Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 436
  • 797
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета не съм писала/чела отдавна. От както започнах да слагам гел преди цвета вече нямам отлепване, чукнати ъгълчета и т.н. Държи до махане, и започнах да ходя по 20 дни с един и същ цвят 🤷♀.
Идвам за препоръка на фрези, т.к имам нужда от “фини борчета” , не знам така ли се казват, но са тези които чистят кутикул. Както и от такива за сваляне на гел, имам само едно и ми се струва че затъпя.

Слагах полигел върху моите си нокти, без изграждане на дължина, но ми отлепи. Признавам, че го правих без форма отгоре, а както си се слага гел. Вероятно това е причината, нали?
Малко снимки качвам, имам много да уча до като стигна вашето ниво 🌷.

# 136
  • на брега на морето
Мишчица, страхотни са! Heart Eyes Hug Няма какво да скромничиш!
На последния глухарчетата печат ли са или стикери? Много красиво! Heart

# 137
Фрези аз лично си купувам от Али, от ето този магазин. Има хубави както за кутикули, така и за сваляне на гел лак.
Asweina Official Store
https://a.aliexpress.com/_mrA7G7Q

# 138
  • София
Мелина благодаря 🌷. Стикери са, ваденки по-скоро. Тези които се топят във вода и им се маха хартийката.
Есмералда и на теб благодаря. Отивам да поръчам няколко.

Редактирам се, поръчах. Дава ми доставка 03 април 😂. Както е тръгнало, до тогава ще сменя само още 2-3 пъти гелчето 😂.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 22:37 от Мишчица

# 139
Мишчица, много хубави маникюри! Момчичета, страхотно оформяте ноктите! Снимките са като от интаграм. Много ми харесва да ги гледам, то ми е като хоби направо. А някой има ли наблюдение за фрезите от мейкъп? Гледах там има някакви на прилични цени.

# 140
Привет, аз си поръчвам диамантени фрези тип пламък от ликлак, по 5лв. са, ако на някой не му се чака от али.

# 141
Есмералда, а кои са за кутикули? Топчетата ли? Керамичните по-щадящи ли са от металните?

# 142
Най- накрая пак да се запиша, отвратителна и ненужна почивка си дадох на ноктите. Оказа се че е точно от лаковете, вчера като ги отворих бяха изключително сгъстени и лепкави, лакирах се въпреки това да видя какво се случва, изглеждаха изсъхнали отгоре, но отвътре напълно течни и лепкави, свалих ги веднага (изненада, много лесно). Търсих варианти да ги оправя, излезнаха ми разни разредители, но не ми се инвестира повече пари в тези евтини лакове, затова ги затоплих в топла вода за няколко минути и раздрусах хубаво. Оправиха се, видимо доста по- течни, сега се лакирах и изглежда напълно изсъхнал.
Надявам се да ме изкарват поне пълна седмица. Сигурна съм че това упражнение със затоплянето ще трябва да го практикувам честно, но какво да се прави.
Няма да показвам снимка, защото екземата ми няма да ви хареса.

# 143
  • Sofia
Най- накрая пак да се запиша, отвратителна и ненужна почивка си дадох на ноктите. Оказа се че е точно от лаковете, вчера като ги отворих бяха изключително сгъстени и лепкави, лакирах се въпреки това да видя какво се случва, изглеждаха изсъхнали отгоре, но отвътре напълно течни и лепкави, свалих ги веднага (изненада, много лесно). Търсих варианти да ги оправя, излезнаха ми разни разредители, но не ми се инвестира повече пари в тези евтини лакове, затова ги затоплих в топла вода за няколко минути и раздрусах хубаво. Оправиха се, видимо доста по- течни, сега се лакирах и изглежда напълно изсъхнал.
Надявам се да ме изкарват поне пълна седмица. Сигурна съм че това упражнение със затоплянето ще трябва да го практикувам честно, но какво да се прави.
Няма да показвам снимка, защото екземата ми няма да ви хареса.
Ако са китайски лакове ги изхвърлете и не ги ползвайте.Като се оправят ноктите пробвайте само с база и топ Коди, без цвят и само ако нямате раздеразнения.

# 144
Ноктите са ми добре, казах че им дадох ненужна почивка, защото мислех че е от тях, но те си бяха в прилично състояние.
Не са от али-то, от амазон са купувани. Фирмата е американска до колкото виждам на кутията пише че са дизайн в щатите, с материали от щатите, но се произвеждат в китай.
Никакъв шанс да тръгна да купувам нови лакове в близката година или поне 6 месеца.
Просто споделям че затоплянето помогна много, ако някой е в подобна ситуация Simple Smile

# 145
Есмералда, а кои са за кутикули? Топчетата ли? Керамичните по-щадящи ли са от металните?
Диамантените са за кутикули, ето линк към комплекти, имам няколко такива:

https://a.aliexpress.com/_mK2IPM4

Не мисля, че керамичните накрайници са по-щадящи от твърдосплавните, и с двата вида можеш да се окепазиш, ако не внимаваш.

Не са от али-то, от амазон са купувани. Фирмата е американска до колкото виждам на кутията пише че са дизайн в щатите, с материали от щатите, но се произвеждат в китай.
Случайно марката да е Beetles или Modelones?

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 01:01 от esmeralda23

# 146
Скрит текст:

Нещо и от мен. Според мен ще стане много готино с рефлекторен лак, от тези които снимат със светкавица, но понеже нямам такъв го направих с брокат от платинената серия на елит99

# 147
  • София, Дружба 2
Komkama, страхотно е! Heart

# 148
  • София
Какъв blooming гел ползвате за мраморен/marble/water или както и да е правилно да се каже маникюр? Изобщо ползвате ли, или действате с четка натопена в ацетон?

# 149
  • Стара Загора
След НГ си скъсих ноктите до дупка както се казва. Взеха да се чупят един по един и реших че им е време.
Сега пораснаха достатъчно да бъдат лакирани с цвят Red Cherry на Beautilux.

Общи условия

Активация на акаунт