Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 67 021
  • 811
  •   1
Отговори
# 660
Барбалена,
От снимката почти не се забелязват белите коси.
Боята поръчвам от lookfantastic:
https://www.lookfantastic.com/christophe-robin-temporary-colour- … _wcB&gclsrc=aw.ds

Aз поръчвам кестенява, която е доста тъмна за теб, твоята коса е по скоро светло кестенява и много хубава и лъскава. Много се радвам,че размисли за драстична промяна.

# 661
Едвам видях 2 бели косъма, Барбалена.
Защо не си поддържаш звят, близък до твоя? На мен ми харесва.

# 662
Барбалена,къде ги видя тези бели коси? Не си хаби косата,рано е още.
Моят пробрем е,че естествената ми коса е много тъмна,като побеля,каквато и боя да сложа,се получава разлика между бели и не бели коси.Това бих го преживяла,стои катс на кичури,но се измива цвета от белите коси.Сега се опитвам да боядисвам с по-светъл цвят-пак същото.Дайте препоръка за боя?

# 663
Здравейте, дами! Имате ли отзив за тази преса?
https://www.zlatnaribka.com/elektricheski-uredi/presi/presa-za-i … demeliss-titanium

# 664
  • София
Подобна маша за къдрици ползвал ли е някой https://tonex1.com/%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B0%D1 … D0%B8%D1%86%D0%B8
Лесно ли се работи с нея?Наистина ли стават такива къдрици като на картинката.

# 665
  • някъде под слънцето...
Имам подобна, но с пара Да наистина ставят такива къдрици .Малко е неудобна за тила

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 09:50 от sl

# 666
Записах си час за фризьор днес.
Ще правим подобен бретон, равен, но не много плътен, обиране на връхчета и боя в много тъмен цвят.

Отново ми се носи такъв.
Знам, че ще го изтърпя 3, 4 месеца макс, обаче не ми дреме. Обичам промените.

# 667
Много хубава прическа, но този бретон през очите няма ли да те дразни? И аз исках нещо такова, но ще ме побърка и сигурно ще го замятам настрани само Rolling Eyes

Значи, онази снимка от миналия път несполучлива се оказа и това си ми е косата с все бялата коса:
https://i.postimg.cc/66SxNjpw/IMG-20230126-135845.jpg
Интересното е, че аз я нося сресана на път отстрани и така няма толкова бели коси:
https://i.postimg.cc/Y9zNzyDF/IMG-20230126-135907.jpg

На тези снимки съм с току-що измита и подсушена коса, преди да съм я изправила.

Записах си час за фризьор или ще правя на черта малко под ушите или такъв бретон като горния Joy Каролин ме подкокороса Joy

Бях записала и час за боя, но като разбрах, че ще идат два часа, го отказах, щото трябва да оставя мъжа ми с двете деца, като едното е на 5 месеца и мрънка да суче често. За първи път ще ходя при тази фризьорка, че моята за измиване, подстригване и сушене взима 70 лв. Като сложим и боя, ми идва твърде скъпо. Видя ми се малко плаха, но да видим какво ще измъдрим Simple Smile

# 668
Здравейте и от мен! Преди няколко поста писах за мнение за една преса с пара... ами в крайна сметка се сдобих със Стиймпод. Grinning ММ разбра колко струва и все още сме заедно! Grinning

Реших да спра да се правя на балеаж. Правех го много години вече и всеки път по-русо и русо, докато не станах глобално руса 9-10. Плюс много близо до корена и постепенно израстваше красиво. От началото на март 2022 не съм подновявала. Израснало е доста за 1 г. Сега мисля идния месец да ходя да ме матират с естествения цвят и да приключвам с русото. Изведнъж започна да ме дразни, явно вече не е моят цвят.

Мислех си за някаква техника като face framing, но още се колебая.
Скрит текст:

# 669
Барбалена всякакъв бретон ме побърква. 😆
Майка ми е цял живот с бретон.
Много познати също, как ги търпят, не знам.
Но пусто много ми отива.
И затова през няколко месеца си правя, понося го, пускам го, пак го режа и така.
Кога, както ми е кеф.

# 670
И аз не понасям бретон. Сега ми е етажирана косата и не смея да я подстрижа, че точно успявам вече да хвана на опашка най-късия пласт и ако ми намалят дължината, пак ще имат да ми се веят най-предните кичури.

# 671
Ми освен да пробвам и аз, само че ще трябва да я оставя по-дълга, че бретон и под ушите, да не стана като детенце на тези години Grinning Поне ми расте бързо косата. Като няма да е русо, поне бретон да е Joy

# 672
Аз си подстригах бретон, понеже винаги си слагах косата зад ушите, а тази визия хич не ми отиваше. Интересното е че коментарите са колко по- млада изглеждам.
Аз се подстригвам сама, така че нямам проблем с това да ми влиза в очите, на всеки 2-3 седмици обирам малко.

# 673
Глоси, моля те, дай да те видя с бритон.
Нали казваш, че имаме прилика, а аз от момиче не съм имала бритон и се чудя дали ще ми ходи.

# 674
Подстригах се, детето ме гледа като гръмната и пита "мамо, защо ти е скъсан бретона"? "😂
Странно ми е още. Сякаш малко по-плътен трябваше да го пусна. Интересното е, че предният път като исках да имам бретон си го направих сама и май съм се справила по-добре от фризьорката 😂
До веждите е, малко ми пречи, ама по-къс нямаше да е добре и преценихме така да го оставим.
След няма и месец ще трябва да си го подкася сама и май вече сама ще си го подстригвам.
Косата ми е черн, точно както исках.
Червеното се позакри.
Вече спирам с боите и ще разреждам боядисването на по-дълъг период от време.

Ако е на правилното лице, бретонът наистина подмладява🙂

Общи условия

Активация на акаунт