Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 069
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Аа, Мики, Гого ни е зет. От една година вече. Не го даваме. Grinning

# 16
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632986139561406250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632986139395000000.jpg
Това са ни новите ботуши

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 14:12 от buba_katinka

# 17
  • Карлово
Въх, къде съм проспала таз любовна интрижка newsm78Айде, ние ще минем на диета тогаз, за друг да се класираме Mr. Green

# 18
  • София
Имам си нов ник. Елена, че и "Ч" ми беше много дърварско. А и това ми е прякора от училище. На повечето Елени им казват Ели, а на мен Елспет.

# 19
  • Димитровград
На мен ми казват Ленче Wink.Тъкмо се зачудих коя е новата мама.
Мики-те от новородени ги сгодиха Гого и Кити.
Бубе-много са сладички.На Минимен ли са?

# 20
Канеста не знам на кого са - търсих ги и с цип и с лепки, че на Кити крачетата са дебелички отгоре и нищо друго не мога да и обуя. И докато се наканя да и ги сложа в къщи, татко и вече беше махнал етикетите.

# 21
  • Gabrowo->Sofia
Мики, подозирам, че след двайсетина дни като дойде време за 12та консултация Ванката ще е доста над 11 кила. Не минавйте на диета, нашия момък ви гони (сега е маааааааааааалко под вашата категория 10,600) и не е агажиран  Mr. Green
Елспет, кефи ме новия ник

# 22
Мики, за красавица като Мартина и ние бихме се наредили, нищо, че Малик е по-лек (малко под 10кг). Затова пък има големи шансове да стане висок като баща си (1,95м), тъй че Мартина пак ще изглежда фина на неговия фон Sunglasses

# 23
  • Gabrowo->Sofia
Мики, за красавица като Мартина и ние бихме се наредили....
Конкуренцията става страшна  Grinning Мартина ще има тежката дума  Grinning

# 24
  • София
Вижте какво, в крайна сметка ще е който даде най-много.
Аз съм си заплюла Йосиф на Есприт, ама ако някой предложи повече, ще размисля.
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 25
Нашите мерки са 9.800кг / 79см. - вече. За класацията: имаме мноого сини очи и руса косичка, чипо носле Laughing Laughing Laughing - леле какво правя...изтъргувам дъщеря си ooooh!

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 15:26 от Sissa

# 26
 hahaha

а пък петра е със зъл нрав (от мен го е наследила) и е много вироглава (туй е от филковския род). ха да видим сега кой ще превари да я 'земе  hahaha

# 27
  • Gabrowo->Sofia
хи, хи ..... жалко, че тези разговори няма да са достъпни, когато дребосъците станат на по 14-15 години и сами решат да се "загаджват",  да ни се чудят на акъла.

# 28
  • София
Майчеееееее, ще и пие някой мозъка, както на нас. Милите ни дечица.

# 29
  • Gabrowo->Sofia
ей такова шише се продава в Данет http://shop.danet.bg/images/rsb_bot90070pir_3.jpg на мен ми изглежда като контейнер за отровни вещества, ама "свят широк - хора разни" ...... само си споделям де, щот се изненадах доста на украсата му. кой ли болен мозък го е предложил за бебешки артикул...
Ей, Поля, здрасти бе! Как я карате, как е Поло, я се разпиши, а не шпионирай...

Общи условия

Активация на акаунт