Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 981
  • 811
  •   1
Отговори
# 480
Глоси, благодаря ти! Да нещо такова искам! ❤

# 481
Когато я потъмняваш трябва да запълниш липсващия естествен пигмент, който си изтрила един вид когато си се изрусила. От ниво 10 на ниво 5 правилно ти е казала че няма да се получи добре, защото след някое измиване може да започне да зеленее косата.
Вече щом ти е ниво 8, според мен спокойно може да станеш на 5-ца, но щом си ходиш на фризьор се консултирай с него.

# 482
Glosscherry, тя само до един момент ми се задържа 8-цата, в краищата след 7-8 измивания пак си става руса. Иначе в корена бива.

# 483
  • Някъде там

Искрице, ама аз изобщо не виждам белите ти коси. Не си личат въобще на снимката. Много време си изкарала без боя. Това за нас двете не е типично изобщо.

И аз не знам как издържах, но не съжалявам.Да имам много цветове в косата в момента, но ми е много мека и жива.
Отрази ми се много добре тази почивка, мисля по често да правя такива.
Утре ще изравним и ще видим дали може да постигнем този цвят, който споделих в темата,че  искам.Ако не може да стане ще се боядисам с натурален цвят и ще правя само корени след това.
Искам цвета да е максимално естесвен.

# 484
Да използвам случая да питам- как постигате този ефект- косата да застане така.
Какъв е трикът?
До коса ли е, до прическа, или има и още някакъв "пиниз"?

# 485
Не знам ако се боядисам с къна дали ще е по-добре, в смисъл не толкова дразнещо скалпа и покривно?
Някоя от вас ползва ли къна и може ли да препоръча подходяща?

# 486
Къната е нож с две остриета. Сложиш ли веднъж, после само ножицата може да я махне.

# 487
Не си го причинявай на косата - нито къна, нито тези шампоанчета, които ти оцветяват косата /има ги в DM, Lilly, Ivis/.
Минах по този път и много съжалявах , отделно че на слънчева светлина имах оттенъци на косата в цветовете - оранжево, червено, лилаво и какво ли още не. Другото което е ако искаш да се боядисаш с боя след време трудно ще хване.

# 488
ОК, няма да рискувам значи. Но ще пробвам с онези дрогерийните на Гарие или Лореал, поне да видя ще имам ли алергична реакция към тях.

# 489
Нямам никакъв опит, но имам няколко кутии боя и окислители.

Имам прошарени корени и боядисана от фризьор коса преди два месеца - светло-кестенява с леки червенеещи оттенъци от предходна червена боя.

Какъв процент окислите бихте ми препоръчали да сложа ?
Косата ми е тънка.

# 490
Какво мислите за изскубването на бели косми? Имам над ушите , но те не се виждат дори и с вързана коса да съм, обаче тези на пътя на главата и на бретона понякога стърчат като светещи бели антенки. Преди ги подстригвах, обаче те седят още по щръкнали... Мислите ли, че ще се увеличат от изскубването им?

# 491
  • София
Нямам никакъв опит, но имам няколко кутии боя и окислители.

Какъв процент окислите бихте ми препоръчали да сложа ?
Косата ми е тънка.
Аз се боядисвам с 6% оксидант.
Веднъж пробвах с 9% да видя дали по добре ще се боядисат белите коси.Разлика не видях.

# 492
Много благодаря.

Колко време стояхте намазана и дали от корените се почва мазането?

# 493
Момичета дайте идея за прическа. Искам да се подстрижа не мога с тези отсечени пластове. Ужасно е, а на 1ви август заминавам на почивка и след почивката съм на сватба.

# 494
Не виждам логика да се увеличат белите косми с отскубването. Аз имам точно 3 бели косъма, но ги боядисвам, защото ме дразнят ужасно, моите също са отгоре. Жал ми е да ги отскубя, а и също си е занимавка да ги намеря и хвана. :Д

Общи условия

Активация на акаунт