Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да се приема фолиева киселина?
Какво представлява феталната морфология и кога се извършва?
Какво представлява БХС и кога се провежда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да се приема фолиева киселина?
-
Какво представлява феталната морфология и кога се извършва?
-
Какво представлява БХС и кога се провежда?
-
Какви са симптомите на кашлицата и как може да се лекува?
-
Кои витамини са препоръчителни по време на бременност и какви са препоръчителните изследвания по време на бременност?
Мъжа ми обърна къщата да си търси резултатите от кръвното изследване от казармата и на финала заяви, че нещата му странно изчезвали
Да бе, като знам как си ги "подрежда"... Няма да му се размине боцкането 

сега ме пронаболява от време на време като схванато ту ляво ту дясно, снощи ппък както си седях на дивана и рязко станах, и ме сряза долу вдясно - ако някой може да ми обясни тези два вида болки ?!?
.
Та мъжа ми довтаса от другия край на софия, донесе нош-па, пих едно, закара ме у нас, и като се наспах и ми мина. Надявам се повече да не си причинявам такива емоции, че беше отвратително усещане. 

Но си мисля, че след като отпътуват, ще отпътувам и аз към вкъщи 

.и пола не може да определи още лекарката.незнам ама щях да се разплача толкова е готино да го виждаш какво прави там вътре,между другото аз се радвам така защото попринцип ходя с направление при една ама тя не ми дава да го видя и няма екран към мен и реших да ида на частно и там си го гледахме бая време абе направо това е наи хубавото преживяване. 
,и вече личи ли ви ???аз съм се позакръглила малко и панталонките ми ме стягат.