Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 79

• 59 567
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Да, писали сме за сухите шампоани. И аз ги ползвам и съм доволна.

# 616
Благодаря, Г-жа Шантал за отговора.Flowers Hibiscus

# 617
Явно не съм обърнала внимание, че се коментират. Не съм забелязала да ми се омазнява след време косата с този. Батисте оставят страшно много бели следи, с тъмна коса съм, този на Балеа ми допада повече, цената даже не я коментирам за сравнение между двата. Любим ми е този на Schwarzkopf Got2b за тъмна коса, в момента е намален в Лили и като е намален все се презапасявам.

# 618
При мен Балеа изобщо нямат ефект, след час максимум пак ми изглежда мръсна косата.
Ползвам го само в деня, в който ще я мия и то дори не е толкова мръсна. 
Отделно, че ме задушава миризмата. Имам този за кафява коса и показания по-горе.

Доволна съм от Батист, пробвала съм всички видове.

# 619
Бях много доволна от най-обикновения сух шампоан на Велнеа, но те ги нароиха и сега не го разпознавам кой е.
Сух шампоан не се слага сутрин, а вечер и се преспива с него.

# 620
Аз го слагам при нужда, която идва изневиделица, та няма как да е само вечер.Ползвам го инцидентно, не регулярно, така че пръскам, когато се наложи, но нямам наблюдения да ми се омазнява косата от този на Балеа.
Поспедно си взех някаква лимитка и много ми харесва.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 21:46 от ДХ3

# 621
Е, да. Аз знам на какъв период ми се омазняват корените и пръскам съобразно.

# 622
По-добре действа от вечерта наистина, но и при мен е за непредвидени случаи, а не за планирано ползване, съответно няма как.
От сух шампоан на Балеа не ми остава толкова бяло по косата, колкото от Батист. Ползвам инцидентно, опитът ми не е голям с различните им видове. На Батист мисля че за обем бях взела, на Балеа съм пробвала този 5в1 ли 6в1 ли беше и този с памук.

# 623
Преди години като пуснаха сухите шампоани на пазара и бях супер щастлива. Пръсках ли пръсках....докато в един момент установих, че имам пъпки и ми запушва порите в скалпа. Буквално оставаше под ноктите ми при пипане или почесване. И всичко това за да мина от 3 на 2 измивания в седмицата. Вярно, че без сух шампоан не съм оставала досега и ми е все тая какъв ще купя, всички са ми еднакви. Но от доста време използвам в много краен случай. Винаги предпочитам при първа възможност да си измия косата под душа. Просто осъзнах, че 3 измивания седмично не означават мазна коса, а нормална за човек, живеещ в голям град.

# 624
А, самоцел не ми е бивало да я мия по-рядко. Като се е омазнила вече в корените, това няма какво друго да го премахне. Вече ако се случи нещо непредвидено и няма как да я измия, тя пак ще си е омазнена но поне да изглежда мааалко не толкова зле, компромис си е.
Като гледам, повече се оплакват край мен тези дето си мият косите само веднъж седмично, че техните хич нямат естествено омазняване и все са сухи. Това ми изглежда по-тегаво за поддръжка отколкото няколко минути по-дълго под душа за да измия и косата си че се е омазнила.

# 625
  • Deutschland
Боята Лореал Екселънс никак не е лоша, само дето цвета не се оказа точно светло русо, а една идея по-тъмно. Преди боядисване се намазах с кокосово масло и след изсушаване, косата беше права и мека като коприна. Без финиш.
Намазах само дължините с маслото и веднага ме боядисаха. Ще видим утре как ще е.

# 626
Моята коса е мазна, но често не мога да ѝ хвана настроенията.Понякога издържа дни да е ок, друг път за два дена става ужас.Сухият шампоан е за случаите, когато се събудя сутрин и до обяд косата е добре, но изведнъж за минути се омазнява, а аз трябва да изляза.Е тогава го ползвам.Или в ден за спорт(ходя вечер), ако косата е на ръба я пръскам, за да не я мия преди това, тък като много се потя, спортувайки.Та за такива неща Балеа ми е повече от идеален.Ползвала съм ги всички марки на пазара, не виждам голяма разлика за моята коса, затова заложих на евтин продукт, защото свършват бързичко.

# 627
И аз имах период преди години, в който ползвах сухи шампоани, за да постигна обем в косата, но след зверски косопад много преосмислих какво слагам на главата си и оттогава за мен сухите шампоани са табу. Не бих си сложила на скалпа никога повече нещо такова.

# 628
Боята Лореал Екселънс никак не е лоша, само дето цвета не се оказа точно светло русо, а една идея по-тъмно.
Да, никак не е лоша, но няма моето русо... Тези руси цветове, които аз купих, освен че са по-тъмни от очакваното, са и доста жълти, което никак не ми харесва. Дори много светло русото, което последно сложих, е толкова жълто, че бях силно разочарована! Туширах го с лилавия профи шампоан на Лореал, но аз сребристо русия цвят постигам с къде по-евтина боя, а тази не става.

# 629
  • София
Бях обещала да споделя резултата от ползване на ReveLash на Eveline.
Много съм доволна! Буквално му съживи миглите. Видимо са пораснали.  Имам още малко, ще го използвам докрай.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 12:04 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт