🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 8

• 55 307
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички момичета,които ме поздравиха вчера за ИД на сина ми! HugTwo Hearts

Гроздее Hug,благодаря за официалното резюме! Two HeartsНе си спала за да ни донесеш инфото с превод!Очаква ни интерсен сериал.Само да беше с повече дълги епизоди както са турските за да си гледаме повече Джан! Wink

Благодаря и на останалите момичета,които носят преводи,гифчета,снимки и инфо за Джан! HugTwo Hearts

# 76
Джан е отговарял на фенове под пост за Мания. Или по-точно казано, Джан е раздавал инфаркти на фенки в ИГ Joy

# 77
Леле, Джан с червена ризка.....умопомрачителен!

Хайде и един Франческо Демир да сложим, който е не по-малко умопомрачителен!

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 17:29 от jackie123

# 78
Хай, хай, рагаци! Simple Smile

Viola Come Il Mare идва! Nature Boom Nature Fire
Продуцентът Lux Vide пусна на уебсайта си няколко снимки на главните герои на сериала.

Франческо Демир и Виола Витале

Ели Flowers Rose Злате Flowers Rose Джаки Flowers Rose  

Джаки, Джано редовно си трие от последвани, ако последва някой, директно трие друг.. следя го! Joy
Преди празниците следваше 206 човека, сега 201 Simple Smile

Не съм се ровила за др. новости около Джано, преди малко се прибрах.. скивах фотките и ви ги нося Simple Smile

# 79
Ааа, Грозденце е писала, значи пускам интервюто в нов пост, защото може някой да пропусне редактирането  към предишният ми пост
Интервю с Марко Ринчиари:
На екрана на La voce dello интервюирахме самия Марко, който ни запозна с „Viola come il mare“, той ни разказа някои изживявания с Джан Яман и Франческа Килеми и проследи основните етапи от кариерата си.....Здравей Марко. Добре дошли в „Гласът на екрана“. Скоро ще ви видим във "Viola come il mare" заедно с Джан Яман и Франческа Килеми. Представете ни малко за проекта и вашия характер?
Здравейте всички. “Viola come il mare” е нов проект Lux, който ще се излъчва по Canale 5. Разказва за момиче, което страда от неврологично разстройство, синестезия, тоест способността да се свързват различни сетива. В случая на Виола хората й съобщават цветове и тя успява да ги свърже с чувствата. Той би искал да намери баща си. Моят герой се казва Никола и е момче от общината с известно криминално досие, работи като механик, посещава неприятни хора, но по принцип е добър човек.Какво беше да работиш с Джан и Франческа?
Работата с Джан и Франческа бих казал, че беше много забавно, и двамата са много мили и никога не пропускат възможността да се усмихнат и да накарат хората да се усмихнат, на снимачната площадка цареше вечна радост.Има ли забавни или интересни изживявания, които бихте искали да споделите с нашите читатели?
Джан е много известен и ценен актьор, но никога не бих си представил да видя в Палермо цялата тази тълпа от хора, разположени навсякъде, по всяко време и на всяка възраст, които просто чакат да се срещнат с него.
Много ме усмихва да видя хора, които всеки път, когато минава миниван със затъмнени стъкла, викат: „Той е! И той!" и вместо това, за тяхно съжаление, ние оставихме този миниван......

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 17:40 от jackie123

# 80
Рагаци, усещам извратено удовлетворение, като ги гледам интригантите как "връщат" думите си, искам да се извиняват и да се молят за едно "здрасти" от него Joy Пълен игнор на всички турски жалки подмазвачи и лизачи*, като отиде в Турция да снима за Дисни! Rage Joy
Представям си как Джано се смее, като ги гледа - с онази негова сладка усмивка с бебешки трапчинки Innocent Joy

--------------------------------------

✅Предаването "2 sayfa", по TV 8
Бърз превод❗

Слава Джан Яман премина границите на Турция. Той участва в програмата, всичко беше много емоционално. В студиото мнозина плакаха, той зарадва възрастната си фенка, тя му напомни за баба му. Но освен емоционалността, нека отбележим и материалната страна, Джан не участва просто така. Историите с Джан в програмата чупят рекорди... за всяко участие той получава 100 хиляди евро, като се има предвид, че това не е първото участие на актьора в тази програма... разбира се, че ще бъде извикан, защото той събира рейтинга, рейтингът чупи рекорди, това си струва парите. Той участва и в сериал от 12 епизода, където също получава по 100 хиляди евро за всеки епизод. Браво Джан, той използва правилно (което означава популярност), той участва в реклами, в телевизионни предавания, участва в програми, имаше такива, които не приеха популярността му, ние също честно казано така си помислихме, добре, че сгрешихме.
Независимо дали проектите тук ще бъдат с Ay Yapim, на платформата, ще му бъде платена астрономическа такса. Това, което е много ценно, той е завършил италиански колеж, говори отлично италиански, но поради факта, че участва в реклами, телевизионни предавания и програми, той научава допълнително италиански, може да си каже, знам и имам достатъчно, ама не, той винаги работи върху себе си, инвестира, знае английски и това не му е достатъчно, той също учи испански, браво на теб Джан, имаме някои актьори, които ходят там, снимат с фенове, дават автограф, но Джан не го прави, хвана вълната и е по-добре.

Турска преса

Хонорарът на Джан Яман е удивителен

Джан Яман, който от известно време е на дневен ред с проектите, които прави в Италия,  зарадва феновете си с новината, че ще вземе роля в новия сериал на Ay Yapım, който ще снима с Disney Plus.

Яман, който наскоро ще играе главната роля в детективския сериал "Viola Come Il Mare", беше гост на благотворителната програма "Che Posta Perte" в Canale 5. Програмата, която се срещна с публиката в събота вечер, счупи рекорда по рейтинг в Италия. Хонорарът, който актьорът получи за гост в програмата, беше удивителен. Яман получи 100 хиляди евро от програмата, на която присъства за трети път.

https://www.dizidoktoru.com/magazin/can-yaman-in-aldigi-ucret-du … latti-h19981.html

------------------------

И малко коментари по въпроса от фенове Simple Smile (с които съм съгласна на 100%) Hands V

Цитат
Онези турски портали, които му обърнаха гръб, които пренебрегнаха името и присъствието му. Те са тези, които днес поставят: "Италианската публика в краката на Джан Яман", "Джан Яман: човекът на момента", "Турският феномен, който завладява света и рейтинга", "Джан Яман е като буря в Италия".
Колко красива карма, нали?

В Испания има фраза, която гласи: "Исус Христос също беше разпнат, и сега целият свят коленичи пред Него“.

Ох, тези клюки, колко нерви сме изтъркали, но те добре признаха, че са сгрешили. И чакаме триумфалното завръщане на Джан в турското кино и сериали

Най-важното е ясно. Джан се връща у дома като краля!

Странно е, разбира се, такава Радост да стане Джан в друга държава, Радост за италианците. Би могъл да донесе толкова много щастие у дома. А сега просто трябва само да гледат отстрани и да коментират .....

Това Ай Япим откъде ли ще извади толкова много пари че да плати на Джан?

Цялата омраза започна с tv8. Като си спомня започвам да кипя

Какво да кажем, разбрахме най-важното, признахa публично, че сa сгрешили. И той ще се върне при Дизи, и пак ще се обяви в световен мащаб.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 20:12 от grozdence.

# 81
На турците им остана да му броят парите....ха-ха, пълни лицемери, дишайте му прахта от обувките.

Грозде, какво са казали от ТВ8, нещо съм пропуснала?

# 82
Не мога да им се нарадвам! Heart Eyes

Джаки, честно, не знам или по-скоро не помня (от хората, които помнят по 5 минути съм)!  Simple Smile
Някой ако знае, да казва, моля!

Още някои добавени подробности за Виолата, в сайта на Лукс Виде!

Viola Vitale - Francesca Chillemi
Francesco Demir - Can Yaman
Farah - Kyshan Wilson
Raniero Sammartano - Romano Reggiani
Claudia Forensi - Simona Cavallari
Tamara - Chiara Tron
Turi D’Agata - Giovanni Nasta
Santo Buscemi - David Coco
Alex - Mario Scerbo

# 83
Еее, машала, минали са на 100 хиляди Евро, че по в началото като Джан замина за Италия и всички комшулари му предричаха провал, говореха за 100  хиляди турски лири, които вече граничат с жълти стотинки... Не обичам да съм злобна, Турция ми е на сърце, ама няма да им простя за ужасното отношение към Джан. Пък сега бил крал, пък най-известния турчин, пък ги представлява, пък дрън дрън. Освен да се смея като ги гледам как му се подмазват сега, друго не заслужават! Joy

П.С. и аз не знам за какво става дума с този канал8

# 84
Ей това гледах сега! Innocent
Докато слушах Деспаситото и гледах нашия бонбон........ Sweat Head Band
И да ви споделя! Вече имам нова "Мокра Мечта" свързана с Джано! Hands V Joy
Искам да поканят нашия в Испания и да го чуя да говори испански! Innocent Малее, така ще му ходи да говори испански Nature Fire чудя се дали го е понаучил?! Мисля, че преди година и половина каза, че е почнал да го учи (помня*, по време на снимките на МГ) Simple Smile

ТЦ. ТЦ, ТЦ ....................................

П.П. Опитвам се да ви разсея някак си.. колкото да ви мине злобата Wink

# 85
Испанския 100% го е научил вече, все пак това е Джан!!! А той даже си говореше с испанските фенки, дошли в Истанбул заради него. Да го поканят в Испания! Да му напишат един сериал! Може два! Може и в испанското Имаш поща да го викнат, 100 хилки на кой са излишни Joy

# 86
Джан Яман е Сандокан, Мариана е търсена: 5-те актриси, които се борят за ролята
От Антонела Латила :Публикувано на 18 януари 2022 г
Джан Яман най-накрая е готов да влезе в ролята на Сандокан . Турският актьор беше избран от Лукс Виде за наследник на Кабир Беди, който стана популярен благодарение на шоуто от седемдесетте, вдъхновено от романа на Емилио Салгари. Снимките на новия телевизионен сериал, който ще се излъчва по Rai Uno, ще започнат през юни следващата година и ще се проведат между Италия, Филипините и Тайланд.

Според репортажи на седмичника Nuovo TV, продуцентите търсят остров под наем: начин да стоят далеч от Covid-19 и любопитни очи. Към Джан Яман ще се присъединят Лука Аргентеро и Раул Бова : първият ще играе дясната ръка на Сандокан, Янес, докато ролята на втория все още не е известна. Коя ще бъде Мариана вместо това?

Lux Vide, продуцентската компания, отговаряща за проекта, все още не е взела решение. Според това, което пише списанието, режисирано от Рикардо Синьорети, има пет актриси: Сара Фелбербаум, Мириам Леоне, Матилде Джоли, Бланка Суарес, Натали Рапти Гомес.

Първите три са добре познати в Италия: Фелбербаум е известна актриса, както и съпруга на бившия футболист Даниеле Де Роси; Леоне стана утвърден преводач след победата на Мис Италия и накрая Gioli, който стана популярен благодарение на Doc-In your hands.

Вместо това Бланка Суарес е актриса и модел от Мадрид, много добре позната в Испания: тя работи в Италия през 2014 г., в минисериала Красавицата и звярът заедно с Алесандро Прециози. Напротив, Натали Рапти Гомес е колумбийка, но от известно време живее в Рим.

Участвал е в няколко телевизионни сериала: Инспектор Колиандро, Гореща кръв, Целувай ръцете си, Тайните на Борго Ларичи, Диаволи . Много участия и в киното, в чисто второстепенни роли. От само себе си се разбира, че Сандокан може да бъде страхотната възможност за Гомес.

И петте актриси, които се борят за Сандокан, имат една обща черта: ясни очи. В крайна сметка литературното описание на Мариана е много ясно:

„Слабо и елегантно момиче, с превъзходно моделирани форми, свежа и розова кожа, с две сини очи като морска вода и руса коса“

Така хипотезите за виждане на  Демет Йоздемир и Алесандра Мастронарди до Джан Яман избледняха. И двете имат тъмни очи и тъмни коси, определено далеч от стандартите на Мариана от Сандокан.

# 87
ОМГ, по-грозни фотки на тези, иначе хубави жени, не можаа ли да изберат от това списание Flushed Grinning

Имам спомен, че Бланка Суарез беше опровергала слуховете за Мариана в профила си в ИГ. Или беше Мириам Леоне? Оф, аз Мириам много я харесвам, много бих се зарадвала да е тя. Демет като Мариана пък съвсем ми идва в сферата на фантастиката. Лукса такъв трън биха си вкарали в задника, ДжанДемите ще пощуреят просто... То вярно, че и рейтинг се търси, ама темата е доста деликатна. Надявам се да си остане в миналото.

Пък Раул Бова нали няма играе? Аз се обърках вече. Май последно се оказа, че няма да играе. Онази велика фотка беше от рождения ден на Лукса или на Бова... ма, мале и аз помня 5 минути Joy

# 88
Хайде малко и за благотворителните му изяви. От къде вади сили за всичко това момче не знам.

361 MAGAZIN :

ДЖАН ЯМАН СЪС ЗЛАТНО СЪРЦЕ: УСПЕХ НА ИНИЦИАТИВАТА ЗА СОЛИДАРНОСТ | ПОДРОБНОСТИТЕ
CHIARA ARCIPRETE
Актьорът Джан Яман има златно сърце и винаги е начело на солидарността. Турският актьор  на 8 ноември миналата година навърши 32 години и избра да отпразнува рождения си ден в името на солидарността, с основаната миналото лято сдружение с нестопанска цел за деца „Can Yaman for Children“ успя да организира прекрасен ден с феновете в Увеселителен парк "Cinecittà World", даряващ приходите на малките пациенти на педиатричното отделение на Поликлиника Умберто I в Рим.

БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА ИНИЦИАТИВА, НАСЪРЧАВАНА ОТ DE CECCO, БЕШЕ УСПЕШНА
Миналия 25 октомври по повод Световния ден на пастата Can Yaman и Pasta De Cecco стартираха специална благотворителна инициатива. За всеки лайк на публикацията с видео рецепта, публикувана във Facebook страницата на De Cecco, пакет паста като подарък за Хранителната банка. Известният турски актьор Джан Яман се превърна в свидетелство за последните рекламни кампании на марката. Благодарение на конкретната подкрепа на феновете , инициативата за солидарност пожъна огромен успех, достигайки до безценен брой опаковки паста, които да бъдат дарени на Хранителната банка. Проектът успя да достигне 250 000 опаковки паста за всеки лайк. Печелен залог или по-скоро проект, който най-накрая става реалност,
За пореден път Can Yaman удивлява феновете с иновативните си проекти. Турският актьор скоро ще се завърне на малкия екран с брилянтния си талант редом до Франческа Чилеми във "Viola come il mare". И тази 2022 г. току-що започна, но любимият Яман вече дарява безброй емоции на многото последователи, които го следват с обич всеки ден

# 89
Статията е писана едно към гьотере! Joy От тези петте дами, никоя не става за образа на Мариана - на деветнайсет годишно момиче.. Та тези са по на 30/40 години (Сара - 40, Натали - 37, Матилда - 32, Мириам - 36, а Бланка отрече!
Разбира се, в модерната версия Мариана може да не отговаря напълно на описанието, но все си мисля, че не би било подходящо да е възрастна!

Цитат
„Тя беше момиче малко на ръст, но стройно и елегантно, с красиви форми, с толкова тънка талия, че една ръка щеше да е достатъчна, за да я увие, кожа розова и свежа като току-що цъфнало цвете.
Тя имаше възхитителна малка главичка с морски сини очи, несравнимо отчетливо чело, изпод което стърчаха и почти се допираха две грациозно извити вежди. Русата коса падна в живописна каша, като златен дъжд, върху бяло бюстие, което покриваше гърдите й ... "

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 23:33 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт