Майка смаза от бой 2-годишния си син-докога органите ще спят?

• 17 084
  • 400
  •   1
Отговори
# 390
  • Linz
А дали са се възстановили? newsm78 На едното му предстоеше операция...

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 17:11 от РЕНИ

# 391
И аз следя развитието, последното което казаха в новините е че 6 приемни семейства са поискали да вземат децата при тях  Hug

# 392
  • на кого му пука
Дано попаднат в семейства, а не в някой дом защото общо взето условията в повечето домове не са особено добри.

# 393
да той нали каза, че въобще не е знаел, тя му казвала че се биели по между си Close

да ... тя така тайно го правила и в някоя друга стая ... ако имат такава ... и той не zабеляzал , че те реват от глад и болка ... абе той въобще не бил от там . какви лъжци беzсрамни има само

# 394
  • на кого му пука
Детенце вече е добре.Снощи в новините имаше репортаж от дома където са настанени.Изглежда значително по-добре.Постриган, окъпан,беличък и засмян.Милото сладурче дано от тук нататък да е добре.Баща му имал право да го посещава 3 пъти седмично но още не е ходил и може би слава богу.

# 395
Снощи не чух добре, но майката щяла да пледира да й върнат децата. Това възможно ли е? Още повече има приемни семейства, които са готови да ги поемат.

# 396
ЩЕ ПЛЕДИРА ДА Й ВЪРНАТ ДЕЦАТА???
Е, ЧЕСТНО, АКО ПЪК И ВЗЕМАТ ДА Й ГИ ВЪРНАТ, ВЕЧЕ НАИСТИНА ЩЕ СЕ ЗАСРАМЯ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА...
А иначе, снощи, като видях момченцето, много мило ми стана, че се смееше. Като го бяха приели, лекарите казваха, че НИКОГА не се усмихва. Те правели всичко възможно да го разсмеят, но то просто не можело да се засмее... Sad

# 397
Снощи го видяхме това чудовище Twisted Evil Псувах пред телевизора от възмущение  #Cussing out и плаках като гледах децата колко са хубавички и как могат да се смеят, но пак плачат Cry

# 398
ЩЕ ПЛЕДИРА ДА Й ВЪРНАТ ДЕЦАТА???
Е, ЧЕСТНО, АКО ПЪК И ВЗЕМАТ ДА Й ГИ ВЪРНАТ, ВЕЧЕ НАИСТИНА ЩЕ СЕ ЗАСРАМЯ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА...
А иначе, снощи, като видях момченцето, много мило ми стана, че се смееше. Като го бяха приели, лекарите казваха, че НИКОГА не се усмихва. Те правели всичко възможно да го разсмеят, но то просто не можело да се засмее... Sad

И АЗ . Но това не  е най важно. по важно е , че децата ще са нещастни, на мен ще ми е мъчно и ще съм на ясно колко сме беzсилни да направим нещо хубаво, когато на дсржавата не и пука достъчно   Sad

# 399
vivita: "Но това не  е най важно. по важно е , че децата ще са нещастни, на мен ще ми е мъчно и ще съм на ясно колко сме беzсилни да направим нещо хубаво, когато на дсржавата не и пука достъчно Sad "

Е, да де... Точно затова ще ме е срам... Sad

(Sorry, не ми се търси как се пуска цитат...)

# 400
И на мен вчера като видях децата ми се напълни сърцето Simple Smile

Изглеждаха спокойни и щастливи  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт