Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 67 017
  • 811
  •   1
Отговори
# 615
Мен от боята на Алфапарф зверски ме сърби скалпа. Но и към доста други проявявам чувствителност.
Лъвице, и на мен ми се отмиваше бързо същата. Но върху изрусявана коса исках да постигна тъмно-кестеняво.
На теб поне ти е буйна гривата Simple Smile

# 616
Ла кумпарсита, не ми е предизвикала сърбеж боята, даже една боя ми стигна за два пъти, което е чудесно. И май грешката е моя,че взех 30 процента окислител, а не 20 . Правилно ми викаше продавача, ама аз- не та не. Пак добре,че не взех 40 проц., че съвсем щеше да изрусее.

# 617
Ниво 5 съм, с Пермес, искам цвят шоколад, кестен, кой номер на Фармавита да си взема, ако стават тъмни?И има ли ги някъде във физически магазин?

# 618
Здравейте. Препоръчайте ми хубава боя за коса синьо-черна. Какви ли не пробвах и на 2рата седмица макс, косата ми на слънце изглежда червеникава... Много бързо ми пада боята... А не ми се иска на 2 седмици да се боядисвам...

# 619
Здравейте! Сигурно е коментирано, но какво мислите за ламинирането на коса в домашни условия? Има ли ефекта на това от салона? Ако има по-опитни "ламинатори", ще се радвам да споделят.

# 620
Здравейте! Сигурно е коментирано, но какво мислите за ламинирането на коса в домашни условия? Има ли ефекта на това от салона? Ако има по-опитни "ламинатори", ще се радвам да споделят.
Ползвах ламиниращ спрей на Матрикс. Много го харесвах, но няма ефекта на професионална процедура.

# 621
Здравейте, бих искала да Ви попитам тези къдрички (от снимката) с преса за изправяне или със специална маша са правени.
Преди известно време бях отишла на фризьор  накъдри ме с преса за изправяне, но не се получиха точно така.

# 622
Отдавна не съм си показвала косата и понеже днес бях на фризьор,  да се изфукам 😁

# 623
  • Somewhere far away
Отдавна не съм си показвала косата и понеже днес бях на фризьор,  да се изфукам 😁

Чудна коса и много хубав цвят!
Каква боя за коса използваш?

# 624
Боят ми е Helen Seward, цвят 7.44 с 20 vol. оксидант. Правя корени на 4 седмици, а дължините мажа с разредена с шампан боя. Между боядисванията с оцветяващи щампоани. Коренът ми е тройка с доста бели коси.

# 625
страхотна!

# 626
Здравейте!
Препоръчайте ми нещо за тънка коса.Косата ми беше доста гъста,но през последните години след раждането-преди 4ри години,постепено започно да се изтънява и няма никакъв обем!

# 627
  • Някъде там
Алечка, много хубава коса, гъста обемна и с много слънчев цвят.

# 628
  • Бургас
Много хубава коса и разкошен цвят.

# 629
Колко бързо пада цветът?

Много красив, наистина прекрасен резултат!

Общи условия

Активация на акаунт