Малта - 3

• 35 896
  • 190
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Лия В,благодаря ти! Hug

# 181
Привет на всички!
С приятелка решихме да посетим Малта, в период от 15-18.10, имате ли информация какво е времето тогава и ще става ли за плаж🍀

# 182
Аз изгорях преди 2 години точно в края на октомври, защото подцених слънцето и отидох без слънцезащита да се къпя в късния следобед. Времето би трябвало да е топло през деня, леко прохладно вечер с лек вятър(дали е топъл или студен зависи от това дали е валяло). Носете по едно яке и чадър, за всеки случай.

# 183
Момичета, интересува ме някоя от вас била ли е на круиз от Силема до Синята лагуна, да ми каже има ли опция за наемане на шнорхели и кои круизи препоръчате от там?

# 184
Здравейте мили мами !
Доста време писах тук от време на време чрез фейс профила ми , но април месец си изтрих фейса и месинджера към него защото ми омръзна да се разправям с нароилите се последно време в него полуидиоти .
Та да попитам ?
Изчетох си очите и все противоречиви мнения ...
За резюме , в края на фефруари ще отскоча до Малта за седмица с цел културно попивателен воаяж и ме интересува тази седмичната им карта за градския транспорт важи ли за бързите им , така наречените директни автобуси или не .
Ще се радвам на конкретно мнение от живеещ там или наскоро пътувал с автобусните им линии с такава карта .
Благодаря в аванс !

апропо :
Странно , като нерегистриран виждам 23 страници а от както се регнах 13 страници с последно мнение септември ....

# 185
  • на село
Да, важат картите, но бързите автобуси са по-скъпи. Преди 5 години бяха около 2,70 евро (дано не бъркам). Картите за градския транспорт могат да се ползват и за ферибота Слима-Валета. Възможно е и за други маршрути, но аз само този съм ползвала с карта. Цените в летен/зимен сезон са различни.

# 186
Да, важат картите, но бързите автобуси са по-скъпи. Преди 5 години бяха около 2,70 евро (дано не бъркам). Картите за градския транспорт могат да се ползват и за ферибота Слима-Валета. Възможно е и за други маршрути, но аз само този съм ползвала с карта. Цените в летен/зимен сезон са различни.

Благодаря , притесних се защото AI на Google ми изкарва следното :

Цитат
Tallinja Explore Card (седмична) и други автобусни карти/билети покриват неограничено пътуване с обществените автобуси в Малта и Гоцо (с изключение на някои бързи линии - TD).

# 187
  • на село
Хм, сигурно аз бъркам тогава, ако това е от сайта на Талиния. Предполагам, че може да се плати в автобуса, но са по-скъпи, определено.

# 188
АИ? Дори, само името на островчето е грешно. Всъщност е Гозо, а пък на малтийски се чете ГОДЕШ.

# 189
Всъщност е Аудеш (Għawdex). Għ не се чете.

# 190
Билети и карти за градския транспорт важат и за ферибота валета - биргу, за асансьора до барака гардън

Общи условия

Активация на акаунт