Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да се приема фолиева киселина?
Какво представлява феталната морфология и кога се извършва?
Какво представлява БХС и кога се провежда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да се приема фолиева киселина?
-
Какво представлява феталната морфология и кога се извършва?
-
Какво представлява БХС и кога се провежда?
-
Какви са симптомите на кашлицата и как може да се лекува?
-
Кои витамини са препоръчителни по време на бременност и какви са препоръчителните изследвания по време на бременност?
Аз май се отървах от гаденето сутрин.
Скоро не съм писала, ама иначе всеки ден влизам и си ви чета. Ние онзи ден бяхме на ехограф при частния ми лекар, той има хубав апарат и видяхме бебчо много добре. Беше много вълнуващо наистина. Само махаше с ръкички и не спря да се движи, даже се наложи да го стопира на няколко пъти и ми показа дори пръстчетата, очичките, сърчицето се виждаше много ясно как тупка. И таткото беше с нас и направо се побърка от кеф, сега не спира още да говори затова. Обаче не се виждаше пола още, раничко било. Да ни е живо и здраво само се моля, но пък и да си призная тайничко се надявам на момиченце. Е в крайна сметка каквото дойде. Май-чета и аз много напълнях и коремче си имам, вече си мисля, че няма да ти сваля никога тия килца. А пък като се сетя, че още съм в началото и има да наддавам още ми призлява,
Като се сетя колко слабичка бях преди и е много странно как изведнъж почнах да пълнея, а не ям повече от преди. Не си влизам в дрехите почти, ходя с едно разкопчано копче
Уж слабичките имали само кореми, а пък аз....депресирам се вече. Но съм готова да изтърпя всичко заради бебчо, ако ще и 100 кила да стана, само да ми е здравичко.
Чак ми се иска пак да се повтори... така че ако нещо ви интересува във връзка с подготовката питайте, ще се радвам да помогна. Само един съвет не ходете в Младост4 в сватбения-много са надули цените, а същите неща ги има и по центъра.
. Щефът звъня по телефона , а аз дори не му вдиганах.Ужас, много лоща съм станала
Не знам как ще ме изтърпят.