за цветно , с лимон - има избелители .
Някой ползвал ли ги е ? Мнения ?
Къде?
В магазин за пар.внос . Предполагам ги има и на други места .

# 272
Скрит текст:
Взех го за 45 лв. ,13 кг, не съм го отворила, но мирише силно, като го отворя, не знам как ще се диша.

# 273
  • София
Скрит текст:
Взех го за 45 лв. ,13 кг, не съм го отворила, но мирише силно, като го отворя, не знам как ще се диша.
Откъде?

# 274
От Емаг, имаше Крейзи дейс, то това не е гаранция за изгодност, но в случая беше, имаше и код за още 10 проц. Дойде с безпл.доставка

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 13:54 от *Камея

# 275
  • оттам, откъдето започва България
Ако някой иска да си купи Ариел (прах или течен) в момента е на 6.99 лв. в магазин Едеа (само в 3 града го има), но пък който иска, да се възползва.

# 276
  • БГ
От Емаг, имаше Крейзи дейс, то това не е гаранция за изгодност, но в случая беше, имаше и код за още 10 проц. Дойде с безпл.доставка
споделете мнение като го изпробвате  Simple Smile

# 277
Това си е нашия Ариел с Ленор , само дето дозировката му е два пъти повече - на този 100 грама , на нашия-50.

# 278
Аз пък си купих преди няколко седмици от Фантастико Ариел за цветно, концентриран, без аромат на Ленор (мразя!) -60 пранета за 18 лв. Демек 120 пранета излизат 36 лв.
Винаги съм се чудила за какво са тези огромни чували?! Как се влачат и къде се слагат...

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 22:10 от petiaivanov

# 279
Става ли за нещо

# 280
  • София
Не. Виж таблицата на стр. 1 от темата.
Праховете, съдържащи "-х" в името си са нисък клас. Rex, Bonux, Lex....

# 281
Не става за нищо .
Таблицата вече не е валидна . Бонукс вече не е на ПиГ .

# 282
Да дам отчет за капсулите на Ленор. Не са никак лоши, но сякаш Ариел наистина са по-добри! Но за 30 стотинки на капсула не мога да се оплача.

# 283
Имам такъв Бонукс , пере. Нямаме силно замърсени - тип петна от храна. Само дрехи от спорт и ежедневие.
Относно чуденето за големите пакети 10+ кг - аз пресипвам прах в кутии и разделям между няколко домакинства.

# 284
  • Sredets/Burgas
Аз да са оплача от холандските мегаперли за бяло на Persil.
Светлорозово панталонче на дъщеря ми, изцапано с кал по прекрасните улици, избеля чувствително, след двучасова програма, но петната се виждат. Бях го почистила, но не съм мислила, че трябва да третирам подобни петна предварително. Поне досега не съм го правила.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 16:33 от Butterfly_Lovehunter

Общи условия

Активация на акаунт