Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 967
  • 811
  •   1
Отговори
# 435
Така е моята коса сега, след сумати години черна боя се обезцветих сама с доста зор, добавих и разни кичури защото не искам да ми е само един цвят. Отдолу косата ми е към ниво 5 вече, но отгоре плеснах ярко червена семи перманентна боя с точната идея да стане тъмно червено, ей така за промяна Simple Smile
Доволна съм от подстрижката, оформям я както показах по- назад с машата и извиването.
Снимката е с кофти качество, иначе е доста по- блестяща.

...

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 23:19 от Glossycherry

# 436
Елена отива ти така.
И аз сум в чуденка тези дни.
Хем знам, че с бретон съм в пъти по-добре, хем ме мързи да го оправям и много ме изнервя.
Ам сега с тая разперени кошницаа на главата сао бретон ми липсва, да се чудя и него какво да го правя като ми се начупи.

На същото мнение съм и аз.

В моят случай преди 1 година и половина реших да съм с бретон точно такъв настрани и сякаш се чувствам по-добре с него макар и сега в жегите малко да ме дразни и отделно всеки месец да ми се налага да ходя да го подстригвам на фризьор понеже става един дълъг, гъст и не мога да го оформя дори с преса.

Иначе много ми харесва идеята леко начупена коса надолу и бретона с преса да се мине. Моята понеже е чисто права и нарочно я начупвам. Sweat Smile

# 437
Да не говорим, че чуплива коса е супер птетенциозна откъм подстрижка, много малко от тях имат представа как да се подстриже такава коса, камо ли съвети да ти дадат.
Знаят си два вида прически и това е.
Най-трудната за подстрижка коса /с изключение на чиста черта, ама и черта равна не могат да направят/ е правата и остра коса. По-горе Злодеида дори чрез снимките си доказва това. Милиметър в страни на този косъм си личи от 5 метра. При Злодеида аз лично харесвам точно първата снимка, на която тя не се харесва, точно защото косата ѝ е чуплива и нафъканите етажи изобщо не личат. Изправена с преса обаче си е очеизвадно грозно накълцано. Дори се чудя защо го прави, след като това може да се прикрие от естествената чупливост на косата ѝ.
Аз съм точно с такава коса - права и остра. Всеки път ме питат, що съм се минавала с преса, като идвам да ме подстригват.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 16:05 от sharpy

# 438
Glossycherry - само от твое дясно се забелязва червен кичур. По средата някак се явява. Иди на фризьор по-добре.

# 439
Шарпи, косата ми е права. На първата снимка е така заради некадърно направените степени

# 440
Glossycherry - само от твое дясно се забелязва червен кичур. По средата някак се явява. Иди на фризьор по-добре.

Това не са ми кичурите, в смисъл това е "скрит" електрикав кичур който си правя лятото, защото си сплитам косата доста на рибена кост и ми харесва как стои с него. Зимата го потъмнявам пак.
Кичурите са ми съвсем леки, просто 2 тона по- светли от косата за малко дименция, не се виждат на тази светлина.
...

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 16:56 от Glossycherry

# 441
А ако се корегира с нещо подобно? Според мен ще изглежда добре Simple Smile

# 442
Дами, моята коса https://imgur.com/a/6FlTq2k е къносана и половината е черна, другата някакво много тъмно кафяво... но искам това..

Коя боя е най-качествена? Само от къна разбирам, не съм на ти с боите.

# 443
  • София
Здравейте ,
препоръчайте ми хубав продукт за хидратация на косата , примерно  маска или ампули ( ако има ) , за летния сезон и морето !
Благодаря

# 444
SILI, какъв бюджет? И каква ти е косата Simple Smile

# 445
petiaN93
преди да минеш на боя, спри с къната, по косъма се наслоява къната и боите не хващат както на некъносвана коса.  Зависи с каква къна си се мазала, зависи и колко време си се къносвала,  използват се  обезцветяващи фризьорски препарати и след това с перманентни бои. От къната се получават различни оттенъци по-косъма, най-често в червенооранжевата гама, жълто оранжевата гама, или зеленикави. И фризьорът трябва да предприеме съответно различни действия в трите случая.
Но като цяло след къната да излезнем в студен блонд е невъзможно. Това, което си харесала е много по-светло от черно-кафявото ти.
Ще си опропастиш косата. Най-добре изчакай да израстне кънованото и чак след това сменяй цвят.

# 446
  • Някъде там
Oт март месец не съм се боядисвала.
На 02 август записах час за фризьор.
Косата ми е късичка, но съм се спряла на това с един или два кичура Simple Smile

SILI, до какъв бюджет?

# 447
  • София
SILI, какъв бюджет? И каква ти е косата Simple Smile
Много гъста , леко суха , боядисана в средно русо , но лятото на море е ужас
Бюджетен и среден клас

# 448
Маската на Агива с маслина или червената на Миосотис.
Като се прибереш от морето може да се огледаш за ваучер за някоя хубава терапия за коса също.
Трудна работа блондинка на бюджет честно казано, аз си изсветлих косата съвсем малко и бюджетните маски спряха да работят както трябва.
И гледай да дадеш малко почивка на косата от уредите.

# 449
  • София
За хидратация от бюджетните маски аз съм доволна от продуктите на Жая ( не знам така ли  се изписва) с какаово масло. От средния ценови диапазон сега ползвам Лонда и съм напълно ок. Не намирам кой знае каква разлика с Джойко примерно. Да не говорим, че ги взех с някаква промоция, та по евтини ми излязоха от сегашната им цена.

https://www.zlatnaribka.com/londa-professional/deep-moisture-za- … boka-hidratatsiya

https://remedium.bg/ziaja-shampoan-za-suha-i-uvredena-kosa-s-kak … lo-h400-ml-5931/p

Общи условия

Активация на акаунт