Кауфланд - тема 53

• 47 769
  • 805
  •   1
Отговори
# 660
Аз искам самото растение,не да бера фурми. 😁 Иначе имам и бананова в двора. Зимата измръзва горната част,на пролет си изкарва на ново.
Доста неща харесах и аз от новата брошура. Да видим дали ще стигна до К.

# 661
  • София
Днес имаше много хубави сукулентни. Не купих, но ще следя зареждането. Много харесвам аранжировките им в кокосов орех, но сега ги няма.

# 662
Аз само шарената олекотена завивка харесах май Innocent

# 663
Който не е засял костилка от фурма, на него не му е поникнала. Супер непретенциозно растение. Имам сигурно 5 в саксии, едната доста голяма. Не са кой знае какво. Бодат много, да.
Не съм видяла кутята за прах за пране, а май искам нещо такова. Ще прегледам пак. Иначе нищо не ми хвана окото, освен високите цени отново. Топчетата за WC не бяха ли по 5 лева на промоция? Сега 6.
Тройката царевичен снакс са намалени реално.

# 664
Ножовете брио от брошурата как са? Интересува ме този за обезкостяване.

# 665
Доместос е голяма опаковка, 1,250. Толкова си е на промоция. Малката е 2.99.
Маслините и на мен ми направи впечатление, че хвръкнаха.

# 666
Ние имаме този за обезкостяване (ползвам го за всичко) и сме доволни може пак да взема ще ги погледна
Ножовете брио от брошурата как са? Интересува ме този за обезкостяване.

# 667
  • На изток от Ада
Долче, черният е с гъба.

Соул, при нас ги има
Скрит текст:

# 668
Насито, благодаря за снимката! Този черният лакочистител при нас определено го няма! Бих го пробвала, ако се появи...Но последно и от розовия нямаше нито един, а сините изглеждаха почти на изчерпване...🤔🙄

# 669
  • На изток от Ада
При нас вчера имаше поне 4 бр син лакочистител. Днес има един. Този с гъбка е за глитери най - вече. Чела съм, че мн се цапал и при чистене след известно време ти оклепвал пръста. За тези видове лакочистители това знам. Но не съм ползвала.

# 670
Розовият сега ли е намален?

# 671
  • На изток от Ада
Не е, жълт етикет е, не червен. Долче, вчера каза, че ацетоновият е два пъти по скъп от без ацетон. Да така е.

Купих мурсалски чай и крем сирене с йогурт

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 23:21 от nasito8988

# 672
Ще го видя, благодаря, Наси! Цената за грамажа е супер! Сега ползвам един друг техен, но е по-малко количество.

# 673
  • Русе
... Топчетата за WC не бяха ли по 5 лева на промоция? Сега 6.
5 лева бяха три броя. Тези не са ли четири?

Оо, отказахте ме от кауфландските лакочистители, щом са в такава опаковка. Много е глупава тази помпичка. В момента довършвам такъв лидълски. Бях се зарекла и не бях го купувала може би 5 години, защото помпичката се бъгва и лакочистителя си тече сам. Ама, пусто кога ги бяха намалили в Лидл и реших да им дам втори шанс. Не бях го ползвала 2-3 месеца, че нещо без нокти бях останала. Преди месец, като взех шишето и като текна... окапа навред. Не мога да сваря да стигна до мивката.

# 674
Вики, тези опаковки и на мен не са ми любими, защото понякога пръска от помпичката. Може и причината да е в тампоните, които използвам, но ми се случва и все внимавам с помпичката. Но за 1,50 лв си взех от розовите. 😃 Не съм видяла дали могат да се пресипват в друго шише...Ни пък съм чела, че на други хора точно тези опаковки с помпички са им много удобни, та може и аз да не я натискам както трябва...🤔
Дева, привлякоха ми вниманието, защото 1,50 лв ми се стори много евтино (знам, че са на двойна цена иначе), а в същото време не личеше да са намалени...

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 17:47 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт