🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 8

• 55 309
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,девойки Hug!

И вчера сте донесли доста снимки,инфо с преводи и видеа!
Благодаря ви-Грозде Hug ,Ели Hug,Джаки Hug
! Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts
И няма как да е като Джан е много активен,търсен и обичан! Hands Plus1Blue HeartNature Sparkles

Абонатите се увеличават....в ИГ....Hands Clap

Скрит текст:

🆕 ✒📰
#Dolunay е публикуван в малайзийската преса
„Турската драма „Bittersweet“ докосва емоциите на зрителите на TV2. С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман, тази поредица изследва значението на семейството в неговия истински смисъл.''

# 91
Здравейте, рагаци! Simple Smile

Нови фотки си имаме - Сет Sign Clapper от списание «Chi Magazine»

Скрит текст:

Списанието CHI, което преди месец - два писа, че са двойка.. сега не са вкарали никаква интрига Simple Smile защото - "за да не се пускат нови слухове, извън снимачната площадка Джан и Франческа избягваха да са сами"
Hands V Joy

Цитат
CIVITA CASTELLANA - ЯНУАРИ

От септември Джан Яман и Франческа Килеми се превърнаха в стабилна двойка. Разбира се, работеща двойка. Игралният филм „Виола като морето“, в който те се изявяват като главни герои, ги направи неразделни и изглежда, че още не са се уморили от това старателно посещение, което на моменти сякаш надхвърля изискванията на сценария. Слуховете за началото на специално приятелство не нарушиха отношенията им като колеги и на снимачната площадка те продължават да се разбират помежду си, както се вижда на снимките, направени в Чивита Кастелана, където вече заснеха някои сцени в края ноември и където се върнаха за няколко дни миналата седмица. Тук, за да не се пускат нови слухове, извън снимачната площадка Джан и Франческа избягваха да са сами, а вечерта отидоха да хапнат в ресторант в компанията на своите помощници. След това веднага се прибраха в хотела,
Ако чувствата между Яман и Килеми са възникнали спонтанно, то същото не може да се каже за техните герои, красивата криминална журналистка Виола Витале и очарователния полицейски инспектор Франческо Демир: според малкото подробности, изтекли онлайн за сюжета на научната фантастика филм Lux Vide (адаптация на романа "Знаете ли, лятото?", който трябва да излезе по Canale 5 в края на годината), в началото няма добри отношения между тях, но желанието да разрешат случай, който ги преследва и двамата ще ги накарат да се помирят.
Скрит текст:

Ей ги на Rolling Eyes и тея пишат - "който трябва да излезе по Canale 5 в края на годината" ..... тц, тц, тц Confused

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 13:45 от grozdence.

# 92
Привет Simple Smile

Страх я е Франческа да остане сама с Джано, разбирам я Joy

Стига с тоя край на годината!!! Confused

# 93
Ели, няма да е в "края на годината" - тези "Чи" са възможно най-недостоверният източник Hands V а, знаейки надеждността и авторитета на изданието, даже не трябваше да ги цитирам Hands V само от снимките да се възползвам Joy А феновете пишат, че и снимките не били нови и ги били откраднали (не разбрах откъде, и какво имат предвид под "откраднали") ама не ме и интересува Grinning даже не помня дали съм виждала преди тези снимки Grinning за мен е важно, че Джано е на тях.. ии отново (за мен е отново) е мноого красив! Heart Eyes Joy

# 94
Здравейте момичета!

Днес май е постно от към новини за нашичкия, изключвам тия "ЧИ" ли са "КИ" ли са, защото са пълна измислица, те жълтите в турската преса са ми по-достоверни.

Та малко Франческо и Виола няма да ви е в повече ,нали? Супер двойка са ми тия двамцата, много си ги обичкам. С голямо нетърпение ги очаквам.

# 95
Здравейте,момичета!

Да ви е сладко кафенцето и спорен деня. Coffee Flowers Four Leaf Clover

Като няма ново ще припомняме старо....Blue HeartNature Star

# 96
Привет Wink

Айде като няма какво ново, да повдигна една дискусия. Само на мен ли този мъж не ми прилича на Джан?? ThinkingSweat Smile То хубаво е с каска и очила, със същите дрехи и брада. Ама.. различна му е муцунката. Да не е някой каскадьор? Thinking

# 97
Привет, момичета!
Ели, мисля че си права, някак си и брадата му е по-различна и лицето е с по-различна форма. Ей, какво набито око имаш. Явно е каскадьор, ако има по-големи гонки, не им се рискува да батисат, този неземен диамант

# 98
Джаки, толкова съм му гледала красивото лице на Джано, че този момък на мотора веднага ми направи впечатление Grinning

# 99
Значи няма ден пресата в Италия да не пише суперлативи, за нашето момче. Много си го обичат и му се възхищават. Кажете ми, чували ли сте за друг актьор с толкова внимание и суперлативи да е удостояван?

viterbonews24

„Джан Яман беше много специален гост“

CIVITA CASTELLANA – Телевизионните снимки на сериала „Viola come il mare“ с участието на много популярния турски актьор Джан Яман и бившата Мис Италия Франческа Чилеми току-що приключиха в Чивита Кастелана. В продължение на три дни централният площад на града и някои прилежащи улици бяха използвани като телевизор, като по този начин помогнаха красотите и особеностите на града на керамиката да станат известни на широката публика. Три напрегнати дни, в които актьорите и целият телевизор бяха заети от първата светлина на сутринта, за грим, до късно вечерта за снимки. В края на деня, вместо да заминат за столицата, младите актьори заедно със своите асистенти предпочетоха да останат в квартира в града Residenza Palazzo Fortuna, където да ги посрещнат там.
Гостите пристигнаха в понеделник вечерта и останаха три нощи, вечеряха в нашия ресторант и се наслаждаваха на нашите традиционни ястия.
Изглежда, че Джан Яман особено хареса аматрачиана с артишок .Известно внимателен към линията, идолът на момента предпочете лека закуска с кисело мляко, кафе и пресни плодове, както му е навика.
„За останалото – обяви собственикът – мога да кажа, че беше услужлив и спокоен ;известността и популярността, които той постигна, го направиха, поне в моите очи, скромен човек с прости жестове.
Джан отседна в луксозната стая на Борджиите, с камина, хидромасажна вана и изглед към катедралата Санта Мария Маджоре, докато стаята Dei ​​Cosmati беше запазена за актрисата Франческа Чилеми, в съвременен стил и луксозен комфорт.
Когато мълвата за присъствието им тук се разпространи – продължи собственикът – група фенове бяха разположени пред хотела с надеждата да могат да го видят поне за няколко минути. По-голям късмет имаха няколко туристи, които случайно се озоваха в нашия ресторант точно когато екипажът беше на вечеря и успяха да се насладят необезпокоявано на присъствието на двамата известни актьори.
Не знам дали снимките все още се планират тук в Чивита Кастелана – заключи Брузичес. Във всеки случай ще се радваме да ги посрещнем в нашата резиденция, защото цялата продукция беше доволна не само от нашето обслужване, но и от посрещането на целия град.

# 100
Хехехе, ама няма друг такъв актьор!!! Чак написали статия какво е ял, къде е спал. Мерси на господина! Обичам такива подробности. Най-важното е, че той е поредния човек, който описва Джан като земен и скромен, въпреки успеха.

Айде всички на аматрачианата с артишок!!! Joy Новата любима манджа на Джановите фенове Grinning

П.С. това пак са спагети, да не се чидите какво е, проверих в гугъл, че сефте чувам.

# 101
Здравейте, рагаци

Злате Heart наистина няма ново.. чакаме! Simple Smile

Ели Heart Джаки Heart вчера цял ден разглабят тази фотка на 4567 части, зумнати и под всякакви ъгли се гледат, сравнения и чудо Grinning общо взето 50/50 са фенките - Джано ли е каскадьор ли е Simple Smile Моето мнение: От пръв поглед си познах гаджето, той е! Heart Eyes Grinning четох споровете, защото имаше смях, иначе нямах съмнения!

Сет Виола Sign Clapper от списание VERO TV

Тази фотка ей сега си я зумнах, ей така за настроение Wink Innocent

Скрит текст:

Италианските Джанови рагаци, спрягат 4 март за Виолата, не можах да разбера от къде им е инфото ..

Иска ми се да се раздвижат нещата от към инфо - и за Сандокан и за проекта на Дисни.
В пресата (и в групите на разни фендоми се обсъждат), пускат само смешни жълти новини, пълни с предположения за неподходящи партньорки (за Дисни проекта).. на които не знам как да реагирам - да плача ли, да се смея ли................. Cry  Joy Head Band

И аз да си кажа компетентното мнение! Не знам какъв трябва да е бюджетът на проекта, за да успее да събере Джан с някоя известна и добра турска актриса - съдейки по космическия (за Турция) хонорар на Джан, не ми излизат сметките! Joy Елке, ти си! Пускай някаква тлъста фактура! Joy А ако решат да си развържат кисията (всичко зависи от финансовите възможности на продуцентите) нищо, че ще е турски проект - съвсем възможно е да му изберат международна актриса за партньорка Simple Smile

За Мариана имам повече надежда - с бюджет от 40 милиона евро, могат да си купят всяка, която да е достойна да застане до всепризнатия и обичан по света Джан Яман! Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 15:03 от grozdence.

# 102
ХА-ХА...Грозде, ама то за тия дето го спрягат са само скъпи и известни! Майко мила, дано не ми го причинят!
Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 15:22 от jackie123

# 103
А ето я и БОМБАТА!  

Цитат
Блогерът на Teammy_DisneyPlus

💥 Dedikoducu Cocuk обявява, че партньор на Джан Яман в сериала на Дисни ще бъде чуждестранна актриса. Изглежда, че нашето предположение, че говорим за поредицата El Turco, се потвърждава. Съпругата на главния герой трябва да е италианка

Отивам да проуча Grinning за "El Turco" четох страхотни неща Heart Eyes

# 104
Хахаха хайде дано! Да взимат Франческа Smile Но как ще им плащат с тази обезценена турска лира, от закуски трябва да събират. Или пък Джан ще им направи отстъпка, нали много си го обичат в Турция Rolling EyesSmiley Язък, аз пък така исках Ханде-Медената питка да играе с Джан!

П.С. Медената питка, щото й е толкоз сплескано и кръгло личицето, баш на питка мяза Sweat Smile

П.С. Ако ще е чужденка, отдъхнах си!!!

П.С. да ви кажа дажа не ща Джан да играе пак в турски сериал, щото пак ще почнат да го одумват и да недоволстват комшиите.

П.С. ама пък нека да играе, да им припомни каква е красота и класа Smile

П.С. днеска съм в забавно-заядливо настроение, ако не сте забелязали!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт