Eucerin UreaRepair PLUS – ефективното решение за суха кожа

• 8 605
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
През зимата чувствам кожата си по суха и изтощена, нанасям хидратиращ крем, но ефекта е краткотраен, искам да опитам Eucerin UreaRepair PLUS, лосион за тяло с аромат.

# 91
Когато наближава зимата и изпадам в тих ужас, ръцете ми стават много зле.Ползвам различни кремове, помагат за определено време и после пак си е суха кожата.
Бих пробвала и двата продукта на марката!

# 92
Зимата кожата на ръцете ми става ужасна. Напоследък и на лицето си я усещам леко суха, въпреки че полагам доста грижи, храня се здравословно и пия много вода.
И двата продукта на Eucerin ми се струват интересни.

# 93
  • Бургас
Зимата, да. С отоплителните уреди в къщи, с вечния вятър в Бургас, усещам кожата си суха, а по принцип е смесена. Използвам в къщи дифузери, хидратиращи кремове на вън и се старая да пия много вода и да консумирам пресни и разнообразни плодове и зеленчуци.

# 94
Кожата ми е суха, особено зимата. Използвам хидратиращи продукти.И двата продукта на Eucerin ми се струват интересни.

# 95
  • София
Да, през студените месеци кожата на лицето ми се изсушава, а тази на ръцете направо се цепи, ако не я мажа. Харесвам крема за ръце с Уреа и мисля, че е много силно хидратиращ. Бих пробвала и други неща от серията.

# 96
    През зимата и особено сега, по време на пандемията , заради непрекъснатото миене на ръце кожата главно на ръцете ми е особено суха. Започнах да си купувам продукти задължително с висок процент на урея в състава им, изключително доволна съм от тях. Бих изпробвала с удоволствие Eucerin UreaRepair PLUS 5%.

# 97
Имам интерес към крем за тяло и възстановяващ крем за крака Eucerin UreaRepair PLUS.

# 98
Кожата ми е суха и направо ми се лющи. Продуктът с UreaRepair 5% PLUS лосион за тяло представлява интерес за мен.

# 99
  • Сф
Кожата ми е много суха, особено на лицето. Справям се с подходящи лосиони и кремове .
Интерес имам към пяната, тъй като е подходяща за лице и тяло.❤️

# 100
През зимата кожата ми често изсъхва, ползвам крем за лице /хидратиращ/.
От линията UreaRepair PLUS  проявявам интерес към пяната, мисля че е подходяща за моята кожа.

# 101
Кожата на ръцете ми е суха. Затова би ме заинтересувал кремът за ръце Eucerin UreaRepair PLUS Крем за ръце с 5% урея.

# 102
С нормална кожа съм( за което съм много доволна),единствено през зимния сезон има склонност към изсушаване.Старая се грижливо да хидратирам и подхранвам.Независимо от времето и сезона винаги се къпя с хладка вода.Бих се радвала да пробвам Eucerin UreaRepair PLUS 5% Урея Лосион за тяло.🙌

# 103
Кожата ми е суха. До сега не съм използвала тези продукти, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 104
Кожата на лицето и тялото ми е суха. Справям се като ползвам козметика за суха и склонна към атопия кожа.Бих изпробвала Eucerin UreaRepair PLUS 5%.

Общи условия

Активация на акаунт