Вън е есен, дъжд вали, а във мене майско сърчице тупти

• 14 608
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета!
Днес май всички имаме, какво да споделяме. Нека и аз да кажа. Вчера за първи път усетих това "бълбукане" в корема. Дали това е бебо??? Също така вчера бях на ехограх и видях бебока - има си гръбначно стълбче, отговаря си на седмиците.
Тази сутрин пък бях на ЖК, мерихме тоновете (за първи път!). А после пък ходих на биохимичен скрининг в Майчин Дом. Изконсултираха ме на бърза ръка за това що е БХС и изчисляването на риска, а после за десерт ми източиха кръвчицата.
А иначе с килцата и аз съм напред - с 4 кг съм по-тежка от м. август.

Хайде чао засега и слънчев и приятен ден!

Т.

# 211
Здравейте момичета,  Hug
Така ми се иска да съм си вкъщи в леглото!!! Цял ден си чувствам главата като изтръпнал крак, едвам си отворих очите сутринта, на всичкото отгоре и  Sick
Болки и аз имам, снощи особено, но лежането ме оправи. А корема така ми е хвръкнал напред, но не знам дали не си го виждам само аз, защото непрекъснато си го гледам. Досека съм качила 8кг., но ги броя 4, защото в началото на септември си бях загубила 4 от обичайните ми килограми, а и винаги съм имала нужда от 1-2нг. отгоре. Бях придобила един анорексичен вид  Blush , не е за разправяне. Имам едни снимки, на които приличам на веяна скумрия  hahaha. А сега съм една хубава, загладила косъм, думи нямам Mr. Green.
За хапването май няма много голяма промяна от преди. Винаги съм била лакома и като огладнея озверявам, ставам една нервна да не си около мен - сега е същото.
Хайде лек и спорен ден и от мен, че трябва и да се работи  bouquet

# 212
Здравейте и от мен:)
Като чета за кг. ви май аз водя класацията - 5 към 6 кг вече съм отгоре. Sad то сега ми действа депресиращо, а си представям после... Thinking приличам на барбарон... корема вече доста ми личи, но отсега нататък ще е така:)Simple Smile това, което майчето написа ми го каза о докторката, аз го осъзнавам, но е толкоз трудно да се устои на храната особено лакомница като мен Blush всеки ден си казвам, че ще внимавам какво ям, ако е възможно без тестените закуски сутрин и т.н. после нищо не правя от това, тежко ми е и се чувствам мн гузна...след поредната баница...но това май е до воля?!...която явно ми липсва....
е изплаках си мъката и ми олекна....

# 213
  • София
То колкото и да се ограничаваме, коремчето все ще си расте, нали Simple Smile Дори и да наддадем никъде другаде, което пожелавам на всички, коремчето няма как да го контролираме Grinning Настоящите мами да ви питам колко време след раждането ви се прибра кореът и как изглеждаше веднага след раждането, че какви ли не истории съм чувала.
Като ви слушам, се замислям дали и аз да не отида в някоя частна клиника  на ехограф. Не че имам нещо против моята АГ, но ми се струва че нейният ултразвук е от Блаканската война и не се вижда много добре newsm78 А и аз няма как да го гледам,защото съм в легнало положение Sad Последния път каза,че ще го стопира, че много мърдало и ще ми го покаже. Аз нищо почти не различих въпреки обясненията й Sad Като ви слушам вас, вече виждате пръстчета,нослета и т.н, а аз досега съм видяла някакви неясни очертания #Puppy dog А и  ми се струва, че нещо не може много ясно да ми определи терминът
И да ви питам едно нещо, за което напоследък се замислям newsm78 Преди да забременея бях с поликистозни яйчници и много нередовен цикъл(това е и една от причините да не мога да определя датата на зачеване дори и ориентирочъно). Лекувах се с противозачатъчни Асмин по предписание на лекар разбира се. Преди да разбера,че съм бременна не бях ходила страшно много време на гинеколог и не знам в какво състояние са ми били яйчниците. Та въпросът ми е дали след раждането ще изчезнат кистите (ако още съм ги имала) и ще ми се нормализира цикълът или ще си сотане старата песен на нов глас? Simple Smile
Ще ме прощавате за фермана. Малко се поувлякох Rolling Eyes  bouquet

# 214
  • София
Здравейте момичета сега се връщам от консултация всичко e наред с бебо, видях му ръчичките,крачета даже и пръстчетата  Grinning главичката му се видя абе всичко, но пола не можахме да видим. Много е вълнуващо с малкия ми казваха само как са нещата нямах възможност да го видя. Пратиха ме на БХС в Майчин Дом и в понеделник съм там да ми вземат кръв.
Аз понеже ходя в Св. София/ б.Т.Киркова/ и днес мернах, че в предната пряка е Болницата на Щерев и мисля там да отида на фетална, че в Фемина много се чакало за преглед и се претрупвало, ама пък за Щерев не съм чувала никакви отзиви  newsm78

# 215
  • София
Да ви питам още нещо, че не мога да се добера до търсачката #Cussing out По коло плащате за преглед с ехограф в частните клиники и записвате ли си предварително час или отивате директно? Защото по принцип в частните клиники няма толкова голям наплив, но знам ли... newsm78

# 216
  • София
За какъв ехограф питаш, за нормалния при Ж.К. или за 3Д

# 217
  • София
За нормалния, на 3Д ще ходя при доц. Томова ама чак на 11.12. Искам да го видя по-добре, защото както споменах вече не съм го виждала още ясно Sad

# 218
ptica, мен само онзи ден си ме боля...сага съм по добре от към кръста Party

majceto, казаха че било нормално.. разтягала се матката.. Rolling Eyes... ама преди си ме болеше на седмица по 1-2 пъти... а сега 2-3 дена почти постоянно и като стана да ходя имам чувството, че ми е тежко точно под корема...ама така или ина4е днес са на работа до обяд и после 4аааак в понеделник... ooooh!.. тогава пак ще ги притеснявам Whistling
Дано да не е сериозно  Praynig, че тук ще ме оставят на произвола на съдбата -  отвратителни са #Cussing out

Аз май ще съм от твоя отбор... за корема...  Rolling Eyes... добре, че поне сладко не ми се кусва... досега да съм яла за тези 4 месеца само 3-4 пъти Party .. ама виж дай ми салатки -  пресни... лапам като за световно  Crazy

SvetlaK, моя пък бълбука като по часовник в 6 сутринта... като замине бъдещия татко на работа и бебчо се размърдва  Joy

ninochka, значи и при теб като и при мен  се появяват тези остри болки... може пък да са наистина много нормални Thinking

silveto_5, моите доктори докато се размърдат аз 100 скандала трябва да направя първо Rolling Eyes

Тука на всичко му казват... спокойно природата си знае работата #Cussing out ooooh!

Stanella
, знам аз за ношпато...ама нали гледам да ползвам възможно най- малко хапчета  Rolling Eyes

passion, в момента беб4о е наи- важен.. така 4е мисли само за него  Hug Hug Hug
 И аз бях с поликистоза... благодарение на нея станах двойна и тройна откъм размери... но гинеколожката ми ( от БГ  Mr. Green ) ми каза, че дори като родя е възможно повече да не се появят... и си мисля, че моите  минусови килца се дължат именно на изчезналите кисти Thinking

# 219
  • София
Ами за нормалния мисля, че е 20лв. поне в Т.Киркова е толкова, ако си без направление, мен засега ме гледат всеки път вече трети или четвърти.На мен ми е безплатно защото съм с направление и ми додят те Ж.К.
Томова в Фемина ли беше и колко ще ти струва прегледа.

# 220
  • София
Благодаря ти за изнформацията Simple Smile Мисля да отида в бившата Тина Киркова ама частно, ще си платя да ме прегледат, защото на ЖК се водя при една гинеколожка(при която си ходя от началото), която работи в поликлиниката, в която работи майка ми (тя е семеен лекар).
Томова преглежда в "Св Лазар", където феталната е 80 лв и във Медицински център София, където е 50 лв. Аз и се обадих по телефона, който ми даде моята АГ, и ми записа час за Медицински център София,а ма дотогава няма да издържа и мисля да отида на частно.
Мислих си за един частен център в квартала, където преди ходих на гинеколог за кистите. При всички положения трябва да имат по-добре апаратура от моята гинеколожка. Ам малко се колебая и затова ви попитах. А за Св. София чувам добреи отзиви, така че може да я посетя скоро Simple Smile

# 221
Забравих да споделя:

Момичета,
 да ви се оплача снощи гледах един много, много сладникъв филм...ама на два пъти какъв рев му дръпнах не е истина #Crazy

# 222
  • София
Благодаря ти за изнформацията Simple Smile Мисля да отида в бившата Тина Киркова ама частно, ще си платя да ме прегледат, защото на ЖК се водя при една гинеколожка(при която си ходя от началото), която работи в поликлиниката, в която работи майка ми (тя е семеен лекар).
Томова преглежда в "Св Лазар", където феталната е 80 лв и във Медицински център София, където е 50 лв. Аз и се обадих по телефона, който ми даде моята АГ, и ми записа час за Медицински център София,а ма дотогава няма да издържа и мисля да отида на частно.
Мислих си за един частен център в квартала, където преди ходих на гинеколог за кистите. При всички положения трябва да имат по-добре апаратура от моята гинеколожка. Ам малко се колебая и затова ви попитах. А за Св. София чувам добреи отзиви, така че може да я посетя скоро Simple Smile

Ето ти старницата на бившата Т.Киркова имаше някъде тел. можеш да се обадиш и да си запишеш час.
http://www.1agb.com/qa.php

# 223
  • София
Благодаря  bouquet

# 224
Здравейте, момичета!
Сигурно сте ме забравили Simple Smile Аз толкова рядко пиша... Но пък нямам какво интересно да ви кажа. Но иначе ви чета редовно.
Добре дошли на новите май-чета  Hug Hug Hug И леко бременеене Simple Smile
При мен всичко е наред. Последно ходих миналата седмица на преглед и ми казаха, че всичко е ОК с бебчо  Party Тогава беше 15 см. Явно, на баща си ще прилича - дълго бебче Simple Smile)) Другата седмица към вторник пак трябва да ходя, за да видим дали всичко е наред с гръбначния стълб на мъника. И аз немога да го видя, мониторът е обърнат в другата посока Sad И аз си мисля да отида на частно... Толкова му завиждам на таткото, че го видя как мърда и ми стана толкова миличко като каза "А! Ама то и пръстчета си имало!"  Joy
А и мен така ме болят тазобедрените стави и в основата на гръбнака - особено вечер - не мога да легна и после да стана нормално, нито пък да се завъртя на някъде Sad Но какво да се прави...
Реших да се разпиша все пак. То - темичката ще свърши, а аз ....

Общи условия

Активация на акаунт