Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 423
  • 811
  •   1
Отговори
# 195
Късото пикси (1 см коса или по-малко) беше моята любима прическа.
Едно, че е брутално лесно и удобно за подържане, второ, че на някои жени стои много секси.
Някой ден  ще си направя пак, за момента съм на етап "дълга коса".

# 196
И аз я обожавам тази прическа, но на мен изобщо не ми отива. Изобщо.

# 197
Аз изтървах момента с пиксито. Мисля, че ще ми отива доста като цяло, обаче имам вече наченки на двойна брадичка и леко увисване на контурите на лицето и това ме спира.

# 198
Здравейте,
от 2-3 години вече имам бели коси, главно в областта над челото и отстрани. Напоследък като че ли увеличиха броя си и вече се виждат много, та започнах да се замислям, че е крайно време да предприема мерки. Хич не ми се ще да се боядисвам, много си харесвам естествения цвят Sad Ориентирала съм се евентуално към балеаж или нещо такова, което да изглежда максимално естествено. Можете ли и вие да ми препоръчате някаква техника? 

# 199
Аз също много харесвам пиксита и смея да кажа, че много ми отива. Години наред съм била с ткава прическа, но вече и мен ме спира наченките на увиснал контур и шията, която на 42 не е, като на 20.

# 200
Аз също много харесвам пиксита и смея да кажа, че много ми отива. Години наред съм била с ткава прическа, но вече и мен ме спира наченките на увиснал контур и шията, която на 42 не е, като на 20.
Значи не си внушавам.

# 201
Значи не си внушавам.
Ами за мен има промяна, аз я виждам, околните може и да не я.

# 202
Не знам какво и как клепах, ама станах черна...на светлокестенява основа. Боята е безамонячна. Ще падне ли? Дайте моля съвети как да я сваля по-бързо и с по-малко поражения. Ей, черното ми е най-големия кошмар...

# 203
Един блистер вит С стриваш на прах ( трябва да е таблетки с друго не става) Слагаш в някаква маска и мажеш косата. Стоиш поне 2 часа. Ако не падне с първият път, повтаряш

# 204
Най-добре изчакайте да падне боята, хубаво да се отмие. Ако сложите друга боя има вероятност да се запечата тъмния цвят

# 205
Благодаря за отговорите!

Така е, не ми е минало през ум да мажа друга боя отгоре, но се надявам да падне бързо тази. Ще пробвам номера с вит. Ц, ще мажа масла и дано има ефект.

# 206
На мен всички безамонячки под 5-ца ми стоят чисто черни, направо синьо черни Grinning
Отмиват се сравнително лесно. Към витамин Ц-то може да добавиш и шампоан против пърхут, ама си вземи хубава маска за коса, че малко я изсушава.
Аз лично нямам нерви да чакам боя да падне и за това действам с "bleach bath" в един момент.

# 207
Ще се пробва това с витамин С, не го знаех. Дано да не вреди на "чувствителни и специални" като моя скалп,
че ми писна от него. Искам да ми падне тъмната химия и да продължа само с натурална боя. Днес фризьорката ме посъветва да я нанеса само в корените и в никакъв случай да не мажа краищата, хубаво да масажирам в корените (конкретно култиваторс имам предвид). Не разбрах защо - за корените и фоликулите ясно, да проникне дълбоко и в непоникналата коса, но за краищата? Няма да хване, ще промени цвета, или? Да не стана зелена Grinning? Сменихме темата и не попитах, но ще я послушам. Сигурно цяло десетилетие 4-5 ци използвах, но рязко ми се  прииска промяна към натуралния ми светлокестеняв цвят.

# 208
Здравейте, жените със суха коса може ли да ми препоръчате хидратиращи шампоани от които има ефект. Аз наскоро си поръчах от Нотино на база мнения MOROCCANOIL, най-малките шишенца 70мл шампоан и балсам, но хем свършват по-бързо, хем са скъпи. Да наистина има ефект, но като гледам по другите сайтове една хидратираща маска е 70лева. Ако знаете други марки на сносни цени, ще Ви помоля да споделите Simple Smile

# 209
Хидратиращите ш-н и балсам на Joico са много хубави и напояващи. Не мога да отворя отделен продукт, за това давам общ линк
https://www.notino.bg/joico/?f=1-3-5625&gclid=EAIaIQobChMIob … AYASAAEgL2OfD_BwE

Общи условия

Активация на акаунт