Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 930
  • 811
  •   1
Отговори
# 285
https://www.notino.bg/wella-professionals/eimi-thermal-image-spr … tirane-na-kosata/

Това си взех аз преди няколко дни с идеята да развъртя Нектар термика на Керастаз.
Има много добри отзиви за тази на Вела, пробвах веднъж и при мен има омекотяване (което и търся).

# 286
Здравейте, моля препоръчайте ми четка за разресване. Пробвах tangle teezer, но много ми драска скалпа и ме боли. Dessata - също. На olivia garden пробвах, но освен, че миришеше ужасно на евтина китайска пластмаса, ми наелктрезира косата. Най-доволна съм от една с естствен косъм по отношение на разресването, но не мога да я почистя от натрупаните мъхчета по никакъв начин.
И така, нямам идея вече каква да взема. Колебая се за tangle angel?

# 287
  • виртуално
и двете с дъщеря ми използваме Olivia Garden iDetangle и сме много доволни, коя е миришела лошо?

# 288
и двете с дъщеря ми използваме Olivia Garden iDetangle и сме много доволни, коя е миришела лошо?

Тази - https://www.notino.bg/olivia-garden/ceramic-ion-supreme-greben-za-kosa/
От нотино я поръчах. Още като я отвориш миришеше все едно съм в евтин китайски магазин, знаете какво е. По-големия проблем беше, че много ми наелктрезираше косата, направо като гърмнал бойлер и я върнах. Може и да е менте, не знам. Косата ми е права и тънка и много лесно се наелктрезира и хвърчи. С дървена четка е горе долу добре обаче много се накъсва и прочетох, че може да е от четката, ако е некачествена дървената и не са й гладко полирани зъбчетата. С естествен косъм също не хвърчи много, но не мога да я изчистя и така вече няколко месеца се лутам в търсене на четка.

# 289
Аз ползвам на Bodyshop. Сега..., не съм с някаква дълга гъста грива, че да мога да преценя разплита ли добре, но хубаво реше и не виждам да наелектризира. Честно казано, на мен повече ми става така косата след боядисване с някои определени бои.

Иначе аз от 10-ка минах на 8-ца. Харесва ми, че е по-тъмна, но сигурно ще трябва още веднъж поне да се боядиса нацяло, за да не прозира русото отдолу, което кара косата ми да изглежда странно зеленикава. Иначе ми хареса как се получи цветът в корените.

# 290
  • виртуално

От нотино я поръчах. Още като я отвориш миришеше все едно съм в евтин китайски магазин, знаете какво е.
и нашите са от нотино https://www.notino.bg/olivia-garden/idetangle-chetka-za-kosa/p-599261/
ние ползваме тъмно сивата, за теб може би най-светлата е ще по-добра

# 291

От нотино я поръчах. Още като я отвориш миришеше все едно съм в евтин китайски магазин, знаете какво е. По-големия проблем беше, че много ми наелктрезираше косата, направо като гърмнал бойлер и я върнах. Може и да е менте, не знам. Косата ми е права и тънка и много лесно се наелктрезира и хвърчи. С дървена четка е горе долу добре обаче много се накъсва и прочетох, че може да е от четката, ако е некачествена дървената и не са й гладко полирани зъбчетата. С естествен косъм също не хвърчи много, но не мога да я изчистя и така вече няколко месеца се лутам в търсене на четка.
Оле,аз имам същата и е ужасна наистина . Изобщо не разресва добре и наистина наелектризира косата … Отдавна е в дъното на шкафа. Tangle Teezer имам с капаче и е разкошна. Но искам още една , ще разгледам , и ще помисля коя да е.

# 292
  • Някъде там
Имам много четки,на ikoo,десата,тийзър,марокан.
Най - любима си ми остава плоската четка на ikoo и на марокан,като тази на марокан ми харесва повече.
Тази

# 293
Злодеида, косата ти изглежда страхотно. Поздравления!

Аз съм една година след ужасяващото офъкване при фризьор плюс изгорена коса от некадърно направени кичури. Има подобрение, но е много далеч от желаното, много имам да изравнявам и да режа още.

Като гледам твоята коса, още една цяла година ще ми е нужна да я докарам в прилично състояние.

# 294
Барби, благодаря. Още иска да се реже от моята, но няма как. Виж на втората снимка как съм, горния ми пласт още не е пораснал достатъчно. Но има напредък. Мен ме е страх вече от фризьори. За това спрях да се боядисвам и кичурите спрях и всичко.

# 295
И аз така, Зло. Не боядисвам, кичури вече е мръсна дума за мене, мия само с индийски билки и жълтъци и една приятелка реже по малко на два месеца, обаче няма изравняване. Моята е на хиляди пластове, а е права като праз и много зле стои.

Ако я докарам като твоята, банкет ще дам Smile

# 296
Барби,даже мисля докато не започне да побелява да не я пипам. И на мен една приятелка ми реже по 5 мм, но тя ди е фризьорка де. Мисля, че точно билкоте помогнаха при мен да израсте доста и да се поизравни. Но има още много за махане. Краищата са прозрачни.

# 297
Момичета билките от по-назад в темата ли използвате ? Илии някакви различни и ако не са тайнствен , може ли да споделите за тях 😁😅☺️❤️ 
Някой използва ли оризова вода активно и с какво впечатления е. Мисля на следващото миене да използвам 🤔

# 298
Правих си оризова вода, по метод на Зорница от канала .. ъгли, ъглу, ъглю...не мога да го произнеса. Не ми хареса ефекта, няма да използвам отново. За моята коса поне, не е хубав. Явно нямам нужда от протеин ..

# 299
Аз използвам сапунени ядки (soap nuts), шикакай, брингараж и амла. Понякога слагам от всички, понякога само 2-3, като сапунените ядки винаги присъстват. Те се пенят малко, моите са едро смляни и играят ролята и на скраб за скалпа.

След като си измия косата с тях, измивам и с един жълтък с половин лимон. Имам разни купешки маски, понякога слагам докато се къпя, но странното е, че косата не ми харесва след тях.

С шампоан мия само, когато съм правила маслена маска, и честно казано ефектът от нея ми е много съмнителен. Мажа, стоя, после трябва да я измия 3-4 пъти с шампоан и става една премита и не стои добре. На другия ден като я полея с бъркоча с билки ставам за пред хора.

На Зло може би й е друга рецептата, ще ми е интересно да каже как ги използва тя, да обменим опит Blush

Общи условия

Активация на акаунт