🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 8

• 55 336
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро,момичета!

Нов ден,нова седмица!Дано и Джан се появи най-после! WinkBlue Heart

🆕 🆕 🆕
InstaStory Джана

Желая ви приятен ден и лека седмица!

# 181
Привет, рагаци! Simple Smile

Че нещо ще се случи е сигурно, ама да видим.. Simple Smile но едвам търпя вече това мълчание.. Animal See No Evil

Надявам се, колкото по-дълго е мълчанието сега, толкова по-голям и по-позитивен бум да дойде скоро.. Innocent

Иначе, Джано мърда в ИГ.. лайкнал е преди малко фотките на лелите : ))
Скрит текст:

# 182
Хай, хай и от мен Wink

Такава суша е настанала, че фен-страниците почнаха с някакви „игри” от типа „познай от коя сцена е снимката”, „коя е песента от клипа”, даже имаше една ръка на Джан, да познаем от кой сериал е Joy

Изкудкудякаха всички фенове по света, а Джано лайква фотки на Лелите като истински пич-непукист. Почвам вече да се ядосвам, да ви кажа, честно Grinning

# 183

Промо видео на Canal 5 на главните лица за сезона  - Очаквайте скоро!

Ахх, Джано Animal See No Evil толкова сме горди с теб ..............

Промото и тук https://twitter.com/Canale5Tv/status/1488265085923569666

П.П. Пукам се от гордост с нашето момче, че участва в промото и е лице на чуждестранен тв. канал,
който се смята за негов втори дом, получавайки признателността и похвалата, които заслужава...
 Небето е неговата граница............  Heart

Добро утро! В очакване на трейлър сме рагации......
Animal See No Evil

# 184
Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Страхотно!!!

Май ще ни огрее наистина през март месец, щом официално вече Виолата е в промото на Канале 5. Ей, и аз се надух като пуйка от гордост Grinning Айде като се появи друг турски актьор в някой такъв трейлър, може да ми се обадите да обсъдим кой колко е известен и обичан в чужбина Sunglasses

Добро утро, рагаци, и успешен ден Hug

# 185
Добро утро,момичета на Джан!

"Февруари винаги е изпълнен с надежда.
         Февруари е почти пролет.
 А през пролетта е възможно абсолютно всичко."
Благословен нов месец!Бъдете здрави! CoffeeFlowers Four Leaf CloverSparkling Heart

О, имаме промо-видеото на Canal 5,с участието на Джан! Hands Plus1Hands Clap
ГроздеHug,благодаря! Two Hearts
Ели Hug

# 186
Добър ден, Джанови момичета!

Промо видео на Canal 5 на главните лица за сезона  - Очаквайте скоро!

Ахх, Джано Animal See No Evil толкова сме горди с теб ..............

Промото и тук https://twitter.com/Canale5Tv/status/1488265085923569666

П.П. Пукам се от гордост с нашето момче, че участва в промото и е лице на чуждестранен тв. канал,
който се смята за негов втори дом, получавайки признателността и похвалата, които заслужава...
 Небето е неговата граница............  Heart

Добро утро В очакване на трейлър сме рагации......
Animal See No Evil

Грозде Какво щастие, каква емоция си ни донесла само.
Толкова съм щастлива, нямам търпение вече, най-накрая да се срещнем с комисаря Франческо Демир ... когото, честно казано, вече обожавам !!!
Джан Яман на италианска промоция за италиански сериал по италианска телевизия...какво да кажем повече.
Джано, Джано ....ти си нашата гордост

Прекрасни!! Франческо и Виола!!

Желая ви прекрасен ден!

# 187
Ето го бее.. нашата красотия се появи! Animal See No Evil Heart

ИГ Джан: "Кой пасаж от книгата ви хареса най-много?"

И си е в Рим Simple Smile
Скрит текст:

И отново благодари... Hands Clap

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 20:40 от grozdence.

# 188
Ето го бее.. нашата красотия се появи! Animal See No Evil Heart

ИГ Джан: "Кой пасаж от книгата ви хареса най-много?"

Грозде, най-накрая го откри, тоя красавец неземен и ненагледен!
Ама той още по-хубав е станал, бе!
Да му се не нагледа човек, сърцето ми разтуптя, красавеца ми той!

Пасажи за харесване ...бол, ето част от тях:

„Моето име е Кан, произнася се Джан... ....Това е модерно име като моето семейство; означава „живот, душа, дух“ и винаги съм вярвал, че има голяма кауза и голяма отговорност в тези три букви "

"Понякога ме сравняваха с някой известен актьор и бях поласкан, но вътрешно вярвах, че ако някога стана актьор, няма да искам да изглеждам като никой: просто исках да бъда Джан Яман, себе си, а не нечие фотокопие. ."

„Никога не съм се чувствал само турски гражданин, а гражданин на света“.

"В този момент осъзнах, че съдбата ми вече е написана. Животът ми винаги е бил свързан по някаква причина с Италия, сякаш е знак на провидение."

Частта, която най-много ми харесва, беше, когато направи един от проектите си реалност, фондацията CanYamanForChildren защото иска да помогне на всички онези деца, които имат затруднения, защото най-голямото му желание е да ги види усмихнати и да могат да играят

Има и още, но за сега за тия се сещам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 189
Dобро утро, рагаци Simple Smile

Ели Heart Злати Purple Heart Джаки Heartpulse
Еми Blue Heart Софи Yellow Heart
Мони. Профи и Блек сий се губят, надявам се да са добре! Gift Heart

Рано, рано ви водя това бебе.. екстра готин и сладък фръцкащ се гащьо Heart Eyes Grinning

видеото със звук https://www.instagram.com/p/CZaFaxXI6cz/
(кадър от фенско видео от гостуването на Джан в Атина)

Да му имам нахаканата, лежерна и мега яка, тежкарска походка Hands Raised Hands Joy
а и с тези немирни ръце.. тежкарският ефект се удвоява Hands V Joy
Та с тези ошлайфани и тарикатски чалъми.. как да не предизвиква фурор и публиката/фенките да не си дерат гърлата до остър ларингит?! Grinning
И на всичкото отгоре, като добавим лицето, погледа и телосложението му Animal See No Evil - еротиката пулсира във въздуха и кара душите наоколо да се разголват... Head Band Grinning
Суетен - грижи се изключително много за коса, кожа, фигура..
Сред фенките е спокоен, флиртуващ и има котешка невъзмутимост.. Grinning
Аа Hands V и облеклото - облича се секси, понякога и предизвикателно - винаги в най актуален тренд! Sunglasses
Не е Бог! Само прилича на такъв! Hands V Joy

... свърши ми кафето, после пак ще дойда да описвам Божествения Simple Smile
като го няма, ще караме на описания Grinning

П.П > Пуснете и вие по едно "описание" на Зевса (ако ви е трудно, представете си, че е пред вас)
така ще ви е мнооого по-лесно и комфортно! Animal See No Evil Joy
Аз ако не го похваля поне един път на ден, имам лошото чувство, че живота ми минава напразно! Simple Smile Joy

Този блогър Dedikoducu Cocuk, сякаш е малко изнервен.. Grinning

Фенките на Ханде се притесняват, че ще й се падне нашия некадърен грозник, галиба Grinning
Такава новина никога не е имало, а и вероятност да има, смятам, че няма.. Grinning
Фенките са намерили място за изригването си и се радват, че Ханде няма да присъства в този проект Grinning Викам, първо да й предложат проект и тогава да й търсят партньор.. Grinning
Към фенките на турската Анджелина Джоли:
Ще вземем предвид вашите желания - на Ваше разположение Дисни Плюс! Hands V Joy

Нека фендомът избухва далеч от Джан! Hands V Rage

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 08:07 от grozdence.

# 190
Добро утро,девойки!
   Бяло и зимно е навън, а кафето ухае ароматно. CoffeeNature Snowflake
Да му се насладим и си пожелаем един страхотен ден!
Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

Най-после вчера нашия красавчик се появиии! Blue Heart Nature StarHands Plus1

🆕🆕🆕 Кореспонденцията на Джан с фенове от 01.02.22г.

ПП Докато пишех изскочи поста на Гроздето Heart! Wink Сега ще я изчета! Revolving Hearts

# 191
Здравейте, момичета!

Цитат
grozdence.

Фенките на Ханде се притесняват, че ще й се падне нашия некадърен грозник, галиба Grinning
Такава новина никога не е имало, а и вероятност да има, смятам, че няма.. Grinning
Фенките са намерили място за изригването си и се радват, че Ханде няма да присъства в този проект Grinning Викам, първо да й предложат проект и тогава да й търсят партньор.. Grinning
Към фенките на турската Анджелина Джоли:
Ще вземем предвид вашите желания - на Ваше разположение Дисни Плюс! Hands V Joy

Нека фендомът избухва далеч от Джан! Hands V Rage

Ама, те фенките на Ханде, да не си мислят, че я очакваме с отворени обятия
Това момиче, освен да пърха с мигли , друго не може, това е последната актриса, която бих понесла до Джан .
То от пластики не може да се усмихне(само отваря широко устни), камо ли да зареве.
Нищо лично, но не става

Виж за актриси на нивото на Франческа съм с две ръце

Франческа Kилеми и добрите новини, сега сме: „Една мечта е на път да се сбъдне“

За Франческа Kилеми предстои красива новост, която може да отбележи нейната кариера. Остава малко и ентусиазмът е осезаем.

Известната на широката публика актриса и Мис Италия, Франческа Килеми е жена с уникална красота и умения. Вече позната на обществеността с сериалите на Rai1 с това, че е интерпретирала Azzurra в "Нека Бог ни помогне", днес тя е на път да се върне на малкия екран с чудесна възможност за работа. Феновете са буквално полудяли и чакането е на път да свърши. До нея, за първи път е актьор, който е завладял всички женски (и неженски) зрители и който за първи път ще играе на италиански: Джан Яман.

Франческа Килеми и Джан Яман: ето ги

Когато Мис Италия и един от мъжете, смятани за секс символи, се събират, за да дадат живот на нова измислица, чакането става непоносимо и желанието да гледате сериала преодолява всяка съпротива. Джан Яман и Франческа Килеми са готови да кацнат на Canale5 с "Viola come il mare", телевизионен сериал, който транспонира романа "Познавате ли лятото?" от Симона Танзини.

Феновете не сдържат ентусиазма си. От една страна всъщност е голямото завръщане на Франческа Килеми по телевизията след успешните преживявания в „Бог да ни е на помощ“. От друга страна, за първи път зрителите ще могат да гледат как Джан Яман играе на италиански , смел и напълно нов избор.

Телевизионният сериал разказва историята на Виола (Франческа Килеми), телевизионна журналистка, която след смъртта на момиче от Палермо ще открие, че притежава невероятни разследващи умения. Виола ще се срещне с Франческо Демир (Джан Яман), полицай, който ще спечели сърцето на Виола.

Любовната афера между двамата ще се редува с разследвания на Виола, която ще открие скрития си талант епизод след епизод. Телевизионен сериал, който обещава да бъде завладяващ и належащ и който, благодарение на умението и красотата на своите герои, обещава да бъде успешен продукт. Феновете не сдържат емоцията си. Слуховете казват, че тази серия се очаква да излезе през март 2022 г.

https://www.ck12.it/2022/02/01/francesca-chillemi-e-la-bella-not … lizzare-un-sogno/

ПП Грозде, нямам време сега да хваля Зевса, тя пресата се е погрижила за това Animal See No Evil

Пожелавам ви един топъл и прекрасен ден!

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 11:56 от jackie.

# 192
Разписание на епизодите на „Viola come il mare“ по @canale5_tv

Скрит текст:

Петък 11 Март 2022 Епизоди 1-2

Петък 18 Март 2022 Епизоди 3-4

Петък 25 Март 2022 Епизоди 5-6

Петък 1 Април 2022 Епизоди 7-8

Петък 8 Април 2022 Епизоди 9-10

Петък 15 Април 2022 Епизоди 11-12

Да отбележа, че снимките все още продължават! Grinning
Сет от тази сутрин! Simple Smile
 ViolaComeIlMare
"Колата е на Джан. Адриан на волана. Марио седи отзад и кой ще седи отпред? Кой знае... Rolling Eyes "
https://twitter.com/YamanFanPageIta/status/1488767947237728256

------------------------------------------

"Първият епизод на "Dreams and Lives" / "Hayaller ve Hayatlar" ще се излъчи в четвъртък, 17 февруари в цифровата платформа BeIN Connect

--------------------------------------

П.П. Рагаци, разписанието на Виолата е плъзнало в ИГ, но никой не дава източник.. опитах се да потърся с гугъл, ама не знам как и къде.. Nerd
ей тук го има, ама какъв е този сайт нз.. https://www.mediaturkey.it/fiction-canale-5-2022-dal-11-febbraio/

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 12:36 от grozdence.

# 193
Джан е изпратил книга и парфюм на Ферзан.....толкова е мило от негова страна

„За Ферзан ще се радвам, ако можете да го прочетете и се надявам да ви хареса. С много обич. Очаквам вашите коментари.” #CanYaman

Благодаря ти от цялото си сърце!

Джан благодаря! Прегръдка!

# 194
Здравейте, рагаци Wink

Грозде, отпуснала си си душата в хвалбите за Джан Grinning Grinning Grinning  Аз какво да кажа... мога да допълня само, че е толкова готин и страхотен, че няма жена, дето да не го харесва, посто някои ги е срам да си признаят Smiley

И за всички, дето умираха от кеф, че Джан и Ферзан бей са в лоши отношения и за това Джан не играе в новия му сериал, този с Бурак Дениз. Даже мога да цитирам по спомен разни доброжелатели, дето се изказваха, че кой ли изпуска шанс да играе за Ферзан, демек Ферзо е натирил Джан. Ей на!!! Ако бяха в лоши отношения Ферзан нямаше да пуска стори с книгата на Джан и милото послание на Джан към Маестрото!!!

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 16:36 от Ели-Мели

Общи условия

Активация на акаунт