Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 935
  • 811
  •   1
Отговори
# 300
И аз по-същия начин, ползвам вместо шампоан. Но послезния месец не, защото си оперирах очите и не рискувах да попадне частица в тях.

# 301
Тъп въпрос, но съм забила вече яко- откъде гледате прически и дали си пасват с формата на лицето?
Исках дълга коса (за мен такава и до и под раменете), пуснах и... зациклих. Не се харесвам. Трябва нещо да променя. Ама, пусто- какво. Дълги години бях със супер къса (имам предвид наистина къса коса), после всевъзможни бобове, карета, черти. Сега искам дълга, гоня нещо подобно... уж, ама вече не съм особено сигурна, честно казано.
Скрит текст:

# 302
Тили,за мен това си е къса коса 😁! Иначе аз черпя идеи от  Pinterest!

# 303
То ясно- Pinterest е мястоТО, но търся нещо по- конкретно, без да губя по половин ден Там. Simple Smile

Зная, че за много това е къса коса. Затова и уточнявам АЗ какво разбирам под къса и дълга. Grinning

# 304
Всъщност щом минава под рамото се счита за дълга.
На мен много ми харесва или по- дълга или една идея по- къса, да е точно над рамото.

# 305
  • Някъде там
Тили, аз търся  и гледам в инстаграм, но там също може да  загубиш половин ден Satisfied.
За мен това не е къса коса ,a си е коса със средна дължина.И аз искам да пусна моята малко под раменете., ето така искам, но днес съм на връхчета и пак ще се подкъси косата.Ходя на всеки три месеца за изравняване и връхчета, косата ми не расте бързо, но и аз не използвам продукти с тази насоченост,достатъчно ми е да нямам косопад.
Tова е дължината на косата ми към момента.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 07:28 от Искрица

# 306
И за мен НЕ е къса коса.

# 307
Момичета, да раздвижим темата с два въпроса от мен.
Използвали ли сте тази четка на Ревлон

https://www.emag.bg/search/revlon+%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0 … D0%BE%D0%B0%D1%80

Или друга подобна ?
Или с какво правите, освен сешоар и кръгла четка, такъв тип вълни и обем ?

Другият въпрос ми е малко така-онака.
Идва лятото ии ще си показваме бедрата, само че аз се обезкосмявам до коляното, а имам мъх и косъмчета на бедрата. Искам да ги боядисам в русо, поприцип те така и така изсветляват от слънцето, но преди това да стане искам да ги направя руси. Мога ли да си купя боя за коса в рус цвят и да ги мина ?

# 308
Не бих си мазала боя за коса на краката. Едно време с кислородна вода се изсветляваха. Като цяло за мен не е вариант, винаги ми се е струвало странно някой да си изрусява космите по тялото, защото те продължават да се виждат и да бъдат там.

# 309
  • Марс
Махни ги тия косми, ако много ти липсват пак ще ти пораснат. Не бих ги боядисала - виждат се.

# 310
Има един крем Lycia за изрусяване.

# 311
Пак идвам с въпрос. 😁☺️
 Понеже чета много различна информация, много момичета спорят по въпроса, а професионалистите (фризьори) го правят по техният си начин, накрая се обърках.
Кога е вредно , кога е правилно и кога се сресва косата? Преди да я изкъпете, по време ( след балсама) на миене или след миене ( преди сешоар) , след сешоар ?
Отделно от ежедневното сресване, на мен ми е най-удобно да я сресвам по време на миене след балсам или маска, защото пада излишната коса и се отплита ( с дълга коса съм), но било много вредно за косата... ❤️

# 312
  • USA
Според мен сресването на косата зависи от тип на косата. Моята е къдрава, абсурд да я сресвам всеки ден.
След къпане, поставяне на крем за оформяне на къдрици разресвам с четка, пада каквато коса ще пада. до следващо къпане не реша. Иначе ми се фризват къдриците, сутрин пръскам спреи с арганово масло, нещо като вода с масло, оправям с ръка каквито косми падат си падат и толкоз..не реша до следващо къпане.
Ако си с права коса предполагам сутрешното ресане е задължително за да се привиде косата в приличен вид.
Чупливата коса нямам идея според мен е като къдравата  или пък с гребен с дебели зъби или някоя четка за разплитане.
Имам приятелка с "негърска коса" тя реше  преди къпане реше, събира косми, къпи се и слага каквото слага на косата и само с ръце оформя до следващо къпане.

# 313
Зная, че не е хубаво да се реше мокра коса, но наистина зависи от конкретния косъм.
Аз съм с права и реша чак като е почти изсъхнала (след като преди това съм разнесла по краищата продукт против цъфтеж, или балсам/маска без отмиване).

# 314
Права коса, реша след като изсъхне.

Общи условия

Активация на акаунт