Откровеното ви мнение за жените, които не боядисват посивелите си коси?

• 35 625
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Харесвам сиви коси. Особено Миранда в новият И просто така. Но на мен не би ми отивало. Примерно руси жени като остареят и минат на бяло е окей. Но зависи да няма много примеси да не стои като мръсно някак.

# 601
.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 16:16 от Iseis

# 602
  • София
В момента също е много модерно каре всякакви форми, вкл. с бретон. Отива доста на прошарена коса.

# 603
Особено асиметричното без бретон е страхотна формула да заприличаш на Карън Grinning
Ако имах малко лице, прическата ми щеше да е къса черта с малък бретон, косата тъмна, а половината бретон боядисан в русо.

# 604
косата тъмна, а половината бретон боядисан в русо.
По-добре както ти е сега да ти кажа. Joy Половината бретон рус...нье.

# 605
Не всяка прическа е за всеки. Това даже е много олекотен вариант на предишната ми визия с двата предни тюркоазени кичура.
Разбирам все пак че е трудно да свържеш прическа с образ, който не познаваш. Simple Smile

# 606
Изкушавала съм се да се подстрижа късо и да се изсветля с тенденция да оставя белите коси по-лесно да израстнат и да спра да се боядисвам, но така и не съм осъществила тази мисъл.

# 607
  • Русия
Моята почна да посивява преди 10-15 години, и все още не е напълно сива. Преди се боядисвах с къна, ама тя не покрива сивото. Страхувах се да боядисвам с боя, защото косата ми е много фина, рядка и има тенденция да капе за щяло и нещяло. Но преди няколко месеца, когато сивото започна да си личи драстично, се престраших, боядисах я максимално близо до природния си цвят, и съм много доволна.
И сега се чудя дали да не изпълня младежката си мечта и да не се боядисам в синьо. Simple Smile

# 608
В момента е модерна сивата коса и напротив не е модерно да си боядисана. Виж, ако си на 40,  може да се боядисваш, но 60 годишните дами са много шик със сивата коса.  Тук при нас само демодирани баби се боядисват.
Богатите  и стилни баби  са масова сиви.

# 609
Най-накрая актуално мнение Grinning

# 610
Идвам от фризьорския салон. За под 10 мин оформяне на черта ми взеха 15 лв. Няма миене, няма боя, нищо няма.
Мисълта ми е - не съм сигурна, че точно богатите баби са сиви.

# 611
Така е, Нарциса. Сиви не значи неподстригани, неподдържани и без брушинг. Напротив.

# 612
Най-вече не значи небоядисани.

# 613
Ох, помните ли сините баби?

Като бях много малка имахме една съседка, която беше цялата побеляла и ходеше с едно нелепо синьо. Имаше и други подобни баби. Мислех, че просто при някои косата не побелява, а посинява. 😁😁😁😁

Това сигурно е било 98-а година. 😀

# 614
  • София
Да си кажа, по-евтино и лесно ми е да се боядисвам в моите цветове, отколкото тепърва да се правя сива и да го поддържам.

Общи условия

Активация на акаунт