Перилни препарати и омекотители - 68

• 48 594
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Вие с какво перете бели дрехи с цветно по тях?
С прах за бяло с другите бели дрехи .

# 331
  • На изток от Ада
А не избвляеат ли много?

# 332
А не избвляеат ли много?
Зависи . Някои - малко , други - малко повече

# 333
  • На изток от Ада
Да то и аз с бяло с прах за бяло ги перях..
Някой безе доволен от Ариел прах за бели и светли цветове, че се чудя. Междъдругото доволна съм от тази добавка.

# 334
nasito8988 , можеш да си вземеш някакъв прах зя бяло с по-малко избелители , и с него да переш белите дрехи с цветни картини , на 40 градуса .
Примерно Тео Бебе - той последния път като го гледах беше с 5% .

# 335
С Бингото сензитив откарвам най - малко 20-25 пранета, никога не ароматизирам дрехи до степен да се задуша. Имат нов бял с цветя Бинго, той също е лек и свеж.
С белия Ленор карам още по- икономично .
Не меря, на око сипвам от бутилката, но със сигурност литър за 20-25 пранета.
Обожавам аромата на Дав и Нивея , та тези омекотители ми напомнят за тях.

# 336
Хипоалергенният "Bingo Soft Sensitive" е с толкова деликатен аромат, че няма как да не й хареса. Аз лично не помня да съм слагала точно по 100 мл на пране. (та да стигне точно за 10 пранета)

Betkata 111, ако решиш да го пробваш, непременно вземи от този, който ти показах - бяла опаковка с картинка бебе. (че вече гледам има и други видове, които лично на мен не ми ухаят на чисто).
Благодаря ви, момичета ще го пробвам това бинго досега все го   подминавах.

# 337
Имам малки декоративни възглавници, на които кафълката е зашита и не се маха. Как перете и сушите такива възгланици без да се събере пълнежа?

# 338
Имам малки декоративни възглавници, на които кафълката е зашита и не се маха. Как перете и сушите такива възгланици без да се събере пълнежа?
Аз ги пера в пералнята , на минимална центрофуга ,после намествам пълнежа и суша без сушилня.Навън или вътре.

# 339
Пера якета и възглавници с пълнеж на програма Ръчно пране или Вълна. Някои слагат топка за тенис, не съм пробвала така и не зн.дали има ефект.

# 340
Благодаря! 🤗 Имам топки за сушилнята, може да ги сложа и в пералнята.

# 341
  • Русе
Пера якета и възглавници с пълнеж на програма Ръчно пране или Вълна. Някои слагат топка за тенис, не съм пробвала така и не зн.дали има ефект.
Пера и суша якета с топки за тенис. Ами... което има да се сбучква си се сбучква. Например якетата на ММ и на дъщеря ми, които са купувани от Уайкики. Моето е от НМ - проблем нямам. Заедно ги пускам, тъй като са черни и трите. Това заради топките го пиша.

Това Бинго, което ще е от понеделник в Кауфланд дали ще е добро? Някой дали е ползвал? Май за първи път го виждам на нашия пазар. Такива омекотители съм си купувала от Турция и са хубави.
Отдавна се каня да се оплача от последния Персил за цветно, който не помня дали от Кауфланд или от Метро си взех, че беше още миналата година. Голям пакет е за 54 пранета. Избеляха ни всички черни и тъмни памучни дрехи. Имам чувството, че е за бяло и са объркали опаковката. Синът ми ще ме убие. Купи си две скъпи худита на Пума. Ами, вече не са черни. Дънките също доста избеляха. За 25+ години стаж за самостоятелно пране, такова нещо за пръв път ми се случва. Мъжът ми само мрънка, че щот' много съм избирала прахове, за това съм окепазила дрехите. Хората с Рекс и Бонукс течни перяли и дрехите им не са избелели. Оплаках ви се Grinning

# 342
Тъмните дрехи винаги пера с гел , особено скъпите. От какъвто и да е прах имам чувството, че избеляват.
Години наред пускам памучните светли цветове и бялото с Ариел за цветно, нито бялото е посивяло, нито светлите цветове са избелели. Но тъмните само с гел Персил за цветно.
Дебели цветни декоративни възглавници от дивана пера на 40 градуса с центрофуга 800- 1200, нищо им няма.

# 343
  • Бургас
За какво ги слагате тези топни за тенис се чудя?

# 344
Топките за тенис не вършат работа - само шумят . Всички якета пера на програмата за пухени изделия с допълнително изплакване , 30С , 1000 оборота , 2 часа и 10 мин.
След това центрофуга на 1200 оборота .
Суша в сушилня на програмата за пух . Пера по едно яке .

Общи условия

Активация на акаунт