Кауфланд - тема 53

• 47 706
  • 805
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Преди няколко месеца похвалихте електрическите острилки за моливи в Кауфланд. Сега виждм, че има в брошурата на Лидл. Същите ли са?

# 106
  • в сърцата на децата <3
Преди няколко месеца похвалихте електрическите острилки за моливи в Кауфланд. Сега виждм, че има в брошурата на Лидл. Същите ли са?
Нашата е Лидлска, добра е.

# 107
  • Бургас
Благодаря. Все пак трябва да съм сигурна, че внучките ще успеят да направят всичките моливи на талаш.

# 108
Аз имам ел. острилката за моливи от Кауфланд. Страхотна е, тези от Лидъл също помня, че ги хвалеха. 🙂
Мариат, в напитката от Кауфланд няма цикория. Какви ефекти има цикорията е най-добре сама да си провериш. Аз лично не консумирам нито цикория, нито инка, нито напитката от К. на този етап. 🙂

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 16:26 от dolce miele

# 109
Здравейте момичета чета ви за първи път се включвам по темата за цикорията,след ковид не можех вече да пия кафе и търсих заместител и тъка от 6 месеца пия тази напитка  която ми пасна и я купувам редовно от Кауфланд пише че е 100% натурален продукт цикория.

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 14:51 от resi

# 110
  • София
resi, снимката не се вижда.

Трета страница ли вече е пълна темата само за напитката и кафе Инка?!
Дано до края на тази тема да преминем с коментари и за други продукти предлагани в Кауфланд!

# 111
resi, снимката не се вижда.

Трета страница ли вече е пълна темата само за напитката и кафе Инка?!
Дано до края на тази тема да преминем с коментари и за други продукти предлагани в Кауфланд!
съжалявам исках да съм полезна

# 112
Къде стои този продукт в Кауфланд? Аз само украинската цикория на Галка съм виждала.

# 113
Къде стои този продукт в Кауфланд? Аз само украинската цикория на Галка съм виждала.
Там където са и другите напитки без кофеин аналози на кафе, има и цикория в плик  натурална и в комбинация със плодове  но не ми  допадна на вкус, тази редовно я зареждат  със цена 6,99 лв.

# 114
здравейте, някой може ли да ме насочи от къде да намеря инструкция за употреба на кафе машината? Мои близки са си купили, но няма инструкция в кутията
Намерих в сайта на Кауфланд инструкция

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 16:28 от LOSHKA

# 115
Може би упътването на кафемашината е качено на сайта на Кауфланд?

# 116
Да, там намерих

# 117
Аз нали питах за силиконов пистолет тук дали има.Онзи ден видях, че има 10 лв. стуваше.Зарадвах се, че  има  пълнители.Ще взема другия път като не съм с много багаж.

# 118
  • Русе
Точилото за ножове на Спайс енд соул пускано ли е до сега? Ако е, има ли отзиви за него? До сега не съм се заглеждала.
А иначе ще погледна и тенджерата от 24 лв. Ще си купя и пълнозърнести макарони, круши, и ако има лукчета Гали стомахче.

# 119
Ирландското масло от 250гр хубаво ли е, при нас е на 2,79лв.

Общи условия

Активация на акаунт