Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 439
  • 811
  •   1
Отговори
# 255
  • Somewhere far away
Аз имам с косми от глиган, да хубава е , но все пак ми наелектризира и рядко я ползвам.

# 256
Аз имам малък проблем, преди няколко месеца смених гребена с четка и забелязвам по нея нещо като напластяване от мъхчета. Едно такова като това, което се събира в пералнята след пране на дрехите. Косата ми е винаги чиста, без стилизиращи продукти, не я суша със сешоар, не използвам преси. Вчера измих косата и четката, днес ставам, реша се - веднага се наплъсти бял мъх. Уж нямам пърхот, не знам какво да гледам - кърпа? Калъфка? Да сменя четката? Нещо по самата коса?

Това не е пърхут, а мъртва кожа, олио от скалпа и разни продукти за коса останали. Не бих сменила четката на твое място, защото си върши работата, в един момент ще стане доста по- малко. Почиствай я често, защото може да се заформят разни бактерии.

# 257
И аз се чудя от доста време за късото пикси. Ама вече не съм онова младо писи, когато бях с такава прическа и ми ходеше и малко ме е страх да не заприличам съвсем на дърто Джери.

# 258
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, чета ви тук последните няколко дни говорите за гребени и реших да питам. Преди време си имах един гребен на Doppelanker и ми вършеше много добра работа, но замина. Може ли да ме насочите откъде мога да си купя нов?

# 259
Не искам да се връщам към гребена, искам да реша проблема.
Имам Тангъл тийзър четка, не задържа мъхчета и може да се мие лесно.Харесвам я.

Моята задържа мъхчета, но я мия. Също тангъл тийзър.
Не бих ползвала гребен.

Какво мислите за четките с естествен косъм? Има едни за екстеншъни с косми от глиган. Честно казано много готино реши, грам не скубе, но ме притеснява, че е от ествствен косъм: не искам животни да страдат заради мен, а и естествените косми са предпоставка за задържане на бактерии.

Някъде бях чела, че изобщо не се препоръчват тези с естествен косъм. Били не хигиенични. Не знам дали е така

# 260
Направих се на лонг боб и много се харесвам. Реално просто ми изравни косата до най-късия етаж и взе още 4 см и последния етаж остана, и  около лицето е леко етажирана, че не исках равна.
Косата е до плешките, исках даже и по-късо, едва да докосва раменете, но не посмях и реших засега да е толкова, а след време може и повече.
Сто пъти по-добре е с тази дължина от предишната, а и най-важното е, че изрязах всичко изгорено и сега започвам на чисто.
Косата е много свежа. Ще трябва да я изправям или къдря, но няма как.
Сега ще разгледам различи начини за оформяне.

# 261
Направих се на лонг боб и много се харесвам. Реално просто ми изравни косата до най-късия етаж и взе още 4 см и последния етаж остана, и  около лицето е леко етажирана, че не исках равна.
Косата е до плешките, исках даже и по-късо, едва да докосва раменете, но не посмях и реших засега да е толкова, а след време може и повече.
Сто пъти по-добре е с тази дължина от предишната, а и най-важното е, че изрязах всичко изгорено и сега започвам на чисто.
Косата е много свежа. Ще трябва да я изправям или къдря, но няма как.
Сега ще разгледам различи начини за оформяне.
Ааааа, моля, моля пусни една снимчица Relaxed

# 262
Здравейте! Идващата пролет ме накара да обърна по-голямо внимание на косата си, леко поизтощена ми се струва и позагубила блясък, та трябва да я посъживя. Започнах преди всяко измиване да правя домашни маски с масло - кокосово, рициново, авокадово - каквото имам в под ръка плюс сока на настърган корен от джинджифил, оставям за час-два преди измиване. Ефектът е доста сполучлив, косата става еластична и подредена и без много стайлинг след това със сешоара. Обмислям да освежа прическата и да ви попитам, вие откъде си харесвате прически? Следите ли списания или някакви сайтове за целта? Аз започвам леко да се отчайвам с немските фризьори по отношение на съветване за прическа и съм решила да си харесам нещо предварително. Благодаря Simple Smile

# 263
В Pinterest има много идеи за прически.

# 264
Здравейте, моята коса почти се оправи от унищожаването от фризьорката миналото лято. Някой се сещат какви снимки бях качила... връзвам я на опашка спокойно. Ходя всеки месец на рязане на връхчета и имам изгоряло от русото само на най-горния пласт. Степените още не са се изравнили, но то бешв много офъкано. Горния ми пласт обаче е сух и опърван дори след тези месеци на подстригване. Омръзна ми вече от него, но за да не режа много, ми маха съвсем по малко, за да може да се изравни с другите и постригва само тях. Кажете някаоя бюджетна маска с която да подхранвам, моля.

# 265
Злодеида, имам няколко много любими дрогерийни маски, които си купувам независимо дали ползвам профи или не: coco magique на Elvive или на същата марка с масло от жожоба. Първата омекотява при мен много и мирише уникално на кокос. Втората също е супер, но аз винаги ги оставям поне по час да подействат.

Има и една бюджетна на Тиги oatmeal and honey. Тя е с остър аромат, не е мек, ами нещо доста пенетрантно. Ако можеш да го изтърпиш, може и да се харесаш с маската. Аз си я взимам за 10на-12 евро и за мен е евтина, но с добри резултати. Мисля, че беше балансирана от към протеин и хидратация. Ароматът се запазва дълго в косата. Но пък може и да ти хареса.

И други ,,бюджетни" професионални са ествествено класики като Лореал абсолют рипеър, инфорсър и витамино колор, които много харесвам.

Поздравления за напредъка!

# 266
Абсолют рипеъра нещо са му бутнали формулата и не съм доволна. Последно като поръчвах маската беше много рядка с блестящи частици вътре и определено не придаде същия ефект. Преди беше почти с консистенцията на краве масло и ползвах доста икономично. Не съм доволна, а ми беше любима.

# 267
Абсолют рипеъра нещо са му бутнали формулата и не съм доволна. Последно като поръчвах маската беше много рядка с блестящи частици вътре и определено не придаде същия ефект. Преди беше почти с консистенцията на краве масло и ползвах доста икономично. Не съм доволна, а ми беше любима.

Дам, с нова формула е. За нищо не става. Вече 3 та опаквока и не, развалили са цялата серия, и шампоана пробвах, нищо общо с предишните.

# 268
И аз пробвах нещо с биотин беше, и витаминото...нищо

# 269
Пробвай реконструктора на Aphogee. При мен винаги дава резултат, а моята коса през какво ли не мина. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт