Ели, Джаки и Софи, харесва ми, когато пускате чувството ви за хумор да се лее из темата!
Ако се подхлъзна и продължа мислите ви, усещам, че ще стане 100 часа, а съм много изморена (днес тичах по задачи и се намръзнах)
Ама няма как.. не мога да се сдържа, знаете ме колко струвам!
Например: за голия торс, либидото и некадърността на Джано, се носеха легенди в Турция от уста на уста.. та стигнаха чак до ушите на Лукса ("Lux Vide е най-голямата и водеща европейска телевизионна продуцентска компания със силна международна визия.")
И понеже, не го бива за нищо ("не става само с голо тяло и мускули"), галфоните от Лукса, решиха да му дадат главната роля, в най- високобюджетният си проект до момента..
и междувременно, взеха че и още една главна роля му дадоха, нищо че е аматьор "има още много да учи"

Но, разликата е в пъти.. а за тези "пъти" - пръстите на едната ви ръка няма да стигнат.. имайте го в предвид!
И така с нашият бездарник
"много на сериозно се е взел" и "с това негово его, няма да стигне до никъде" и е "много неприятен" и "отблъскващ" "прилича на маймуна"

да носи кафето!
надай се.. най-много някоя гола снимка да ни пусне на нас, дет' го чакаме пред компютрите 

Ето това е любов!

целия увит кат' буба... съвсем явно се крие, не иска да го виждат
ама защо?! не е ясно
Както и да е.. да видим докога ще си играем на жоменка
, имайте търпение! 

" 

Аайде бакалъм! 

Препоръчани теми