🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 8

• 55 311
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Ели, това с "медената питка" ми хареса, но да си призная, аз много обичам медени питки, но Джан обича шоколад. И аз предпочитам да не се връща, но като е за платформа...става.
Забавно-заядливото ти настроение е заразно и мен ме прихвана.

Грозде, с тая бомба ми оправи настроението! Ми тъй де трябва си нещо качествено, за да ни отива.

# 106
Като говорим за класа Heart Eyes

#violacomeilmare

# 107
Цитат
@dedikoducucocuk:

"Много се вълнувам от големия проект с Can Yaman, подписан от продукцията Ay на Disney...
Чух, че много известна чуждестранна актриса в Европа ще го придружава в сериала..."

"много известна чуждестранна актриса в Европа" Innocent Heart Eyes
Рагаци, все още тази новина е само слух, дано скоро се потвърди, поне от Бирсенка!

Аз днес имам много работа, даже сега пак излизам .. довечера ще се поровя за "El Turco" -  във ВК бяха помести, много интересно инфо Simple Smile

# 108
Франческо в HD качество Heart Eyes

# 109
Седя и си чакам и о,боже какво видение....Господ- Бог пред мен!

# 110

Рагаци, за кафенцето ще ви подготвя интересно четиво!

Оказа се, че "Ел Турко" се подготвя от юли 2021г, след като Ай Япъм придобива правата по книгата на
Orhan Yeniaras "EL TURCO"

Ето няколко интересни заглавия за проекта "Ел Турко" от юли 2021г Simple Smile

Новият османски сериал „El Turco“, подписан от Ай Япъм, идва на телевизионните екрани като бомба!
Ay Yapım представи новия си османски телевизионен сериал. Той привлече цялото внимание с телевизионния си сериал, наречен El Turco. El Turco, който ще бъде сред амбициозните сериали на новия сезон, вече е въпрос на любопитство кой ще участва, докато сценарият на сериала продължава.

Продуцентската компания Ay Yapım внася бомба поредица в света на телевизионните сериали. Сериалът на име 'El Turco', който ще разказва за османския период, изглежда ще изпревари всички сериали. Ay Yapım започва работа по романа на Орхан Йениарас „El Turco“, за който придобива правата.

Докато кастингите за сериала продължават, се научава, че сериалът ще разказва полу-измислена и полу-истинска история.

За историческия фантастичен роман „Османският разузнавач Балабан Ага, който беше намерен ранен от народа на Моена по време на 2-рата обсада на Виена, се заселва в това село и организира успешно селско въстание срещу феодалите“.

https://medyabaskent.com/haber/7563162/ay-yapim-imzali-yeni-osma … omba-gibi-geliyor

Поредица, подобна на бомба, идва от Ay Yapım

Ay Yapım, който оживи много незабравими продукции, се готви да представи на публиката сериал, подобен на бомба.
Успешната продуцентска компания започна работа по превръщането на романа на историка и писател Орхан Йениарас, наречен El Turco, в сериал.
Сериалът ще бъде наполовина измислица, наполовина истинска история. Книгата е IV на Османската империя. Разказва за неизвестното от обсадата на Виена, която се е състояла по време на управлението на Мехмед.

https://haberglobal.com.tr/magazin/ay-yapim-dan-tarihi-bir-dizi- … -haberleri-123161

Предстои османски сериал на Ай Япъм, "El Turco" който ще впечатли дълбоко.
https://www.etilki.com/ay-yapim-imzali-oyle-bir-osmanli-dizisi-g … nden-etkileyecek/

--------------------------

Друго интересно, което открих е, че през 2016 Филмът "Ел Турко" на Кенан Имирзалъоглу е бил отменен, ето причината:
"Филмът El Turco беше отменен поради желанието да се заснемат повече от една версия на творбата, от 4 различни продуценти" Grinning
Имало е скандали и бой за правата на книгата/проекта, галиба.. Grinning

https://haber.fragman-tv.com/kenan-imirzalioglu-nun-el-turco-su-iptal-edildi-1512

---------------------------------

Книгата на Orhan Yeniaras "EL TURCO"

Романът разказва историята на автентичен герой – турски офицер, който вдига въстание и освобождава италианско село от ръцете на феодалите.

Разказва се за село Моена в района на Таренто в Италия и за турската култура, която съществува от 323 години в това село. Изненадващата история на това именуване започва точно преди 323 години. II. След обсадата на Виена османски войник намира убежище в малък град в Италия. Този умиращ еничарски войник се лекува от селяните. Когато се оправя, се жени за момиче от селото. Войникът, когото жителите на града наричат ​​„El Turco“, се бунтува и защитава селото срещу несправедливите данъци, които херцогството изисква от хората по това време. Хората от този край харесват неговите турски обичаи толкова много, че и след смъртта му тези турски традиции се запазват живи.

Истинското име на Ел Турко е Хасан. Но той е известен по-скоро с прякора си, отколкото с името си. „Тъй като е едър и борбен в сравнение с връстниците си, получава прякора Балабан, граблива и хищна птица - ястреб. Той е еничар, живял по времето на Мехмет и Мустафа. Балабан не е обикновен еничарин, а османски разузнавач, постигнал важни успехи. Той облагодетелства много армията по време на обсадата на Виена. Този турски офицер, който се изявява като шпионин, много обича страната и нацията си. Освен това заслугите на този турчин, който говори много чужди езици, са включени в книгата, както следва: „Балабан оказа много полезни услуги на държавата. Знаейки немски и италиански в допълнение към руския, той няколко пъти е влизал и излизал от Венеция, Виена, Берлин и Рим, прикрит, за да събира разузнавателна информация. По време на тези си задължения той се обличаше предимно като свещеник.”

Продължението тук: http://www.moenacafe.com.tr/moena-hikaye.html

Ето и краят на историята:
"Нашият Ел Турко, който носи мир, спокойствие и изобилие в Моена, се жени за Мариана, която го спасява, и живее в това очарователно село до края на живота си. Оттогава село Моена е известно като La Turchia или Rione Turchia."

-----------------------------

Наистина много интересен сюжет! А международната публика ще се интересува от историята на турците.
Рагаци, щом Ай Япъм са решили още от преди 6 месеца и си разработват проекта, не виждам кой друг, освен Джан или Мехмет Гюнсюр би могъл да изиграе Ел Турко! Simple Smile
На мен историята/сюжета ми изглежда, все едно е писана точно като за нашето момче! И по описание си съвпада напълно! Щом им трябва "едричък" Балабанчо, ей го на, нашето момче е "по-едър в сравнение с връстниците си" Joy и амнайсет езика говори, и се бие и кон язди.. Точно Ел Турко е! Heart Eyes
Очевидно винаги чакаме официални потвърждения от заинтересованите страни (Ай Япъм, Дисни, Джан или мениджърите), но знаейки надеждността и авторитета на Бирсен.. и от нея ще съм доволна да го чуя!

Съмнителна ми е вчерашната новина от блогъра, за международната актриса.. Откъде Ай Япъма ще извади толкова пара за Джан и за такава актриса - едновременно?! Освен Елка, да им направи някакви фалшиви фактури Joy
Другото което не ми се връзва, хубаво, от февруари до май са 4 месеца, ама кога и къде Джано ще си прави подготовката - спец. тренировки за Сандокан? Ако Сандокана ще почнат да го снимат юни?! Има само едно решение, според мен! Hands V Да снимат в Италия! Hands V Grinning Така нашия ще си комбинира тренировките със снимките Simple Smile И понеже историята предвижда в началото действието да се развива в Турция, а после в Италия.. престоят на Джан в Турция ще бъде кратък! Готово! Реших им всички проблеми! Grinning

В крайна сметка какво се оказва.. чакаме две Марианки! Heart Eyes Joy Ааайде да ги видим тези моми - гиздави чужденки Heart Eyes Grinning

И да си допълня агендата за 2022 Hands V Grinning
1. Детективски на италиански ез., вече е готов!
2. Романтично приключенски на английски ез. - предстои!
3. А сега има и исторически на италианско-турски ез. (въпреки че все още не е потвърдено никъде официално)

# 111
Добро утро,момичета!

Новините ги очаквам от вас! Wink

Приятен ден ви желая! HugTwo Hearts

ПП Докато търся снимки изскочи поста на Гроздето Hug.Сега ще я изчета,че има доста преводи! Wink

# 112
Добро утро Wink

Грозде, цяла нощ ли чете за тоя Балабанчо мамин сладък Hug Благодаря за подробната информация Kissing Heart

Като чуя за османски сериал и ми прилошава, но сценария на точно този е друга работа. Този сериал бих го гледала и без Джан да играе, ама айде да играе! Joy Върви му на Мариани на Нашия Grinning Ох, хайде дано скоро да се разбере официално ще бъде ли Ел Турко, няма ли бъде... тази неизвестност ме убива Tired Face

# 113

Stuck Out Tongue Winking Eye

Flowers Blossom ГРОЗДЕНЦЕ* хубаво се посмях с Джан - Балабан
и фалшивите фактури от ЕЛИ*..и за двете Мариани,
не вярвам Джано да снима вече за турски проект каквото и да е
но на комшиите много им е мъка че изпуснаха златното пиле
заради лицемерието и фалшивия си морал..
явно са забравили първата професия на Джано!

# 114
Добро утро момичета! 
При нас (София) е навалял един хубав сняг, гледката през прозореца е яка.

Грозде, ти кога си спала, кога си писала, аз се чудех на възможностите на Джан, как се справя с толкова ангажименти и как навсякъде огрява като слънце.... ама и ти не му отстъпваш. Сутрин, обед, вечер, по нощите все  ни намираш хубави неща за патрона.
Значи, какво излиза от кал да е Мариана да е. Това, че ще са чужденки е прекрасно, че два дена чета за една мома(медена питка), която я присламчват до Джан и лошо ми става. Не че няма да гледам и с която да е (щом Джан е на екран ми е достатъчно), ама друго си е щастието да е пълно.

Момичета пожелавам ви един прекрасен ден! 

# 115
Като за лека нощ... ако се чудите кой е най-красивия турски актьор... знам, че не се чудите, тука няма заблудени хора Grinning Grinning Grinning

# 116
Добро утро,момичета!  

Приятен ден и спокойни почивни дни!
Бъдете здрави и щастливи! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

О,от красавците,които Ели Hug е пуснала са и 3-та ми любимци!Не напразно ги гледам! WinkЕ има и други,разбира се.Широко скроена съм от към актьори.Докато при актрисите съм по-обрана. Simple Smile

колажи направени по случай Международния ден на прегръдката,който беше вчера....

# 117
Добро утро, момичета!
При нас вече слънцето се показва от облаците!

Ели, тия за какво пускат анкети и си губят времето като красавеца може да бъде само един.....Джан, Джан и пак Джан!
То и по резулта си личи де..... и сме на-красиви и сме най-добри!

Желая ви една прекрасна събота изпълнена с любов и щастие!

# 118

Heart Eyes .."Колко е хубаво, когато един мъж ухае* на.. мъж
- Как да те разбирам..?! Парфюм..?! Тютюн..?!
- Не-е.. загриженост, сигурност, нежност,
 отговорност, доброта, мъжественост..!"*
Kiss

# 119
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Hug Еве, много ми харесва описания в поста ти аромат на мъжа. Heart Eyes

Привет и гушки на всички! Надничам, нищо не съм пропуснала в темата, нито от изявите на/с Джан.

А на тая снимка, гледам, гледам и все не мога да схвана тоя наниз лук против уроки ли е. Joy Joy
Какви куриозни кадри се получават понякога снимайки крадешком! Joy

Общи условия

Активация на акаунт