🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 8

• 55 338
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте Wink

Ех, пак броят милионите на Джан Joy Тия турци бетер българи са Joy Ама чак звънели на родата в Италия за потвърждение Animal See No EvilAnimal See No EvilAnimal See No Evil

Айде една статийка, дано да е достатъчно доказателство за Бирджанка, че Джан го познават в Италия Rolling Eyes

ViolaComeIlMare. ДЖАН ЯМАН КАТО ДЕМИР. СНИМКИ ОТ СЕТа

ВСИЧКО ЗА ФИКЦИЯТА, КОЯТО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПРЕЗ МАРТ ПО КАНАЛ 5
Фантастиката постепенно се оформя и продължава да се снима от снимачната площадка на "Viola come il mare" с участието на Джан Яман и Франческа Чилеми. Заснет между Палермо, Рим и Чивита Кастелана, в провинция Витербо. Главната героиня Виола (Франческа Чилеми) е телевизионен журналист, който след смъртта на момиче от добро семейство от Палермо, където живее Виола, ще разпознае в себе си специален талант за разследване. Журналистката страда от хромо-музикална синестезия, тоест момичето свързва звуци и цветове с хората. Заедно с нея е и бившият неин главен редактор, който я запознава и с полицай Франческо Демир (Джан Яман), който носи прякора Зелиг. Между Демир и Виола ще се роди красива любовна история.

# 151
Ето. рагаци, какво е споделил Джано-Италиано в другия си официален ИГ профил  

@canyamanmaniaofficial:
Джан: "Запалете огън и го оставете да гори във вас . . . "
(прави се на Хитър Петър и си играе с нашето романтично въображение, галиба..) Joy

Горим отдавна Джано  .. Rolling Eyes
Ама, вземи се появи вече, артик, че с тез' картинки дет' ни пускаш, атеша ще угасне...  Animal See No Evil Grinning

---------------------------------

И нещо интересно..
Бирсен преди малко отговори на Джанов фен, под публикация, която няма общо с Джан.. Simple Smile
И ние като Джано сме привилегировани (според другите фендоми) Joy
ама си е така, ако трябва да сме честни! Stuck Out Tongue Winking Eye

Фен: Birsen Hanım, партньорката на Can Yaman е турски играч, живеещ в Европа, или чуждестранен играч?
Бирсен: Чуждестранен/Чужденка

линк към коментара https://twitter.com/BHaitam1/status/1486060696571940868 и отдолу се е заформила дискусия Joy

Име сестро, име???? Rolling Eyes Joy

-------------------------------

И коментар на друга фенка:

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 13:17 от grozdence.

# 152
Добро утро,момичета!

Нека студеното време навън не помрачава
хубавото настроение и усмивките ни.
CoffeeNature Snowflake

Благодаря за всичко пуснато в темата! HugTwo Hearts

Успешен ден!Бъдете здрави и се пазете!

# 153
Здравейте, Джанови момичета!

Новина за Дисни+

Disney Plus звучи като бомба, сега помислете за Netflix

Disney Plus стартира това лято в 42 страни в Европа, Близкия изток и Африка, включително Турция

Disney+ , платформата за цифрово излъчване на The Walt Disney  Company , обяви, че ще стартира в 42 държави и 11 нови региона това лято. Сред страните, в които ще започне да излъчва, са Турция, както и Южна Африка, Полша и Обединените арабски емирства.

Disney , Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic и други... С хиляди часове съдържание, включително оригинални продукции, ексклузивни за платформата,  Disney + е дом на много от най-обичаните истории в света.

Пълният списък със страните, които Disney + ще стартира това лято (по азбучен ред): Андора, Албания, Бахрейн, Обединени арабски емирства, Босна и Херцеговина, България, Алжир, Чехия, Естония, Мароко, Щат Палестина, Южна Африка, Хърватия , Ирак, Израел, Черна гора, Катар, Косово, Кувейт, Северна Македония, Латвия, Либия, Лихтенщайн, Литва, Ливан, Унгария, Малта, Египет, Полша, Румъния, Сан Марино, Сърбия, Словакия, Словения, Саудитска Арабия, Тунис, Турция, Оман, Йордания, Ватикана, Йемен и Гърция...

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/disney-plus-bomba-gibi-geliy … ix-dusunsun/4375/

Пожелавам ви прекрасен ден! Two Hearts

# 154
Хай, хай, рагаци Wink

Ей тази снимка обикаля ИГ Thinking Откога е, не ми стана ясно...

# 155
Хай, хай, рагаци Wink

Ей тази снимка обикаля ИГ Thinking Откога е, не ми стана ясно...

Ели, не знам нова ли е, стара ли е, но знам ,че е зашеметяващо и нереално красив тук

# 156
Привет, момичета! Simple Smile

Няма го Джан.. в ТТ четох, че отдавна не е правил такова дълго "покриване" - аз не съм добре с паметта, за да помня кога и за колко дни се е покривал, но се обсъжда, че последно е отсъствал толкова дълго, когато беше в казармата Simple Smile
Чакаме! Щ Е  И М А  Б О М Б А! (това е моето мнение) Heart Eyes

Четох в ИТ преса (но не запазих линк), в една от статиите за Пощата, ставаше на въпрос за гостите в трите предавания и ги изредиха.. нашия беше споменат като: "Най-обичаната италианска звезда" Simple Smile вече си го смятат за свой Simple Smile

ИГ пост от преди малко на Floriana Gaggiottino - треньорката по езда на Джан Simple Smile
https://www.instagram.com/p/CZMpJnDIHDu/

Надписан: "Касий и Джеронимо влюбени" ("Cassius e Geronimo in love") Heart Eyes

П.П. след малко ще дописвам (ако има какво), че ми дойдоха гости..

# 157
Привет, момичета!

Джан  Яман стартира ново предизвикателство
за своите фенове: "Mania Challenge"

Предвид големия успех на парфюма си, Джан  Яман искаше да награди всички закупили "Mania" със специална инициатива! Ето какво представлява…

Джан  Яман е готов да отправи ново предизвикателство към своите обожаващи го фенове. Известният с привързаността си към почитателите си актьор пожела още веднъж да ги включи в инициатива, този път изцяло посветена на тях. Джан  Яман вече е добре познат на хората в мрежата, първо с неговата благотворителна асоциация "Can Yaman for Children", а след това с проекта, в сътрудничеството с De Cecco и Banco Alimentare . Феновете на турския актьор винаги са показвали желание да участват в инициативите му, поради което Яман може би е решил да „поглези“ своите почитатели с предизвикателство, изцяло посветено на тях ! Нека разберем какво е то.
    Сред многото проекти, стартирани миналата година от актьора, Джан  Яман също се е впуснал в създаването на парфюма „ Can Yaman Mania “. Продуктът има голям успех и сега актьорът реши да награди всички закупили го със социално предизвикателство, наречено " Mania Challenge ".

Инициативата, която вече стартира тази седмица , е посветена на всички закупили неговия парфюм, чиято задача за предизвикателството е да
публикуват снимка на тема "Мания" .  Потребителите ще имат време до 31 януари да публикуват своите снимки, като маркират официалната страница на @canyamanmania и използват хаштага #maniastyle. Най-красивите изображения ще бъдат избрани от самия Джан Яман и неговия екип и след това ще бъдат публикувани в Instagram Stories на официалния акаунт, посветен на парфюма Mania . [/list]
https://www.tvdaily.it/gossip/can-yaman-mania-challenge-la-nuova … re-sui-social.php

# 158
Добро утро, рагаци!

Ели, Злати, Джаки и Мони, благодаря ви за споделеното! Hug Heart

Италианска преса 

Островът на известните 2022: ШОКИРАЩАТА СУМА, която ще доведе Джан Яман в Хондурас

Новото издание на риалити шоуто е насочило вниманието си към турския актьор,
но преговорите биха били трудни

Веднага след като GF Vip 6 приключи, ще дойде ред на новото издание на Isola dei Famosi. През последните седмици беше завършен диригентският състав, който ще види Илари Блази на преден план. Вместо това, коментаторите, а също и кореспондентът ще се сменят. Що се отнася до състезателите, които ще летят за Хондурас, се появяват все повече имена. Някои сега изглеждат сигурни, други са в процес на договаряне.
През последните няколко часа се появи и Джан Яман, забраненият сън на авторите Sleeping Innocent Head Band Joy

Островът на известните 2022: Джан Яман да бъде като отпаднал?

Сега фокусът е изцяло върху състезателите, които ще участват в новото издание на Острова на известните. През последните дни имаше имена, някои от които са почти потвърдени. Истинската голяма работа обаче е Джан Яман. Да, защото турският актьор отново беше спряган за риалити телевизията. Ако миналата година се говореше за евентуално участие като пратеник, сега слуховете разкриват, че авторите дори биха го харесали като отпаднал. Експертите казаха, че има първи контакти, но преговорите изглеждат доста трудни. Scream Joy

Островът на известните 2022: чудовищната сума за Джан Яман.

Според слуховете, контактите между Джан Яман и Острова на известните продължават от около две седмици. Различните ангажименти на турския актьор не позволиха да се намери точно споразумение. Усещането от Джан Яман обаче е, сякаш иска да отхвърли приключението в Хондурас. Така или иначе авторите ще изпратят най-новата оферта. И каква оферта. Всъщност се говори за зашеметяваща сума, която да вкара актьора в риалити телевизията. Предполагаемият cachet се появи в мрежата: 70 хиляди евро за всеки епизод. Думата вече принадлежи на актьора, който ще трябва да реши какво да прави.

https://www.anticipazionitv.it/reality/l-isola-dei-famosi/2022-c … n-yaman-cast.html

Ей това е да си Джан Яман!! Hands Raised Hands Joy Сумата била "Шокираща", "Чудовищна", "Зашеметяваща" Rolling Eyes
Този брат (продуцента на риалитито), не е ли чувал за Джано-Стотака?? Аз дет' съм една обикновена клюкарка, знам, че за едно малко епизодче, трябва да му се извади - една малка, сладка стотачка! Head Band Joy

А сега по-сериозно! Това ми се струва абсолютно невъзможно! Той вече е достатъчно известен.. какво би правил там? какво трябва да доказва? Да, рейтингите ще скочат до небето, но ще е само за очите на хора, които виждат само красотата му, а ние феновете го искаме в неговите творби... 
Ако се окаже, че това е истина и наистина преговарят.. на 99% вярвам, че Джан ще откаже!
Аз лично, не искам да участва в такива формати!
Това, че е най-търсения и най-желания навсякъде, не е тайна.. ясно е и на малките деца вече Simple Smile
Всяка продукция гони рейтинг.. и всички знаят, че Джан Яман = Чупене на рекорди! Hands Raised Hands Joy

Тази новина, по-скоро ми прилича на онези новини, които се изписаха за участието му в Сан Ремо Grinning
Засилват/привличат интереса на зрителя преди предаването, като използват името на Джан Яман.. 
Да не се налага, пак нашият да пуска Стори, надписано - "С мен ли водят преговори? Не са ми се обаждали...." Joy

Тази година му е доста натоварена, даже се чудя как ще смогне..
Кой друг актьор има в една година - 3 сериала / на три различни езика / в три различни държави?
Пу, пу.. пилетата да го на*кат!

Приятен ден, здраве, усмивки и лека работа, момичета!

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 07:47 от grozdence.

# 159
Добро утро,момичета!

Благодаря за споделеното от вчера! HugTwo Hearts

А днес Гроздето Hug,ни е донесла интересна новина! Heart Очакваме Джан какво ще реши! Blue Heart

Желая ви ден изпълнен с радост,щастие и късмет!

# 160
Добро утро Wink

Този Остров сме го коментирали и преди, нещо като Сървайвър за известни. Ще трябва да оцеляват както могат там. Джан не веднъж е казвал, че не е за такова предаване, защото не може да стои гладен и става раздразнителен. Разбира се сцената как Джан ошамарва някой участник, щото няма пържоли, би счупила всички рекорди Grinning, но не мисля, че Джан би си вкарал такъв автогол...

Абе и аз не искам да се занимава с реалити тъпотии. Интересно е, ако направят „Ергенът” с него Joy Ще се явят към 10 милиона кандидатки минимум JoyJoy

# 161
Добро утро, момичета!

Грозде, Ели мен ако питате правят си реклама на негов гръб. Stuck Out Tongue Winking Eye
Джан се оказа, магнит за привличане на внимание и популяризиране на проекти. Sunglasses 
Каква по-голяма безплатна реклама е името Джан. Ако му плащат за всяко споменаване на името с цел привличане на внимание, вече да е милиардер. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ели В Ергенът, ако го поканят, не виждам как ще им стигне времето за кастинг. Предаването трябва да започне след няколко години, докато преминат всички желаещи Joy
А колкото до  " Островът на известните" и аз не си го представям да издържи на глад, и аз като Ели, смятам, че ще има шамари Joy
А бе, кой как може си прави ПР с Джан. Animal See No Evil 
Майтапа настрана, но аз си чакам "Виолата", че вече много ми липсва Актьора Джан Heart 

Мили момичета, пожелавам ви прекрасен ден!

# 162

Привет,Момичета ! Flowers Rose

Heart Eyes..гледам скъпите сънародници на Джано
усилено му броят парите, горките те..
да си сложат допълнителна маска
че им остана само да му дишат прахта, докато красавеца
си преглежда пощата с оферти голичък,щот нали виеха че
едното голо тяло не гарантира успех,нЕмал талант..
айде у лево при потурите с големия рейтинг!!
Joy

# 163
Тази, трябва да е нова Sunglasses
Красив, ама много красив Heart Eyes

Красивата ни екранна двойка

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 21:21 от jackie.

# 164
Джаки, „нова” е. Публикувана е от хотела, дето са били отседнали на последните снимки в Чивита Кастелана. Хвалят се хората, че новият най-известен италианец е бил при тях Wink

Джан се крие сериозно. Най-вероятно си „отглежда” нова визия за Дисни сериала. Абе, не ми е спокойно така, с това затишие...

Общи условия

Активация на акаунт