Кауфланд - тема 53

• 47 748
  • 805
  •   1
Отговори
# 120
Дано е хубав и с траен аромат този Ариел . Реших да взема за малко разнообразие

# 121
Минавам да похваля Кауфланд, приеха ми лъжиците и ми върнаха парите, а след това влязох в магазина и утроих сумата.

Взех лук, имаше цял палет по обед, червени ябълки по 0,79, безглутенови спагети, маслините Мамут бяха на 5,29, а за душата - шоколадови стафиди и една Милка с карамел.

Нямах много време, та забравих някои неща, ама пак ще се отбия към края на седмицата.

# 122
  • оттам, откъдето започва България
Ирландското масло от 250гр хубаво ли е, при нас е на 2,79лв.

Ако говориш за това, което беше на промоция миналата седмица на цена 4,49 лв. - хубаво е.
Защо цената при вас е такава? Thinking

# 123
  • Пловдив
Какви са тези шоколадови стафиди?

# 124
Ирландското масло от 250гр хубаво ли е, при нас е на 2,79лв.

Ако говориш за това, което беше на промоция миналата седмица на цена 4,49 лв. - хубаво е.
Защо цената при вас е такава? Thinking

Нямам си на идея, случайно го видях на стелажа с био продукти. Имаше 2 кашончета. Годно е до март 2022. След малко ще го снимам, не се сдържах и взех 2 бройки.

# 125
Цената е нереална направо. Как не си взела 2 кг направо. Може във фризера да си стои.

# 126
Соул, знам винаги се запасявам когато има промо и държа във фризера. Не купих много, че колегите тука ме агитираха да ми носят от Турция, там 1кг било 70 турски лири, по 12-13-14 стотинки сметни.

# 127
Соул, знам винаги се запасявам когато има промо и държа във фризера. Не купих много, че колегите тука ме агитираха да ми носят от Турция, там 1кг било 70 турски лири, по 12-13-14 стотинки сметни.
Толкова е. Вземай от Турция

# 128
Леле, егати цените в Турция, ще търся и аз.

# 129

Ето за това масло питах.

# 130
  • в сърцата на децата <3
Да, а тука тарикатите го продават по 20, като му сложиш и 5 кинта доставка - далавера та дрънка. По-евтино ми е да си взема от италианското на Метро или ирландско на промоция - изобщо няма компромис в качеството и не се занимавам.

Дани, в кой град и филиал е това?

# 131
  • оттам, откъдето започва България
dani-ela-80, чудесно е, че си купила 2 пакетчета от това краве масло. Лично аз много го харесвам. Simple Smile

# 132
  • Русе
Че кога ще пазарувате от Турция? Утре и кепенците хлопват.

# 133
Това масло не беше ли пакетирано от Милки Био Груп или се бъркам?
В нашия турски магазин маслото е 17 лева килограма, почти няма разлика с кое да е масло на промоция.

Шоколадовите стафиди са на К-Classic, има още фъстъци, лешници, бадеми или червени боровинки в шоколад, но аз най-много харесвам стафидите. В нашия филиал са около чипсовете, тази седмица са на промоция, има ги в брошурата.

# 134
В нашия край, южна България, всяка седмица има ходещи на пазар.

Общи условия

Активация на акаунт