Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 454
  • 811
  •   1
Отговори
# 270
Аз си взех сега храна за коса на Гарние (но не помня точно коя Grinning) и съм много по- доволна.

# 271
При мен не върши работа.
 Никава разлика, освен, че косата ми става още по-твърда и суха. Странна работа. Изобщо не ми действа Афоджи на мен.
То аз вече и изрязах всичко изтощено,та сега така сими стои.

# 272
  • Бургас
Аз си взех сега храна за коса на Гарние (но не помня точно коя Grinning) и съм много по- доволна.
Аз съм пробвала тази с банан още преди като излезе и ми хареса.

# 273
Момичета, благодаря за съветите, само да вметна, че косата ми е изцяло естествена, небоядисване и нетретирана от година и половина.Само горният ми слой е така заради това,че там е бил най вдигнат балеажа и още не е изрязано на цяло. Един път да го махна и няма да ползвам дори маски. Мия се само с индийски билки и нищо друго не слагам,защото много утежнява. То не е работа и нетретираната коса да знаете.

# 274
Аз съм пробвала тази с банан още преди като излезе и ми хареса.
Сега погледнах, моята е с папая за увредена коса.

# 275
С алоето ми е най- любима, страхотно хидратира. Винаги си купувам от нея ако не намеря любимата ми (по- скъпа) на промоция.

# 276
  • Някъде по Дунава
Ползвала съм храната с папая и банан, а дъщеря ми с диня. Честно казано освен чудесен аромат, не бях впечатлена. За дрогерийна маска беше добре, но не уау.

# 277
И аз съм ползвала тези с банан и с папая и не ми харесаха. Банановата мирише много силно и ароматът остава в косата, което след 3-4 измивания ми се накъртва. Joy Ако проблемът е наистина утежняване, тогава предлагам една друга моя дрогерийна любимка: серията на Гарние с оризово мляко и овес. Не само, че мирише супер, но и омекотява леко. Не е подходяща за суха коса или за увредена, боядисана, също няма уау ефект, но и не утежнява. Мирише невероятно според мен и дава лека хидратация на здрави коси, евтина е. купувам си я заради аромата.

# 278
На Глис маската 4 в 1 ми е любима дрогерийна.

https://www.beauty.store.bg/p276156/gliss-4-in-1-moisture-mask.html

# 279
  • София
Каролин, чакаме снимки Heart

Храната за коса не ми харесва изобщо. Не е за моята коса.

Какво ви е мнението за Про Лонгер на Лореал?

# 280

Доста е добра. Много я харесвам. Имах и шампоана, и маската. Аз съм със суха и дълга, изрусена коса.

Може би една идея по-любима ми е инфосер.

# 281
На мен не ми хареса серията.
Изсушаваше ми косата .
Дадох и шанс три пъти ,но не.
Но моята коса като цяло с Лореал не се разбира,  три различни серии съм ползвала,от едната ми се лющеше скалпа дори.

Аа забравих и допълвам ,използвах уплътняващия им филър ,много е добър. Само той ми хареса от серията .

# 282
Каролин, чакаме снимки Heart

Храната за коса не ми харесва изобщо. Не е за моята коса.

Ползвала съм шампоана. Правеше ми косата тежка, мазна на другия ден и изобщо не измиваше добре. Инфорсер е по-добра серия.

# 283
  • Някъде там
В началото много харесвах про лонгер,с времето започна да ми втвърдява косата.
Явно е серия за по овредени коси.
Продуктите на Олиосета,Алфапарф и Инсайт ми харесват повече от тези на Лореал.

# 284
Сега си наслагах в колницата продукти на CHI  в Notino . Преди време също бях ползвала коприната и косата ми изобщо не цъфтеше и изглеждаше прекрасно. Докато не съм пуснала поръчката, дайте мнение за някоя друга термозащита или отново да си поръчам тези от които наистина съм доволна. (не са си малко пари…)  Косата ми от известно време е адски суха, аз я боядисвам само в салон, но явно нещо и действа зле, седеше като хвърчаща отвреме на време и не успявам изобщо да я оформя както преди с четка и сешоар… Та затова сега отново мисля да поръчам CHI.

Общи условия

Активация на акаунт