Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 992
  • 811
  •   1
Отговори
# 525
Супер цвят, Искрице!

# 526
^^Покажи после снимка да те видим как е станало!

Минавам да дам отчет, че нищо не стана.
В последния момент преди да тръгна жената се обади, че е с положителен Ковид тест и го отлагаме за след седмица.

# 527
Искрица, цвета е много хубав, само се чудя защо искаш матов да изглежда.

# 528
Момичета, сигурно ви писна от мен, но наистина искам да се подстрижа някак си. Ето снимки от днес. Косата не е боясдисвана от 2 год. В краищата има малко остатъци от боя. Препоръчайте някаква прическа с нормална форма.
Срещнах фризьорката, която ме накълца така и ме попита как е косата, оттовора, че по зле не е била не и хареса изобщо. Косата ми не е изгоряла, а изглежда такава. Дали да не прибегна до филиране?

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 12:49 от ЗЛОДЕИДА

# 529
Не ти е толкова злеьне изглежда изгоряла.
За мен трябва да освежиш с цвят, да живне малко.
На тязи прическа няма какво данаоравиш много като промяна.
Доста къса е. Освен етажи какво друго?
Ама пррдвод колко си изпати аз не бих рискувала с етажи. Просто не знам на кого ше попаднел, дали ще те направи добре.

# 530
Ама то интересно, че точно най-късия пласт изглежда най-увреден. Така че колкото и да те подстригват, това все ще стои, освен ако не се решиш на много-много късо.

# 531
Боядисване не. Не искам пак да влизам в омагьосания кръг на боите. Имам само 1 бял косъми съм решила докато не започне да побелява повече да не я пипам изобщо. Наистина най-горния пласт е най-зле. Интересното е че е така, където и да ида и каквото и да правя. Може би се дължи на това, че беше най-рус. Не знам. За филиране мисля. Дали няма да обере по-сериозно тези грозни краища.

# 532
Злодеида, при теб проблемът не е в подстрижката, а в косата. Твоята коса трябва задължително да бъде стилизирана след измиване, в противен случай ще седи изпръхнала, едно наляво, едно надясно…  Трябва или да я изправяш, или навиваш или мачкаш с крем за къдрици, което след време ще доведе до съвсем леки, естествени чупки, които макар и да не са къдрици, все пак придават някаква оформеност на цялата коса.  Снимката с изправента коса ми харесва, помисли си дали искаш да го правиш редовно.

# 533
Защото косата ти е най- тънка там, отделно и горния пласт на косата отнася и доста щети от слънцето. Моята точно на това място беше най- увредена, препоръчвам ти горещо да пробваш олаплекс 3, още след първото измиване усетих косата си по- различна и този фризи изгорял кичур беше изцяло възстановен, чак не можах да повярвам. Ама докато продължаваш така с пресата за изправяне нищо няма да се подобри, само маскираш положението и я увреждаш повече. Пробвай да я навиваш вечер с халат за баня или навита тениска, или поне с четка и сешоар да я оформяш.

# 534
Много искам да ви снимам цвета си, за да ме посъветвате какво да правя, ама телефонът ми дава един много силен червен оттенък на всичко, което е далеч от реалността и ще е заблуждаващо.
И при мен горният пласт е най-изпръхнал. Остави това, ами на морето ми изгоря кожата на главата и сега като се лющи все едно съм с пърхот Stuck Out Tongue
Иначе, като гледам на Злодеида оцветяването, моето е нещо подобно като неравномерност, но с един тон по-светло.

# 535
Значи да няма смисъл да подстригвам, така ли? Оф, момичета... писнало ми е да ходя като дамаджана в главата. Чак моя, който нищо никога не забелязва ми каза вчера, че така не ми е ок. На терапии с Олаплек съм била много пъти. Няма такова утежняване на косъма, още на следващия ден ми е залепнала за главата и не си издържа и 24ч до следващото миене.

# 536
  • София
И моята фризьорка казва, че винаги горния слой коса понася "най - много удари" и е най - увреден.

Злодеида, не я пипай поне още малко да порасне. На тази дължина нямаш много избор. Не изглежда изтощена. Просто си е коса с твърд и груб косъм и без оформяне според мен каквато и прическа да имаш винаги ще стои така бухнала.

# 537
Препоръчайте някаква прическа с нормална форма.

Каре?
Не боб, а каре.

Скрит текст:

# 538
Че как са ти ги правили? Явно са ползвали и другите им продукти. Олаплекс 3 е терапия преди измиване на косата, намокряш косата много добре, слагаш и чакаш известно време (аз стоя по 1 час) и после си я измиваш с шампоан и слагаш балсам или там каквото е.

# 539
Злодеида, можеш ли да я връзваш?
Аз като не се харесам някоя сутрин, (обикновено на втората след измиване вече съм с омазнена коса), я връзвам и толкоз. Или ако реша да не я изправям и не ми харесва как хвърчи, пак я връзвам и даже така неизправена по-добре стои вързана.

Общи условия

Активация на акаунт