Вън е есен, дъжд вали, а във мене майско сърчице тупти

• 14 605
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
passion,на мен веднага след раждането ми се прибра корема,за разлика от други части на тялото като бедра и дупе,за които ми трябваше една година време докато си влезна в дрехите,но при всеки е различно,при първата ми бременност коремът ми започна да се забелязва в 5-ти месец,а сега е мн.по-голям и направо се плаша като знам че най-интензивното качване на кг.е след 6-тия месец.А за поликистозните яйчници няма проблем,поне аз съм с такъв от доста години само нередовният цикъл си ми остана такъв и след раждането newsm12

# 226
  • София
Ей много си бърза  Laughing Laughing Laughing
Тамън реших да редактирам малко, ама да ти кажа видеозона е съвсен нормален черно бял, ама лекарите дето си ме следят са много готини, даже като попитах за пола го обърнахме на майтап, но си ми показаха на монитерчето всичко където изброих кръчета, ръчички пръсчетаа видях, абе цялото бебе  видях, даже по едно време ми показваше лицето и ми вика на кой прилича  Mr. Green

# 227
Здравейте, момичета!
Сигурно сте ме забравили Simple Smile Аз толкова рядко пиша... Но пък нямам какво интересно да ви кажа. Но иначе ви чета редовно.
Добре дошли на новите май-чета  Hug Hug Hug И леко бременеене Simple Smile
При мен всичко е наред. Последно ходих миналата седмица на преглед и ми казаха, че всичко е ОК с бебчо  Party Тогава беше 15 см. Явно, на баща си ще прилича - дълго бебче Simple Smile)) Другата седмица към вторник пак трябва да ходя, за да видим дали всичко е наред с гръбначния стълб на мъника. И аз немога да го видя, мониторът е обърнат в другата посока Sad И аз си мисля да отида на частно... Толкова му завиждам на таткото, че го видя как мърда и ми стана толкова миличко като каза "А! Ама то и пръстчета си имало!"  Joy
А и мен така ме болят тазобедрените стави и в основата на гръбнака - особено вечер - не мога да легна и после да стана нормално, нито пък да се завъртя на някъде Sad Но какво да се прави...
Реших да се разпиша все пак. То - темичката ще свърши, а аз ....

1. не сме те забравили бее  Laughing
2. ти на ЖК по каса ли ходиш - че те гледат през две седмици благородничко завиждам   bouquet

# 228
  • Пловдив
Здравейте!
И аз скоро не съм се разписвала, ама нищо интересно няма при мен. Всичко с бебо е наред.
Иначе 2-ия месец бях свалила 3 кг. и преди една седмица, като бях на ЖК, за цял месец не съм мръднала с килограмите, а си хапвам доста и коремчето е пораснало. Първата бременност бях качила 15 кг., и сега ако кача толкова ще съм щастливка направо. А Майчето е права. Тези, които досега са качили доста килограми, наистина трябва да се ограничават малко с храната, защото след 6-ия месец се качва най-много и ще им се реве.

passion, аз за 4 месеца си влязох в старите дрехи, без да съм пазила диети, а като родих си мислех, че винаги ще си остана толкова дебеличка. Laughing
Виж ме тук с какъв бременен корем съм, на 1 седмица е Мими. Ужас направо!

# 229
  • Перник
Аз за сега нямам проблеми с килограмите - 1 - 1,5 да съм качила най-много. Не се меря редовно за съжаление, но следя по дрехите - още нищо не ми е отесняло. Не се ограничавам с храната, но ям предимно плодове и зеленчуци, за закуска - мюсли с кисело мляко. Аз винаги съм се хранила така, де.
И на моята лекарка не и е особено нов ехографът, но за сметка на това мониторът е обърнат към мен и си виждам бебчето Laughing

# 230
поликистозните яйчници обикновено се оправят. цикълът също става по-нормален. при мен поне второто се оправда. по първия въпрос нямам мнение - така съм чела.
частния преглед на ехограф е между 15 и 20 кинта. аз плащам 20. бих отишла без записан час само при спешен случай - то и със записани часове обърквацията и навалицата е голяма. добрите лекари си имат верни пациенти и достъпът до тях не е лесен, нищо че се плаща повечко. с предната бременност ми се беше случило 2 пъти да отида и доки да е на раждане. налагаше се да ни презаписват часове, ама в кратки интервали, часовете се дублираха, чакахме по 1-2 часа, ама никой не роптаеше - само си мислихме, че и ние можем така по спешност да тръгнем да раждаме и си траехме. а бая мами чакахме и в двата случая.
звездичке - може и тъй да е с матката. аз категорично си имам поизгладена тръба. дано устискам до началото на април поне.
мамагери - малеее, ама много коса има мими. бравос!
корем - моят доста бързо се поприбра, но така или наче не изчезна. аз и винаги съм си имала коремче, де. след раждането просто е по-голямо. което си има обяснение.
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10745&AlbumId=33164 - ето от изписването
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10745&AlbumId=38000 - това е 2 месеца по-късно. другите мами са форумски ноемврийки 2005
тия дни ще публикувам и сегашния си корем Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 18:22 от majceto

# 231
Majce, страхотно ме умилиха тези снимки...много сте хубави всички мами и бебенцата.

# 232
живот и здраве и ние ще имаме такива Simple Smile

# 233
Еййййййй дано и ние така догодина да се събереме и да наснимаме бебоците  Simple Smile

majceto, едната от мамите я познах и ми е колежка от работата, ама ще ти разказвам като се видим  Wink

Аз сега се връщам от лекаря и видяхме бебо - добре е, по- голям  ес 1 седмица (дано не лошо това) иииииииии е мъж Simple Smile

# 234
честито - ще ставаш свекърва Simple Smile

май се сетих коя е. поне само една от тези мацки пътува служебно насам-натам. вероятно е тя.

# 235
Някой от вас да знае кога се ходи на четиризмерния ехограф и къде има като изключа  Военна академия???

# 236
аз се чудих наскоро какво е това нещо 4Д ехограф. като се замисля, 4-тото измерение е времето. значи освен да ти запишат клипче не би трябвало друго нещо различно да се вижда. или бъркам  newsm78 я бързо да се намери някоя мама-физичка да ни осветли. или поне по-сведующа от мен да е...

# 237
  • София
Аз доколкото четох из форума май има звук 4Д това му е в повечето, нищо друго.

# 238
Привет и от мен  Grinning
Вчера и аз бях при доки - взе ми кръвчица за БСХ и ще чакаме резултатите след 10 дни. Гледахме бебо на ехограф и каза, че всичко е наред - сава богу  Hug. Предписа ми магнезии и нош па, защото ме приболява от време на време ниско в коремчето и каза, че съм имала контракции, а аз си мислех , че е от разтягането на матката и така се успокоявах. Също така трябва да взимам и дуфалак , че положението е много запечено  Sad и се мъча с часове. Някой има ли такива проблеми, да сподели .

# 239
  • SOFIA
Zdraveite, az se kazvam Yulia, na 31 god.Vtora bremennost mi e tazi. Imam dushteria -Andrea, koiato e na 4god. i 4 mes.Terminyt mi e na 02.05.2007.
Moeto koremche si e napravo tarbuhche Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт