Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 423
  • 811
  •   1
Отговори
# 210
Аз от вчера съм на кичури.
И сега ще почвам с въпросите:
1. Фризьорката при измиването ми каза, че ще ги матира. Забърка нещо с Dialight (безамонячна боя) и го разтърка по дължините. Веднага изми. Мога ли и аз да направя вкъщи нещо подобно и как точно се прави?
2. Какви шампоани мога да включа още за поддръжка? Виждам разни тонери и лилави продукти, обаче нищо не знам по въпроса.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 22:51 от Хелия

# 211
Хелия, много хубав цвят се е получил.

# 212
Хелия, много хубав цвят се е получил.
Мерси, основата ми е 7-ца, въртя от 4 години нюанси златно, медно, мока, понякога слагам някой металик ( Majirel glow L21). Обаче как да поддържам кичурите да не станат жълти, оранжеви, зелени? Някой пишеше някакви рецепти за обливки с боя между боядисванията, ако може да подскаже.

# 213
Този месец става 1 година откакто не съм се боядисвала изобщо. Голямо постижение имам.

# 214
Момичета, супер боса съм в боядисването и имам нужда от съвет Simple Smile. Досега се боядисвах с 6-ца. Исках обаче да изсветля малко дължините и днес сложих 6 в корена на Пермезе с оксидант 6, а на дължините малко 6 на Пермезе + чиста 7 с оксидант 6% на Coloria del нещо си. Да, обаче, дължините са си същия цвят като преди, може би само с много леки нюанси на по-златно. Цветът е ок, но няма никакво изсветляване. Явно, че никаква не съм я свършила, кажете какво да направя за да изсветля малко? Не държа да е русо, просто искам по-сетло от 6.

# 215
  • Някъде там
Споделям един разкош с вас.
Много харесва косите на азиатките Heart Eyes

# 216
Аз си поръчах оцветяваща маска на Шварцкопф, да си освежавам цвета между боядисванията. Някой ползвал ли е?

# 217
  • Някъде там
Аз си поръчах оцветяваща маска на Шварцкопф, да си освежавам цвета между боядисванията. Някой ползвал ли е?

Използвала съм. Първия път бях много впечатлена. Втори, трети път, при използването резултата беше катастрофален. Косата ми стана като тел, суха и отвратителна, но пък  наистина си върши работата и променя и поддържа цвета.

# 218
Мерси, Искрице! След като изплакнеш слагаш ли маска?

# 219
  • Някъде там
Мерси, Искрице! След като изплакнеш слагаш ли маска?
Не, не съм слагала маска след това.

# 220
  • Някъде там
Много ми хареса този цвят и тази прическа Blue Heart
Мисля май месец да си я направя:)
Единствено се чудя дали ще се получи о.к като имам по дълъг бретон.

# 221
Ох, по- скоро не. Тези дебели кичури стоят отпред добре когато няма бретон. Аз имах такива само че в синьо и ги боядисах след като си направих дълъг бретон, просто стояха странно.
Ако не ти се чака да израсте бретона още, според мен имаш 2 удачни варианта. Или ги направи много тънки да се сливат повече или подстрижи бретона още малко и направи кичурите зад него, малко като Нарциса Малфой Simple Smile

# 222
Здравейте, какво мислите за подстригването с машинка?
Днес бях на нов фризьор и ме подстрига само с машинка без ножица (косата ми е малко под раменете). За първи път ме подстригват така и не знам какво да очкавам. По-добре ли е за косата или е вредно?

# 223
  • Варна
Здравейте, какво мислите за подстригването с машинка?
Днес бях на нов фризьор и ме подстрига само с машинка без ножица (косата ми е малко под раменете). За първи път ме подстригват така и не знам какво да очкавам. По-добре ли е за косата или е вредно?
Не вярвам да е вредно,но на мен не ми харесва.Изравнявали са ми я един път и не останах доволна по.скоро от последствията,според мен започва да цъфти повече от колкото при класическо постригване и от тогава видя ли машинка в ръката на фризьор отказвам категорично!

# 224
И на мен не ми харесва, отзад изглежда перфектно права когато я подстрижат, но после когато си я оформя вкъщи изглежда странно като отсечена на места, не знам как да го обясня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт