Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да се приема фолиева киселина?
Какво представлява феталната морфология и кога се извършва?
Какво представлява БХС и кога се провежда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да се приема фолиева киселина?
-
Какво представлява феталната морфология и кога се извършва?
-
Какво представлява БХС и кога се провежда?
-
Какви са симптомите на кашлицата и как може да се лекува?
-
Кои витамини са препоръчителни по време на бременност и какви са препоръчителните изследвания по време на бременност?
Какво ново при мен това,че днеска много ме боли кръста признавам си,че днес беше тежък ден на работното място.Но засега не мога да променя нищо,аз мисля само да се изследвам фатална морфология.
Честит рожден ден

незнам колко пъти вече се обяснявахме за тая фетална морфология и за тоя биохимичен скрининг (бхс) кое кога се прави и какво представлява... 
, с извинение. На всичкото отгоре пия какво ли не. Всички хомеопатични лекарства вече ми втръснаха - Осцилококцинум, Коризалия за смучене, сироп за кашлица Стодал, капя си в носа витамин С и някакви бебешки капки Муколизин, чайове, мед, лимон, но нищо не помага.
Майка ми е лекар и ми каза да започна да си пръскам в гърлото Биопарокс, той е абсол'тно безвреден за бременни, гинеколожката също го одобри. Та снощи си го взех и силно се надявам да ми помогне. Ако и твоята кашлица е от гърлото, можеш и ти да пробваш с него. Ако не си запозната с препарата, той има два накрайниа - за гърло и за нос и тъкмо ще можеш да си лекуваш хремата. Успех и да оздравяваш бързо