Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 46 962
  • 797
  •   1
Отговори
# 540
Както са казали по-горе Клареса 17 или 18 са млечни Simple Smile аз лично не мога да се оплача от тях като качество. В момента съм с много тънко нанесена ръбър база 4

# 541
Здравейте,момичета чудя се между три  лампи тъй като с моята слабичка работата няма да стане и не ми се полимеризира добре лака.Тази е едната: https://prettyzone.net/maniciur/uredi/led-lamp/kombinirana-uv-le … a-sun-one-24w-48w
Втората е ето тази: https://prettyzone.net/maniciur/uredi/led-lamp?product_id=3739
Третата е тази като уж е по-добра: https://prettyzone.net/maniciur/uredi/led-lamp?product_id=3741

Предварително се извинявам,ако въпрос ми е глупав,но наистина не им разбирам пък все пак не искам да хвърлям едни пари и да не върши нещо работа,видя се че по-евтиното всъщност е по-скъпо в моя случай.Благодаря предварително😊

# 542
Аз бих заложила на втората Blush
Първата е с 30 диода, мисля,че Есмералда я има , доколкото помня ,е доволна.
Третата и нея бих взела, би ме спряло само това ,че е черна отвътре. С две думи ,и трите стават Sunglasses

# 543
Аз бих заложила на втората Blush
Първата е с 30 диода, мисля,че Есмералда я има , доколкото помня ,е доволна.
Третата и нея бих взела, би ме спряло само това ,че е черна отвътре. С две думи ,и трите стават Sunglasses

Благодаря за бързия отговор.И аз съм малко скептична към черната.Сега се загледах и май ще поръчам тази https://prettyzone.net/led-lampa-48w-sun5-s-displey
Дано не ме разочарова,уж хубави работи само чувам за нея да видим,че с моето вечно чудене чудене😂💋

# 544
Нееее! Този нямя лампи на покрива. Т.е. има мъртва зона и може да ти прави проблем. Виж на клиптечо и там лич.Първата или втората са по-добре. Редакция: с много малко крушки 24. Гледай да са поне мин. 30!
Обичах, чудни нокти! Много ти се отдава, даже просто база страхотно ти се получава Simple Smile

# 545
Нееее! Този нямя лампи на покрива. Т.е. има мъртва зона и може да ти прави проблем. Виж на клиптечо и там лич.Първата или втората са по-добре. Редакция: с много малко крушки 24. Гледай да са поне мин. 30!
Обичах, чудни нокти! Много ти се отдава, даже просто база страхотно ти се получава Simple Smile
Леле не знаех сигурно и сегашната затова ми прави проблем.Благодаря ще погледна тази Sun one и май нея ще взимам щом е с повече крушки (30)
Момичета а някой да е ползвал rubber(каучукова)базата на Pretty gel да я поръчвам ли изобщо или да чакам да пуснат на Клареса

# 546
За sun one пишеха хубави неща, въпреки че е по-стар модел. Митус и е, че няма дисплей за секунди. Втората не съм чела по неин адрен, но беше с 40 или 45 крушки и са с добро разположение. Ако видиш sun5max или plus - те вече са с повече крушки и добро разположение, може за тях за ди чула хвалби. Аз купих преди няколко месеца sunx на промоция от препоръки тук, та съм доволна и от нея. Виж някая да те устройва като цена и взимай. Гледай брой крушки и розположението им да е равноверно, ако има снимки на вътрешността Simple Smile
По-добре вземи клареса. Прити са китайски и за база и топ не бих заложила на тях. Цветове да, но имай предвид, че не отговарят цаш на картинката в сайта и воже някои да не са покривни на 2 слоя, иначе държат. На клареса има много каучукови - всички са хубаави. Откакто взех клареса нямам нужда да ремонтирам прежддевременно и държи по месец. Бих те посъветвала да вземеш и една обикновена за подложка, да държи повече. Есмералда рохвали и hi hybrid, та аз мисля в най-скоро време да поръчам, когато ми посвърши туй-онуй Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 18:37 от karmilla

# 547
https://www.atron.bg/products/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1% … nt=42308696375517
Спирам се на тази че и без това само се лутам.Има достатъчно брой крушки и са разположени добре

# 548
Сайтът не ми е познат, но тази добре ми изглежда! Не знам каква и е точно разликата с обикновената, но мисля ще ти върши добра работа пу пу. За клареса, ако решиш виж в beautymall или manicurezone. Hi hybrid има в make up bg, но там за да видиш цветовете ги пиши в гугъл, да ти излезе снимка! Надявам се да ти опича хубаво вече лампата Simple Smile

# 549
Сайтът не ми е познат, но тази добре ми изглежда! Не знам каква и е точно разликата с обикновената, но мисля ще ти върши добра работа пу пу. За клареса, ако решиш виж в beautymall или manicurezone. Hi hybrid има в make up bg, но там за да видиш цветовете ги пиши в гугъл, да ти излезе снимка! Надявам се да ти опича хубаво вече лампата Simple Smile
Благодаря ти за мнението ,за хора които тепърва започват вие момичета сте уникални.Давате най-добрите съвети и насоки по всеки един въпрос.Сега обаче видях че я няма налична в този сайт пък леко съмнителен ми се вижда та в Емаг гледам сега,там има доста модели че даже и една Sun X5 max 120W на добра цена та я по добре от Емаг да поръчам да не си правя експерименти с такива сайтове.Поръчвам и стига вече Хаха😂.Относно Pretty gel аз уж съм доволна като изключим слабата ми лампа която купих за 20 лв и не ги изпича добре.Обаче май не ми се рискува с тях повече пък и в сайта и мен ме дразни че цветовете не могат да се разберат

# 550
За цвят са добре, но за база не бих рискувала с китайджос(виж на 1ва страница за алергиите). Ако гледаш sunx  в емаг - внимавай,че има една с 24 крушки ,а не 36. Чети описанията, да не се минеш. Аз след като намерих тази тема(малко късно за жалост, много грешки направих в покупки от дезинформираност) чета и старите теми като библия-изключително полезна. Ако имаш отлюпване и белене - вземи си и ултрабонд. Но това с времето ще го изясниш. Иначе откакто намерих клареса се кълна в тях много ми харесват като качество, цена и разфасофка, която е достатъчна за маникюри но не е огромна и да и мине срока като за домашно ползване Simple Smile иначе за цвенове пишеш гугъл марка и номер и попринцип в повечето случаи излизат снимки на мостра, може да има малко разминаване предвид монитора.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 19:42 от karmilla

# 551
Да ,имам леко отлепване ,даже не бих казала че лака се лепи просто като не е изпечен хубаво от лампата и като се зачопля минута две и мога да махна малка част.Ще взема ултрабонд по-добре да имам отколкото да нямам.За алергии даже не съм чела и видяла,но сега като казваш, по добре че и не поръчах пак.Направо на Клареса ще пускам друга поръчка с лакове,бази и топове.Търся си такъв цвят,не е бял не е и прозрачен https://i.pinimg.com/originals/27/a9/91/27a9910fadc75a0aff9e8e95cb72220c.jpg

# 552
Това се постига с млечна база попринцип. Видя хв клареса, че имат и един млечно бял лак, но и в двата сайта го няма и го дебна от два месеца вече. От къде е беленето - кутикула или свободен край?
За алергиите прочети задължително и много внимавай при лакиране да няма недопечен лак или да има много намацано по кожата. Преди две-три страници една тама писа и прикачи снимки на алергия (99% e такава) и трябва да се внимава. За това е правило качествена база( + топ за да държи)р а цветове може и кайски-да няма достъп до нокътната плочка.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 20:01 от karmilla

# 553
Това се постига с млечна база попринцип. Видя хв клареса, че имат и един млечно бял лак, но и в двата сайта го няма и го дебна от два месеца вече. От къде е беленето - кутикула или свободен край?
За алергиите прочети задължително и много внимавай при лакиране да няма недопечен лак или да има много намацано по кожата. Преди две-три страници една тама писа и прикачи снимки на алергия (99% e такава) и трябва да се внимава. За това е правило качествена база( + топ за да държи)р а цветове може и кайски-да няма достъп до нокътната плочка.
Да и аз сега това гледах млечна база (rubber base 17😁😁) май и аз ще дебна.Имах малко обелено по единия свободен пръст на едната ръка,а на другата ръка просто толкова лесно го отлепих че не можах да повярвам (на всички пръсти минах свободния край с топ)като се сещам как едвам съм махала гел лак правен ми от маникюристка лошо ми стана и веднага реших че лампата и/или лаковете се кофти.Хайде сега ще чакам новата лампа да видим с нея. С за тези портативни електрически пили някоя да има наблюдения ,струват ли и вършат ли работа https://beautymall.bg/portativna-elektricheska-pila-jd308.html

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 20:29 от Симона Станкова 667098

# 554
Рускините правеха сравнение с лампите.
От тези дадени с трите линка - според тях е най-добра Сън1.
За другите две - като не гледаме броя на лампите, казваха, че не едобре, че дъното е овално накрая.
Препятствало поставянето на един пръст, и т. н.
Ако искаш иди в тубата и напиши - сравеняване на Сън 1 и Сън Х и гледай ревютата.

Общи условия

Активация на акаунт