Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 67 015
  • 811
  •   1
Отговори
# 630
Колко бързо пада цветът?

Много красив, наистина прекрасен резултат!
2-3 седмици.  За това ползвам оцветяващ шампоан между тониранията.

# 631
Здравейте. Препоръчайте ми хубава боя за коса синьо-черна. Какви ли не пробвах и на 2рата седмица макс, косата ми на слънце изглежда червеникава... Много бързо ми пада боята... А не ми се иска на 2 седмици да се боядисвам...
В една тема коментираха, че Престиж е дълготрайна боя .Може да пробвате.

# 632
Алечка, аз също няколко години се боядисвах със 7.44, изпробвала съм различни бои. Най- много се харесвах с Мажирел 7.43 и 7.44, а най-трагично беше положението с Лорвен 7.44. Не мога да разбера защо тази боя е толкова харесвана,косата ми беше като метла и цвета падаше след 2 измивания.

# 633
Аз не смея да я сменя, защото ми вдига тъмния корен идеално и покрива белите коси. Лятото, понеже магазинът, от който купувам не работеше, правих с Кюн, не се справи.

# 634
Мда,харесваме я блондинките,защото идеално изсветлява и не се налага предварително изсветляване с блондор.Приятелки с тъмни коси също споделят,че цвета се измива доста бързо и изсушава.Тя и при нас е агресивна и изсушава,но сме свикнали-при нас е перманентно състояние 🤭

# 635
Здравейте, с малко странен въпрос съм, но има ли начин да тренирам косата си да не разсте назад? Не знам дали се сещате какво имам предвид (не успявам да откия подоходяща снимка да онагледя, но ще потърся още малко), но изглежда всеки път като издухана и лицето ми е напълно открито, а ми се ще да не е така. Може би има определен начин на постригване, с който да стане? В момента съм на етажи, със страничен бретон, който не си личи и не върши работата, която исках, заради начина, по който косата ми стои, с чуплива към къдрава коса съм, ако има значение.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 15:20 от kakx

# 636
Можеш, като я сушиш на обратно. Аз пък имам обратния проблем - вечно ми е пред лицето,

# 637
Вчера бях на фризьор, бях с кичури 8 месеца. Сега направихме с Мажирел основа 7.52 и отгоре не знам какво слага, но идеята ми беше за розов металик. Получи се това:

Искам да постигна това:

Събирам предложения с какво да поддържам цвета.

# 638
ако първото е твоята коса в момента, на снимката има едни кестеняви като кичури (примерно номер 7) и коктейл от цветове.  Твоята коса е по-светла. Но хубаво е, че се виждат кичурите ти.

# 639
ако първото е твоята коса в момента, на снимката има едни кестеняви като кичури (примерно номер 7) и коктейл от цветове.  Твоята коса е по-светла. Но хубаво е, че се виждат кичурите ти.
Да, на първата снимка е моята коса.

# 640
ако искаш такава коса, ще трябва да се бориш с жълтото. Няколко кичура ще ти изсветлят, и след това ще оцветят да станат розово-лилави. Други, ще стаат по-тъмни, като цяло косата ти ще стане по-тъмна.
Я, си поноси сегашния цвят, и като изсветлее и падне боята, тогава новата прическа. Сегашната ти може още да се матира в посока русо-лилавеещо. Нещо, като да се  изкъпеш с лилаво-червен шампоан-оцветител, но да се направи с боя.

# 641
Здравейте, за първи път пиша в темата. Искам да направя къдрици, като на снимката. Но съм толкова невежа и не знам с кой уред (маша, преса) се постига този резултат.

Моля за съвет!

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 22:35 от Galadriel78

# 642
Може с маша, като ти навиваш кичур около нея, а не я слагаш в щипката на машата и да навиваш така . После сресваш косата.

# 643
Благодаря! С други думи с маша, а не с преса се постига?

# 644
Може и с права преса.
Това са съвсем леки чупки.

Общи условия

Активация на акаунт