Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 79

• 59 556
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Аз загледах тези ФДТ днес, имат и фактор 30, някой ако ги пробва да сподели отзив.

# 661
Показаните пантен не съм ползвала, но съм ползвала други серии и като цяло от марката пантен не съм доволна хич. Пише едно на тях, а ефекта е никакъв, дори и лош не е. Буквално нищо. И много спирт. Преди 10 години бяха едно, сега не ми харесват новите им линии . Инфлуенсърките обаче си падат по пантен, но за мен продукт, за който много се тръби не става.
Загатнала си го, но и аз да го кажа. Инфлуенсърките си падат по който им плаща. И е повече от очевидно. Пантен не съм купувала от минимум 6 години и няма да дам и 1 стотинка за тях!
Последно си взех на ДМ най-евтините шампоан и балсам с алое вера и сега целия ми козметичен шкаф с професионална козметика за коса седи самотен и мисля да го разпродам.
Така че по-добре ДМ/Балеа, отколкото боклуците на Пантен.

# 662
  • Бургас
На Пантен преди бяха ужасни шампоаните,но сега са много хубави.

# 663
И аз доста ползвах Пантен преди години. От някъде 4г. ги подминавам по рафтовете, а и като им видя цените... и аз като Lale_lili мога да съм рекламно лице на Балеа.

# 664
  • Бургас
Ами цените на Пантен Hair Superfood на промоция не бяха високи досега,около 6 лв за 400 мл
Пантен Biology белите шампоани(опаковки) също ми харесват,но 10 лв за 200мл...са много,да.
Поне от Пантен косата ми не пада и някак малко се повъзстанови.А и от много други шампоани съм получавала парене по скалпа,но аз си имам здравословни проблеми,свързани са нещата.

На Балеа пробвах душ гелове,шампоани,кремове...не са моето нещо.Имат серия Балеа Мед,която е хубава за чувствителни и алергични хора,но пак не съм очарована от марката като цяло.

# 665
пантен купувах редовно от магазините за паралелен внос - прилични цени и много добро качество
пак ще трябва да си взема

# 666
Аз харесвам пантен разбират се с косата ми особено серията им аква ми беше една от любимите не мога да кажа същото за саяс

# 667
Аз също съм недоволна от Пантен. Последно преди 3-4 години бях купила мицеларен шампоан и балсам ( тъкмо бяха излезли) и първия ден беше ок, но бързо ми омазняваха косата. Нямам проблеми със скалпа, но точно те помня, че ми го раздразниха. Купувам Сайъс за мъжа ми, аз го използвам 1-2 пъти месечно, но и по-често да го правя, нямам проблем.

# 668
На мен са ми никакви продуктите им. Виждат ми се скъпи за тази никаквост. Освен това са силно рекламирани у нас, за мене това е индикация, че са хвърлени повече пари за реклама, отколкото за развитие.

# 669
Ползвам един 3мин  балсам на Пантен , харесва ми.

# 670
Аз харесвам нивеите. Жалко,че напоследък не виждам нови техни неща. Преди виждах спрейчета за коса без измиване, за грижа, сега няма. Маски за коса нямат..
Иначе каквато и да е козметика "паралелен внос" за мен е за предпочитане пред тази, с която са тъпкани магазините и се инфлуенства с нея. Преди време в Инстаграм една известна инфлуенсърка, беше писала, че толкова много харесва пантен, че дори като ходо при фризьора си, си носи от вкъщи пантените, той да я обработва с тях.. голям смях. А косата й не ми харесва никак във видеата й, в които си личи, че не е с прическа от фризьор направена.

# 671
  • Deutschland
Пантен купувах, когато имаше още старите опаковки. Repair се водеше, балсама им беше страхотен. Сега много, много рядко. Маските им в кутии са много редки и нищо не правят. В тубите 3 минутните са добри.

# 672
Коя пудра (като фондиотен) харесвате?

От години използвам Max Factor Facefinity Compact Foundation.

# 673
Взех тези еднодозови маски
Скрит текст:
За моята къса коса няма да са еднодозови, де.

# 674
  • Deutschland
Ще останеш доволна, особено черната е страхотна. Колко струват в България? Аз ги купувам на 0.95 цента броя и никак не са ми икономични, защото ползвам цялата опаковка наведнъж

Общи условия

Активация на акаунт